[Season3]The Flash閃電俠

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
馬份把聲好好J
點解Barry成日都咁撚蠢
打人要正面衝埋去比人擋
放左佢出黎打就phase返入去救人着草啦
jessie見到hr有bug
hr之前整到得star labs班人係呢個樣
其他人睇會變第二個樣
jessie見到hr有bug
hr之前整到得star labs班人係呢個樣
其他人睇會變第二個樣

應該唔關事 個時係因為佢想出去先咁做 依加都冇出去
馬份把聲好好J

聽佢啲英文聽出耳油
Jessie
Jessie好正 但比柒頭wally食左
震火車係咪bug黎?
佢震火車 .但入面既人無比barry震
火車過到比佢合理 但d人唔係應該撞牆死晒既咩

d人喺震緊嘅火車入面自然會震啦
你搭火車有少少震你都會郁啦
但係應該唔係全部 exactly一樣 frequency
不過個error可能唔太大所以都穿到

其實我諗緊嘅係
點解唔係直接跌入地底

要啱frequency先可以phase through
Wally 頭髮好似長咗
Wally 頭髮好似長咗

隔一集長左勁多
係咪隔左一排先拍
佢地困住果陣唔係用唔到力量架咩,點解可以雪住barry
佢地困住果陣唔係用唔到力量架咩,點解可以雪住barry

Vibe同flash既能力係比grood 既能力壓制左,但grood唔知Caitlin 有能力,所以冇壓制佢....應該係除非唔係
點解vibe條女無啦啦又係E-2出現仲要比grood 控制先
點解vibe條女無啦啦又係E-2出現仲要比grood 控制先

下集講
成套野開始比我感覺係以Iris條溪命做中心
死啦
套野越黎越膠。。。

今集Snow 用到能力,唔一早凍左個欄佢
flash 又越黎越柒, 跑緊果陣咁撚樣可以畀隻猩猩揚起啲塵就收左皮

套野真係靠wells黎撐埸。。
全能既tom cavanagh今集又幫cw慳唔少grodd cg錢

I AM THE RULER OF GORILLA CITY
全能既tom cavanagh今集又幫cw慳唔少grodd cg錢

I AM THE RULER OF GORILLA CITY

真係好勁

真係好勁

條友係s1做rf個陣我己經好欣賞佢,好過Malcolm 多多聲
死啦
套野越黎越膠。。。

flash 又越黎越柒, 跑緊果陣咁撚樣可以畀隻猩猩揚起啲塵就收左皮

笑左
明明成隊個撚個都係天才科學家
走去凍個人唔凍D柱
死啦
套野越黎越膠。。。

笑左
明明成隊個撚個都係天才科學家
走去凍個人唔凍D柱

其實好似係用到能力但用唔盡
即係barry可似震下手但去唔到phase through嗰個frequency
即係snow可以急凍barry但凍唔爛個籠

真係好勁

條友係s1做rf個陣我己經好欣賞佢,好過Malcolm 多多聲

不過而家LoT係靠malcolm、rf、darhk嚟撐住
三條友有時好撚認真咁膠嗰樣好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞