[Season3]The Flash閃電俠

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
有無人有link 搵左好耐搵唔到
on9仔出去買飯都可以撞到boss

on9仔出去買飯都可以撞到boss

買完未有得扑野囉,仲慢吞吞咁.
鄉下仔英文屎
咁其實老豆係咪真係有病
鳩估:
RF 為左避 black flash, 去sd 搵savitar 幫手
條件就係要救savitar 出黎

睇預告就應該唔係

ON9仔痴撚左線

wally "叛變"
殺左joe
去earth2 避+ 同jessie 一齊

season4 又變左BA 自己一隻flash
下集savitar係用suit 出

有冇suit都冇分別,都係屌虐Barry

之前無suit 咩?
鄉下仔英文屎
咁其實老豆係咪真係有病

扮有病呃鳩wally
仲叫佢唔準講比jessie 知,
因為jessis 咁醒實估到佢老吹
鄉下仔英文屎
咁其實老豆係咪真係有病

扮有病呃鳩wally

因為wally太on9
一定呃到
鳩估:
RF 為左避 black flash, 去sd 搵savitar 幫手

睇預告就應該唔係

ON9仔痴撚左線

wally "叛變"
殺左joe

可唔可以轉做殺左臭西
咁就將好
鄉下仔英文屎
咁其實老豆係咪真係有病

扮有病呃鳩wally

因為wally太on9
一定呃到

我仲奇怪點解最後都好似冇咩交代
jessis 去屌佢老豆叫"死人" 個陣隊友仲一齊叫

睇黎係我諗多左
鳩估:

睇預告就應該唔係

ON9仔痴撚左線

wally "叛變"
殺左joe

可唔可以轉做殺左臭西
咁就將好

重播咗臭閪死個段幾次
好開心

malcolm merlyn? 點解關佢事

malcolm係今季legend of tmr 3個boss之一

係鬼boss 明明個boss係rip

早排darhk同malcolm發現咗rf有唔對路
搵鳩咗住佢發現rf係俾野追唔可以留喺同一個時間太耐
幫佢避咗一次之後就要求三條友平起平坐
自始就三條友成日鳩下鳩下

冇睇清楚自隊一打

我意思係點解merlyn可以入到LOT劇情

佢唔似darhk RF會喺唔同時間出現

Btw 睇返上幾頁 LOT s2好似仲精彩過Flash s3
我睇完s1有陰影跟住棄咗

上季arrow季尾,比過去既darhk拉攏加左legion of doom,因為佢想用spear of destiny去改變現實

唔明點解個個話LOT 唔好睇
S1 除左雞婆之外, 其實幾好睇囉好無.......

未必好似flash arrow 咁集集一條線咁去

但係每集都去唔同年代玩唔同既"crossover" 不知幾正
鄉下仔英文屎
咁其實老豆係咪真係有病

扮有病呃鳩wally

因為wally太on9
一定呃到

成個west family 都戇撚鳩
鳩估:

睇預告就應該唔係

ON9仔痴撚左線

wally "叛變"
殺左joe

可唔可以轉做殺左臭西
咁就將好

重播咗臭閪死個段幾次
好開心

我用左黎做電話wallpaper

鳩估:

睇預告就應該唔係

ON9仔痴撚左線

wally "叛變"
殺左joe

可唔可以轉做殺左臭西
咁就將好

重播咗臭閪死個段幾次
好開心

鄉下仔英文屎
咁其實老豆係咪真係有病

扮有病呃鳩wally

因為wally太on9
一定呃到

仆街 我都以為有病係真
鄉下仔英文屎
咁其實老豆係咪真係有病

扮有病呃鳩wally

因為wally太on9
一定呃到

仆街 我都以為有病係真

乜唔係真既咩
如果講大話既話比Jesse篤穿左,應該會發爛渣喎
鳩估:

睇預告就應該唔係

ON9仔痴撚左線

wally "叛變"
殺左joe

可唔可以轉做殺左臭西
咁就將好

重播咗臭閪死個段幾次
好開心

Ching Ho ball
鄉下仔英文屎
咁其實老豆係咪真係有病

扮有病呃鳩wally

因為wally太on9
一定呃到

仆街 我都以為有病係真

應該大家都以為係
條友無理由咁冷靜
鄉下仔英文屎
咁其實老豆係咪真係有病

扮有病呃鳩wally

因為wally太on9
一定呃到

仆街 我都以為有病係真

乜唔係真既咩

篤穿左先唔敢再發老脾
之前搞到jessie 離開佢幾次

btw 呢個wells 角色真心難做
earth 換黎換去
拍到精神分裂

睇預告就應該唔係

ON9仔痴撚左線

wally "叛變"
殺左joe

可唔可以轉做殺左臭西
咁就將好

重播咗臭閪死個段幾次
好開心

Ching Ho ball

希望真係殺
鄉下仔英文屎
咁其實老豆係咪真係有病

扮有病呃鳩wally

因為wally太on9
一定呃到

仆街 我都以為有病係真

乜唔係真既咩

篤穿左先唔敢再發老脾
之前搞到jessie 離開佢幾次

btw 呢個wells 角色真心難做
earth 換黎換去
拍到精神分裂

可以做到唔同earth既wells都咁分明
完全唔會令人覺得混亂
真心勁
BTW Tom Cavanagh 好戲D 定 黎耀祥 好戲D?
最好笑係jesse 潤佢老豆deadman, 幾秒後cisco 即抽水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞