[Season3]The Flash閃電俠

1001 回覆
25 Like 5 Dislike

你係得既

笑死

笑撚死

諗咗陣先明

噴火佬呢 佢都要逃獄架wo

明明就唔係逃獄死 btw二百方

講緊prison break......

其實s3 Lincoln 都少出場
michael 先係主角, 始終監獄scene 佔多

Prison break過咗第一季跌watt跌得好勁

好似第一季係變左爛劇
《綠箭俠》第五季的大反派「普羅米修斯」(Prometheus) 的秘密身分已經曝光了,那麽隔壁《閃電俠》第三季的大反派「薩維塔」(Savitar) 何時才會向閃電俠揭示他的秘密身分呢?
最近在接受國外媒體TVLine的採訪時,「凱特琳.斯諾」丹妮爾.彭納佩嘉 (Danielle Panabaker) 如此說道:「慢慢地,不同的角色會發現到薩維塔面具底下究竟是誰,但我不清楚觀眾是否會那麼快就被告知。」
隨後,「閃電俠」格蘭特.葛斯丁 (Grant Gustin) 加以補充:「這次將和以往的揭示不一樣。在我們把所有的線索聯繫起來之前,觀眾已經逐漸發現逆閃和極速的身份了,但是我不知道今年你們會透過什麼方式知道,而當你發現時,你的反應會是『天啊,過程中真的沒有多少秘密或暗示在裡頭。』」
《綠箭俠》第五季的大反派「普羅米修斯」(Prometheus) 的秘密身分已經曝光了,那麽隔壁《閃電俠》第三季的大反派「薩維塔」(Savitar) 何時才會向閃電俠揭示他的秘密身分呢?
最近在接受國外媒體TVLine的採訪時,「凱特琳.斯諾」丹妮爾.彭納佩嘉 (Danielle Panabaker) 如此說道:「慢慢地,不同的角色會發現到薩維塔面具底下究竟是誰,但我不清楚觀眾是否會那麼快就被告知。」
隨後,「閃電俠」格蘭特.葛斯丁 (Grant Gustin) 加以補充:「這次將和以往的揭示不一樣。在我們把所有的線索聯繫起來之前,觀眾已經逐漸發現逆閃和極速的身份了,但是我不知道今年你們會透過什麼方式知道,而當你發現時,你的反應會是『天啊,過程中真的沒有多少秘密或暗示在裡頭。』」

咁一定係佢

係邊個

咁一定係佢

係邊個

唔會真喺BA咁低能吓嘩
如果係ba 點解佢要令d人回復係flashpoint有既能力?wally可以攞舊石俾佢 但其他人呢?同埋點解要殺iris? 不過講真 savitar 真係無做過一件傷害central city 既野 所有事係針對ba
Black flash 炸死左
咁LOT 仲會唔會出現black flash

假blackflash 黎

真black flash 仲快過rf, barry 邊可能打嬴

突然覺得rf 係savitar
未來人, 比flash trap,

BA贏過BF一次咁大把

TV Black flash 即係s2尾zoom俾time wraith捉到轉化而成嘅嗰隻嘢?

BF同Flash應該未交過手?
Black flash 炸死左
咁LOT 仲會唔會出現black flash

假blackflash 黎

真black flash 仲快過rf, barry 邊可能打嬴

突然覺得rf 係savitar
未來人, 比flash trap,

BA贏過BF一次咁大把

TV Black flash 即係s2尾zoom俾time wraith捉到轉化而成嘅嗰隻嘢?

BF同Flash應該未交過手?

你不如諗下點解Barry叫BF做Hunter Zolomon
如果係ba 點解佢要令d人回復係flashpoint有既能力?wally可以攞舊石俾佢 但其他人呢?同埋點解要殺iris? 不過講真 savitar 真係無做過一件傷害central city 既野 所有事係針對ba

淨係得rival 同埋scpd 幾丁友死咗

都話佢奶左咁多年臭閪 頂唔順

savitar叫做間接有殺人既
但佢目的真係幾明確 針對team flash
唔搞平民個d

都話佢奶左咁多年臭閪 頂唔順

我比較期待佢今季用咩災難做下季開頭
我比較期待佢今季用咩災難做下季開頭

臭西之死

笑死

笑撚死

諗咗陣先明

噴火佬呢 佢都要逃獄架wo

明明就唔係逃獄死 btw二百方

講緊prison break......

其實s3 Lincoln 都少出場
michael 先係主角, 始終監獄scene 佔多

Prison break過咗第一季跌watt跌得好勁

照睇曬

咁一定係佢

係邊個

唔會真喺BA咁低能吓嘩

會唔會savitar 係一個經歷左iris之死既barry allen?
(可能係flashpoint 果條時間線, 或者其他時間線)
如果Joe係Savitar,成件事會好有趣

咁點解要殺自己個女?

咁點解要殺自己個女?

呢條臭西人人得而諸之
今集最尾 Barry 飛鳩佢
如果savitar係BA 就解釋到未來flash消失左!?
有人話LOT future Barry段錄音都係一個提示
就嚟1001,我諗要整定個template
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞