[Season3]The Flash閃電俠

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
究竟HR係咪奸
究竟HR係咪奸

我都諗緊
一個背叛>HR
一個墮落>Snow
一個比死仲慘>Barry
BtwHR季季性格都唔同 睇得好過癮
留名
留名等睇wally又一個累全家

same

有講過咩其實
唔比係本身未來個rf咩
定有講我睇漏咗

其實係flashpoint個rf。。。。

應該係殺巴仔老母前既rf 可能比lot阻止左先去殺巴仔
今日有冇?
今日有冇?

冇,去到1月20幾先復播
捱下啦細佬
今日有冇?

冇,去到1月20幾先復播
捱下啦細佬

super girl 8
flash 8
arrow 8
legends if tomorrow 7
super girl 9

就咁跟住睇就OK?
中間會唔會有佢地既故事唔明?

只睇左ARROW 同FLASH
其實宜家最快既人係邊個
Future Barry>Savitor>Barry2016>Zoom&RF
其實宜家最快既人係邊個
Future Barry>Savitor>Barry2016>Zoom&RF

wally快過barry 2016
其實宜家最快既人係邊個

其實美劇有跟少少漫畫。漫畫中,如果我無理解錯,Savitor唔係真係咁快。而且巴膠俾人扔左入speedforce死左,係Wally救返佢出嚟。翻生左嘅巴膠先係最快。快過小明。
其實宜家最快既人係邊個

好似無咁講過喎
其實宜家最快既人係邊個

好似無咁講過喎

依家嘅wally只係快過同時期嘅Barry
其實宜家最快既人係邊個

好似無咁講過喎

black flash 會唔會出現返

好似無咁講過喎

black flash 會唔會出現返

你放心,集集開頭上回提要都見到佢,我夠膽寫包單,佢一定會出現,應該係Easter Egg
https://www.youtube.com/watch?v=1vO6bFijGQA
barry提子人

Barry先係由頭到尾都唔想人地搶佢風頭 死仆街
https://www.youtube.com/watch?v=1vO6bFijGQA
barry提子人

Barry都係唔想wally好似fp個wally咁同埋wally 啲咁衝動嘅性格
barry提子人

Barry都係唔想wally好似fp個wally咁同埋wally 啲咁衝動嘅性格

其實唔知點解我覺得Wally 嗰種死都要上位嘅感覺好乞人憎

Jessie 呢

Jessie 呢

Jesse冇嗰種好想要好想要power嘅心喎

Jessie 呢

不嬲都唔太中意Wally

Jessie 呢

不嬲都唔太中意Wally

佢個樣好顯得佢on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞