[Season3]The Flash閃電俠

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
今集HR咁撚潮識著CDG
今集又係正面衝過去比人一野擋開
最尾
Barry做乜柒求婚呀,屌
on9仔出去買飯都可以撞到boss

下集west會唔會係有幻覺 每個拎到flashpoint能力既人都好似會變奸角 差west未變 應該都係時候
鳩估:
RF 為左避 black flash, 去sd 搵savitar 幫手
條件就係要救savitar 出黎
鳩估:
RF 為左避 black flash, 去sd 搵savitar 幫手

睇預告就應該唔係
D情侶組合全部都咁黑人憎
Barry West
Jessie kidflash
Caitlyn 馬份

最正係Cisco溝vibe女
其次係Barry Caitlyn

馬份

佢之前唔係話自己有女朋友咩? 定我MISS左啲野

借口黎 果時幫緊saviter做野

bug bug 地
明明清醒既時間唔知自己比savitar 控制
黑妹幾時死呀, 好撚煩膠呀
鳩估:

睇預告就應該唔係

ON9仔痴撚左線
今季製作費經已全部使用完畢
grood其實點解唔控制巴仔
我印象中巴仔以前同佢打 好似要戴頭盔
定有咩事唔記得左
accelerated man

accelerated man幾型

accelerated man心諗
我殺完條友啦 芝士幾時返黎接我 啊啊啊啊啊啊啊啊啊
鳩估:

一定唔關RF事
睇到kingkong廣告
就諗起兩隻猩猩隻揪

一開波好撚好笑
wells對hr成日都好mean
同埋成日留意到因為兩個wells搞到要就鏡頭
有d突兀

同埋cisco同芝士 係目前係flash第2對唔憎既couple(第1對係巴仔同Patty)
下集savitar係用suit 出

有冇suit都冇分別,都係屌虐Barry
我以為Big Belly Burger係性暗示
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞