一人一間黑店igshop名(2)

845 回覆
226 Like 12 Dislike
有冇人有買3ma既顯瘦褲
Nnsparlor 做facial自稱d療程100%有效,我同我個fd都冇效仲差咗,職員態度極差!
我好似比Maxseller呃左$580
買左啲咩?
kate spade
有無人係soundsgoodhk 度買過野? 我買左件衫 等左幾個月都無
double.v official 勁伏

200幾蚊買左佢件淘寶貨之後一洗就即刻爆曬線
更正 係double.v_official

反而whybuyonline就勁好
之前件衫個頸位覺得窄左少少上門市都可以即刻換其他款
有冇人最近同過mamama 買野 對上兩次同佢買野次次都遲到貨,例如講到明 15/1 就會寄出結果就2x/1 先寄出。雖然預左要等,但係呢幾次買野都係比原定時間遲到貨。真心想講預計唔好個時間就唔唔好叫人個段時間唔好催單啦。好似講到實牙實齒幾時寄出點知又係遲到貨,做唔到既野又要應承人咁 以後罷買
我都試過 次次都遲
又真係咁多人中意比人昆
嘩,咁核突
bbg
口講話罷工,嗰頭就日日出相引人問佢有無賣嗰件衫
ipig_852
買咗近成千蚊野
幾個月都未有貨,wts又唔覆
咁佢個秘密到底係咩
成日係ig見到佢扮可愛就想嘔 隻大比粗到成棵樹咁
呢間野賣淘寶野 賣貴成倍有多 仲要相都直接用淘報啲相 試過cm屌佢賣淘報野 唔夠10分鐘就del左cm blk埋ac

【vintage 美式复古衬衣外套加厚休闲大码法兰绒磨毛长袖格子衬衫男】https://m.tb.cn/h.eC5Ix8a?sm=792fbd 點ゞ撃°鏈﹏接,再选择瀏覽→噐咑閞ヽ;或椱ァ製这句话€nXlHYzZEr95€后咑閞👉淘宀┡ē👈
labuybuy都有溝 有啲真有啲假 商業登記代表一定冇假?
只係未比人發現
有冇人幫襯過onlineparis
Jpluss.closet
垃圾質地貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞