[Season3]The Flash閃電俠

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
今集savitar每次講I am the future, Flash
我都覺得似I am the future Flash

其實我覺得一直都係,I'm the future, flash,因為 Savitar 講左太多次,"i created myself." 超大機會係 Julian
點解臭西可以咁反智

講到最後,都係要救條臭西一命
屌你又愛佢,佢又愛你 係得高登仔想你死左3季
死都要扮高級鮑魚,唔撚帶戒指
睇到我想打爆隻MOON

我有條咁嘅女我情願一世住係 speed force

不如掉佢入speed force 大家都開心

今集savitar每次講I am the future, Flash

其實我覺得一直都係,I'm the future, flash,因為 Savitar 講左太多次,"i created myself." 超大機會係 Julian

julian 係去探險先比savitar 上身
根本iris同ba一齊就係一個bug,ba為左唔想連累patty成為敵人目標
而唔同佢一齊 唔認係the flash

但是又可以同臭西一齊 比saviter殺
Saviter應該係未來flash既boss

julian 係去探險先比savitar 上身

julian講過自己都好想係meta human
Saviter應該係未來flash既boss

點解trap左係sf都可以靠粒石四圍走
其實iris係咪點都要死

係就快啦

係就快啦

正式同SG一齊

係就快啦

正式同SG一齊

savitar 會唔會就係future flash?
同漫畫一樣又係藍色加機械甲
Savitar好似transformer

係就快啦

正式同SG一齊

sg有仔啦
同patty(唔識串)最好
係咪就黎有集supergirl crossover
係咪就黎有集supergirl crossover

歌舞劇

係就快啦

正式同SG一齊

sg有仔啦
同patty(唔識串)最好

Barry同supergirl幾襯 超sweet
而家連Joe 都好煩膠
成家冚家隡啦
而家連Joe 都好煩膠
成家冚家隡啦

成家west都係戇鳩鳩
而家連Joe 都好煩膠
成家冚家隡啦

而家連Joe 都好煩膠
成家冚家隡啦

成家west都係戇鳩鳩

你俾多3季佢就會死曬
一季要死一個人
savitar無做錯到, barry 搞timeline, 搞singularity point, 因為心軟放走zoom,俾佢有時間prepare 破壞multiverse,savitar只係殺咗rival 1個人咋,佢無害過其他人,你地仔細諗下

rival係邊個 唔記得左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞