[Season3]The Flash閃電俠

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
第一次入坑睇美劇就係flash
Super girl
Arrow
Lot呢d好唔好睇?

由最差嘅睇先 姐係super girl 千祈唔好睇神劇先 如果唔係其他就食唔落 建議唔好睇westworld got 嗰啲 因為睇完就唔想睇super girl

lIHKG仔講左好多神劇,應該有排追,係咪套套廿幾集。
睇開日劇動畫好少睇咁長。Flash真係令我第一次追左7集

其實又唔一定話要睇神劇 題材或類型吸引到你反而仲有動力去追 鍾意flash可以睇埋arrow 鍾意英雄劇dd Jessica Jones都唔錯
美劇好多時都好多季 唔同日劇
當然westworld got確係冇得輸

回應返先,lot我覺得一般,但劇情第一季好第二季小小
其次就係westworld,我身邊好多人都吹捧成為神劇,諗住今個聖誕一試究竟,屋企有HBO on demand
以前睇Flash個時,係睇第一集就上癮,然後用咗2日睇哂第一季,個兩日係朝九晚四咁追
Arrow就用咗2星期追返之前個幾季

我覺得相反
ARROW s1係我第一套入坑美劇
嗰時喺明珠台見到幾型就上網down哂落哂嚟睇
Mid season finale 姐係點 又要停?
臭西個屎忽好正

係呀,啲演員都要放下聖誕假㗎
臭西個屎忽好正

狗也不屌 ,都係第一季Linda正啲
westworld真係咁好睇?
未睇過

我近排先睇,都ok
故事唔係boom boom 聲個種去得好快劇情
要慢慢咀嚼下

年年都係咁架啦
臭西個屎忽好正

女警正d喎
臭西個屎忽好正

女警正d喎

總之除咗臭西之外都正啦
臭西個屎忽好正

女警正d喎

冇圖點討論
臭西個屎忽好正

女警正d喎

Patty

死神來了果陣己經好好j

最近佢走左去拍shooter,應該好難見番佢啦
點解我會咁憎wally
留名先
一月尾先回歸
點解我會咁憎wally

佢我無乜野,但係好憎佢全家都唔想佢做flash嗰條線,但係又答唔出點解,真係1999
點解我會咁憎wally

佢我無乜野,但係好憎佢全家都唔想佢做flash嗰條線,但係又答唔出點解,真係1999

Wally 有兩個一黑一白同時存在, 唔排除CW會引入白人wally

漫畫flashpoint前無白人做wally, fp後變左黑人, 白人wally就trap左係sf入面, 之後barry閃過fp前記憶慢慢記起白人wally, 拉返佢出sf, 最後搞到有兩個wally

白人wally係最快既flash
開頭係Kid flash > barry消失後做二代flash 入埋JLA > 之後係sf入面救返barry又做返kid flash, 之後到wally死左⋯⋯ 個劇情好亂究竟係點有無DC高手
點解我會咁憎wally

Wally 有兩個一黑一白同時存在, 唔排除CW會引入白人wally

漫畫flashpoint前無白人做wally, fp後變左黑人, 白人wally就trap左係sf入面, 之後barry閃過fp前記憶慢慢記起白人wally, 拉返佢出sf, 最後搞到有兩個wally

白人wally係最快既flash
開頭係Kid flash > barry消失後做二代flash 入埋JLA > 之後係sf入面救返barry又做返kid flash, 之後到wally死左⋯⋯ 個劇情好亂究竟係點有無DC高手

youtube 有懶人包
https://youtu.be/oiG46Q1Mjgs
原來Earth-3係香港黎

睇果時即刻cap左圖
iris對麒麟臂
今集成隻野豬咁一野坐上barry到
westworld真係咁好睇?
未睇過

我近排先睇,都ok
故事唔係boom boom 聲個種去得好快劇情
要慢慢咀嚼下

個人覺得有劇情題材演技都好好,但太沉悶

由最差嘅睇先 姐係super girl 千祈唔好睇神劇先 如果唔係其他就食唔落 建議唔好睇westworld got 嗰啲 因為睇完就唔想睇super girl

其實又唔一定話要睇神劇 題材或類型吸引到你反而仲有動力去追 鍾意flash可以睇埋arrow 鍾意英雄劇dd Jessica Jones都唔錯

其次就係westworld,我身邊好多人都吹捧成為神劇,諗住今個聖誕一試究竟,屋企有HBO on demand
以前睇Flash個時,係睇第一集就上癮,然後用咗2日睇哂第一季,個兩日係朝九晚四咁追

Flash一出係追住睇
Arrow因為跛左要係屋企抖冇野做先睇 點知愈睇愈覺好睇
但第4季就幾悶 但laruel死真係幾sad

Flash一出係追住睇

返生啦

Flash一出係追住睇

返生啦

屌佢Arrow mid season finale 先比佢返生,吊我癮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞