[Season3]The Flash閃電俠

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
而家肯定係FUTURE FLASH啦
jay真男人

巴仔整個監獄困住自己?
飛臭西真係3季入面第2爽既scene
第一係savitar 殺臭西

好耐冇睇得咁開心

上一集發脾氣 你結婚都唔係真係愛我既
今集就自食惡果 大快人心

睇到拍爛手掌

best episode ever

發生咩事,一到臭西我就自動飛咗
飛臭西真係3季入面第2爽既scene
第一係savitar 殺臭西

好耐冇睇得咁開心

上一集發脾氣 你結婚都唔係真係愛我既
今集就自食惡果 大快人心

睇到拍爛手掌

best episode ever

發生咩事,一到臭西我就自動飛咗

今集最尾經已費時睇
Jesse都好煩

巴仔整個監獄困住自己?

個故可以講三個時期既flash

巴仔整個監獄困住自己?

點解肯定係future flash?
Jesse都好煩

唔撚聽人講

巴仔整個監獄困住自己?

同jesse段對話
套野真心希望佢快啲執,集集睇集集hi
港版flash 應該揾咩人做
吳卓羲最少分演兩三個角色做衝動撚
點解sf咁中意barry(除左主角原因)
咩都一定要佢去做先得 第個做就唔得
Jesse都好煩

唔撚聽人講

無所謂 jesse夠正
Jesse都好煩

唔撚聽人講

無所謂 jesse夠正

BA wally jesse 3個都係蠢撚過西
睇臭西喊好撚爽

今季結局係BA走入SF救人唔同條臭西結婚就最好

巴仔整個監獄困住自己?

同jesse段對話

"Because I know everything that happens"
"I've already lived it"
因為依兩句?

因為漫畫ba性格最好 最肯負擔所有不幸 即使負擔所有野都唔會變成蝙蝠俠果重思想,只可以說sf重視既係未來既佢,而rf推前左計劃拎到佢出現重大改變

話說早兩集出個個accelerated man(好似咁叫)幾時捨得出返

話說早兩集出個個accelerated man(好似咁叫)幾時捨得出返

E-2 Wells睇哂

E-2 Wells睇哂

掉wally過去

因為漫畫ba性格最好 最肯負擔所有不幸 即使負擔所有野都唔會變成蝙蝠俠果重思想,只可以說sf重視既係未來既佢,而rf推前左計劃拎到佢出現重大改變

但係點解會話推前左?即係flash本身唔應該係俾rf製造出黎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞