[Season3]The Flash閃電俠

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
好煩死臭西,上集又話唔驚死
今集又嚇到瀨屎
又話唔講比老豆知又要講
劇情又變返隱瞞秘密比人發現搞到嬲嬲豬

"hey xxx,lets talk"
talk你老母呀集集都係咁
如果無cisco同wells,呢套野真係已經爛到仆街
做得好
咁都收唔到個臭西皮
呢張圖堅定流??

就咁睇似p喎
jesse
仲有佢D獨家全部係Flash同Kid Flash俾佢,佢本身有咩記者能力

睇Man of Steel都見到Louis個記者能力,但依度係完全見唔到
今集又嚇到瀨屎
又話唔講比老豆知又要講

無論arrow同flash ,都係let me talk with him

總知好似愛回家咁,每集搵一對交流下
呢張圖堅定流??

就咁睇似p喎

假啦
唔知呢個superman幾時先可以再出場
有幾多套戲既女主角俾奸角殺死會全世界歡呼叫好
我睇都搵唔到幾多個
呢套野d人硬係好自私咁
今集完全無人care過caitlin
呢套野d人硬係好自私咁

早幾集好似都係咁啦
又係有事要用佢既power 但無咩人理佢
好煩呀
嘈完交未
可唔可以有一集你唔嘈交
好煩呀
嘈完交未
可唔可以有一集唔嘈交
又死唔去,屌
呢套野d人硬係好自私咁

早幾集好似都係咁啦
又係有事要用佢既power 但無咩人理佢

Caitlin好撚慘
整左條貞操鏈比佢
就當係解決左佢失控呢個問題
下集Jessie
now run , wally run
呢張圖堅定流??

就咁睇似p喎

假啦
唔知呢個superman幾時先可以再出場

啲光都唔同位
屌 條臭西快d死撚左佢啦
條臭西真係好撚賤格
自己就黎死就同caitlin講
「我知你得架」
其實心諗果句就係
「你救撚左我先啦仆街」

真係好撚自私

你覺得佢真係唔知
https://youtu.be/DQK6V45att8

係WO原來知

就係唔明點解佢知
呢個係barry 去 1980年捉佢走 (S1尾/S2尾)
帶去2016年困住 (Flashpoint)
之後帶返去1980年殺老母
RF再自己跑返去2016年(current timeline)

佢根本就無經歷過"睇住eddie自殺"呢一幕

就咁睇黑閃唔係好快姐

應該快過RF

Savitar > 黑閃 > zoom > RF > Wally > BA > Jessie > S2跑到消失果條女

黑閃應該快過savitar
佢專門獵殺speeders
下集Jessie

你覺得佢真係唔知
https://youtu.be/DQK6V45att8

係WO原來知

就係唔明點解佢知
呢個係barry 去 1980年捉佢走 (S1尾/S2尾)
帶去2016年困住 (Flashpoint)
之後帶返去1980年殺老母
RF再自己跑返去2016年(current timeline)

佢根本就無經歷過"睇住eddie自殺"呢一幕

就咁睇黑閃唔係好快姐

應該快過RF

Savitar > 黑閃 > zoom > RF > Wally > BA > Jessie > S2跑到消失果條女

黑閃應該快過savitar
佢專門獵殺speeders

但Savitar唔係可以吸收Speeders嘅Speed Forces,再用嚟自己用咩?
下集Jessie

21號
下集Jessie

21號

下個星期無?
今集又嚇到瀨屎
又話唔講比老豆知又要講

好想at least 有一季係iris 死
最多比佢下季復活
快撚d 死啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞