[Season3]The Flash閃電俠

1001 回覆
25 Like 5 Dislike

RF係LOT真係做到入哂戲,你睇佢個樣

rf真係好正,好但lot戲份好少

RF係LOT真係做到入哂戲,你睇佢個樣

其實佢唔係喺team flash露過真樣咩,點解stein完全認唔到佢

好似得wells版rf?

yup,佢哋未見過Elboard Thwan
wells only

最尾Eddie死嗰陣有,不過啱啱睇返原來Stein嗰時唔喺到
究竟Savitar咩料,話自己係神 有冇睇開漫畫o既巴打講下

但未來Flash 又有能力困住佢呢樣奇

咁講未來巴仔實好撚勁

勁都無撚用啦 食臭西

話哂巴仔係最強既flash

我覺得係未來巴仔唔想食臭西,放savitar去殺臭西

咁講未來巴仔實好撚勁

勁都無撚用啦 食臭西

根本savitar先係正義之師
BTW身為實力指標之一既merlyn 竟然會輸比sara
覺得蜘蛛俠驚世現新個男主角同the flash好似

依樣野我睇第一季the flash已經咁覺得
BTW身為實力指標之一既merlyn 竟然會輸比sara

merlyn做完loa 大佬之後已經開始柒

好記得oli秒撚左佢隻手
而家喺LOT個rf係唔係同喺flashpoint不停解釋野比barry聽個rf係同一個人?
而家喺LOT個rf係唔係同喺flashpoint不停解釋野比barry聽個rf係同一個人?

same

不過係Barry靚仔d

不過係Barry靚仔d

兩個都係高瘦型

但未來Flash 又有能力困住佢呢樣奇

咁講未來巴仔實好撚勁

好似佢本身捉左五十個極速者 去供應能量比自已 點個比barry破壞而且引左佢入sf出唔番黎

Savitar, I have come to bargain

其實佢唔係喺team flash露過真樣咩,點解stein完全認唔到佢

好似得wells版rf?

yup,佢哋未見過Elboard Thwan
wells only

最後大戰果時呢?
唔係好記得stein 去左邊

勁都無撚用啦 食臭西

會唔會係plan 黎
用zoom 教落既分身術整個iris 出黎

不過係Barry靚仔d

兩個都係高瘦型

這些機會

會唔會係plan 黎

其實掉左個盒入speed force
有其他人都可以入到去拎番個盒打開佢
wally 就係其中一個

會唔會係plan 黎

所以話有人會背叛

會唔會係plan 黎

所以話有人會背叛

可能係因為wally 既 sf 源自savitar

所以一定要入去拎返, 如果唔係wally 就會出事?

savitar 有講過佢會製做speedster (好似係)
可能就係因為咁?

savitar 入sf = wally 會無sf
為左令自己keep 住有sf, 就去救返savitar
都幾match wally 既on9仔性格

所以話有人會背叛

savitar 有講過佢會製做speedster (好似係)
可能就係因為咁?

咁解有唔出奇 其實都係唔想係KF姐

所以話有人會背叛

可能就係因為咁?

如果係咁 savitar依家已經係sf入面
照你咁講 wally都無咗speedforce
佢仲點入去救返savitar

會唔會係plan 黎

所以話有人會背叛

應該catlin 佢話未來佢企系saviter旁邊

same

有講過咩其實
唔比係本身未來個rf咩
定有講我睇漏咗

same

有講過咩其實
唔比係本身未來個rf咩
定有講我睇漏咗

其實係flashpoint個rf。。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞