[Season3]The Flash閃電俠

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
假設savitar係末來barry 咁lot個陣段2056年barry msg會唔會就係savitar自己留底 , 仲叫lot班人連barry自己都唔好信
假設savitar係末來barry 咁lot個陣段2056年barry msg會唔會就係savitar自己留底 , 仲叫lot班人連barry自己都唔好信

I am the future flash
今集起碼Barry都還左幾下拖.. 無之前頭幾次對RF/zoom咁

btw唔會搵呢個wally繼承做主角掛..grant gust咁靚仔, 個個wally擔正盞趕客

如果換做個on9仔我棄

黑人無乜機會擔正

未來巴仔頂唔順臭西,要專登返過去殺左佢,解放番自己

Lot個邊好似己經忘記咗巴仔段訊息
今集起碼Barry都還左幾下拖.. 無之前頭幾次對RF/zoom咁

btw唔會搵呢個wally繼承做主角掛..grant gust咁靚仔, 個個wally擔正盞趕客

如果換做個on9仔我棄

黑人無乜機會擔正

都可能有機會既 不過只係一兩集

呢個就合理啦
點解臭西可以咁反智
點解臭西可以咁反智

講到最後,都係要救條臭西一命
屌你又愛佢,佢又愛你 係得高登仔想你死左3季
死都要扮高級鮑魚,唔撚帶戒指
睇到我想打爆隻MOON
Caitlin 今集好似特別
剛剛睇完最新果集,臭西真係好仆街,快 d 死撚咗佢啦
Caitlin 今集好似特別

佢好似真係一時時
點解臭西可以咁反智

睇到我想打爆隻MOON

我有條咁嘅女我情願一世住係 speed force
點解臭西可以咁反智

睇到我想打爆隻MOON

今集savitar每次講I am the future, Flash
我都覺得似I am the future Flash
今集savitar每次講I am the future, Flash

我都覺
我前幾日仲要發夢夢見頭盔入面係好傷心既BA

我都覺
我前幾日仲要發夢夢見頭盔入面係好傷心既BA

發夢 其實係future flash 搵你
巴仔點解咁快掂到savitor
Savitor話barry睇住佢變變speedster

佢知道 reverb同 Cisco講過可以做 God
印象中好似淨係喺 earth 2同過 Barry講過
加上係咁講I am the future flash
可能savitor有機會係Barry
之但係點自己困住自己就諗到我mind fucked,除非好似龍珠天神咁分左善同惡版出黎

會唔會好似漫畫future flash因為自責返過去搞鳩自己
不過改左做過去既Barry掟Savitar入Speed Force

呢樣唔會啦.其實佢一直都係I am the future, flash
分開講.
之係講得快.

呢個就合理啦

根本就係咁

呢個就合理啦

根本就係咁

奶左咁多年 終於頂唔順爆發了
點解臭西可以咁反智

之前睇咁多集 覺得佢煩膠未話到憎佢
但睇完今集真係想佢快D死

Killer frost
點解臭西可以咁反智

睇到我想打爆隻MOON

不如掉佢入speed force 大家都開心
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞