[Season3]The Flash閃電俠

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
會唔會今季劇情就係講b仔整左黑閃出黎
搞到逆閃比黑閃追佢 所以先要同佢決戰

無睇上季?
zoom黎

佢應該唔知自己祖先自殺
legends推測好似只係話 因為祖先自殺 所以無佢既資料

你覺得佢真係唔知
https://youtu.be/DQK6V45att8

係WO原來知

就係唔明點解佢知
呢個係barry 去 1980年捉佢走 (S1尾/S2尾)
帶去2016年困住 (Flashpoint)
之後帶返去1980年殺老母
RF再自己跑返去2016年(current timeline)

佢根本就無經歷過"睇住eddie自殺"呢一幕

可能唔知由邊到得知
播出既野 以外既事

你打完句野出黎唔覺好on9?

佢應該唔知自己祖先自殺

你覺得佢真係唔知

係WO原來知

就係唔明點解佢知
RF再自己跑返去2016年(current timeline)

可能唔知由邊到得知
播出既野 以外既事

你打完句野出黎唔覺好on9?

唔覺
總之佢就係知
但唔知由邊到等知

佢應該唔知自己祖先自殺

你覺得佢真係唔知

係WO原來知

就係唔明點解佢知

睇返s2 e11,未來rf返左黎想 kidnap 某博士, barry 講左比rf知佢死左。
睇flash 令我學識有時唔洗諗咁多, speedforce 話點就點

依句真呀 仲有新登場就一定係幕後黑手 雖然真係好難唔係咁寫

無睇上季?
zoom黎

咪上季b仔整到zoom變左黑閃

無睇上季?
zoom黎

我諗佢意思係上季BA 引time wrath 黎搞到zoom 變黑閃

之後黑閃去追rf

你覺得佢真係唔知

係WO原來知

就係唔明點解佢知

就咁睇黑閃唔係好快姐

應該快過RF

Savitar > 黑閃 > zoom > RF > Wally > BA > Jessie > S2跑到消失果條女
睇flash 令我學識有時唔洗諗咁多, speedforce 話點就點

其實一有time travel 就會咁
少少地time travel 都ok
但我覺得cw flash 玩太多

黑化caitlyn 囉

btw Wells 呢個演員真係好撚勁
S1 天才壞人
S2 天才
S3 戇鳩

期待S4 又唔知可以扮乜春
點解arrow D女正咁多
唔係話種族歧視 但黑人真係冇資格拍戲

Joe同Wally都幾好
係Iris臭西煩膠姐

黑化caitlyn 囉

S1 天才壞人
S2 天才
S3 戇鳩

S4 Speedster + 戇鳩仔

Joe同Wally都幾好
係Iris臭西煩膠姐

Wally 未有speed force同未有得出任務果時仲煩撚過iris

黑化caitlyn 囉

S1 天才壞人
S2 天才
S3 戇鳩

S4 Speedster + 戇鳩仔

好似幾好笑
我覺得Joe幾好啊
Wally其實黑人入面算靚仔同認到樣
Iris就

vixen 好正wor
還我白人wally

vixen 好正wor

vixen
我覺得Joe幾好啊
Wally其實黑人入面算靚仔同認到樣
Iris就

wally 傻仔樣
iris MK 港女格

2個都狗也不

諗起iris 中玻璃果下d 演技真係心諗
d 演技差撚到......假撚到
好煩死臭西,上集又話唔驚死
今集又嚇到瀨屎
又話唔講比老豆知又要講
劇情又變返隱瞞秘密比人發現搞到嬲嬲豬
呢張圖堅定流??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞