一人一間黑店igshop名(2)

845 回覆
226 Like 12 Dislike
Oldstyle.store
屌你老味 收人錢唔做野

間野賺得少既銀行唔會show鳩你

係咩?我做緊aml都唔覺捉呢d個商魚毛蝦蟹會咁狠

真係有成功例子個下好野
Mmushroom 前排post左幾款鞋淘寶有
一search就係我唔擺上黎啦鍾意自己search啦

推推

個户口冇左 ?仲見到繼續post 緊
用緊naturalsoap d野
Cream同金盞花水係幾好用,但皂同紫草膏真係唔得
樓上係咪有人推celia? 見佢d野平好多

我用緊但費時比人話打手
唔講太多
但可以一試
有暗瘡印記得得買金水
好野黎
mamamamarket 岀名其實有原因 我一直有follow gadgetzoo 佢地兩公婆一直都幾鐘意踢爆其他shop賣假
3媽原本平平無奇,之前仲自己出個斜咩袋仔 同泰國品牌gaga bag 係一模一樣 但改左個名
咁個兩公婆一直有賣gaga bag,就踢爆佢抄襲
3媽死都唔認,個兩公婆就唔知點樣同泰國出gaga bag個人講,人地係facebook岀聲明 開名話無同3媽有任何合作 呢件事 好多人即刻食花生 follow佢地 間接升左3媽人氣 多左好多followers

點解gaga唔告佢

點解咁多頁都無人講fiffylover
食水深大量淘寶貨

薄荷棒以前賣成20一枝
到依家先收斂賣15蚊加2蚊郵費
但即使係九龍塘泰國鋪買先5蚊枝
泰國個邊先賣緊around2蚊港紙
仲有樣mistine草莓變色唇膏
佢竟然賣38蚊
泰國先賣79泰銖 圍起港紙18蚊咋
連旺中格仔鋪先賣20蚊一枝
食水深到
各位妹妹仔唔好比一大舊錢買枝幾蚊就買到既野呀
食水深大量淘寶貨

薄荷棒以前賣成20一枝
佢竟然賣38蚊
食水深到

其實我覺得呢個case十幾蚊就算
你想佢賺幾多?
賺你$5好唔好?
都要做一大輪野辛苦錢
俾佢賺盡咪又係$20同$38
依家其他黑店係一件衫賺 $100-200
食水深大量淘寶貨

薄荷棒以前賣成20一枝
但即使係九龍泰國鋪買先5蚊枝
佢竟然賣38蚊
食水深到
其實個人覺得pony_store算係叫有良心
上面話佢偷試色圖,但係除咗呢樣佢都唔算黑店呀
有做開ig shop知開價
佢賣嗰啲真係算平,搞到我都唔敢定價太貴
但係間舖真係好撚細,都唔知點解要搬咁細舖
其實個人覺得pony_store算係叫有良心
上面話佢偷試色圖,但係除咗呢樣佢都唔算黑店呀
有做開ig shop知開價
佢賣嗰啲真係算平,搞到我都唔敢定價太貴
但係間舖真係好撚細,都唔知點解要搬咁細舖

賣化妝品好d
有公價競爭大賺唔到好多
但嗰啲taobao衫真係仆街
有朋友係pony store買到疑似假既韓牌唇膏

我用緊但費時比人話打手
唔講太多
但可以一試
有暗瘡印記得得買金水
好野黎

我都用緊但廢時畀人話打手
我咁多年嚟都唔化妝 因為傷皮膚同埋嫌煩
所以淨係會買啲保濕/精華/cream咁樣
我自己用開冰河收毛孔個爽膚水同精華 幾好用
但份量都較細枝 一個半月到就用曬
Mmushroom 前排post左幾款鞋淘寶有
一search就係我唔擺上黎啦鍾意自己search啦

推推

個户口冇左 ?仲見到繼續post 緊

幾個鐘我新開個ac已經比ig del左!
食水深大量淘寶貨

薄荷棒以前賣成20一枝
佢竟然賣38蚊
食水深到

條褲都就嚟兩舊水

前排減價個隻innisfree 蜜粉會唔會都係假
食水深大量淘寶貨

薄荷棒以前賣成20一枝
佢竟然賣38蚊
食水深到

條褲都就嚟兩舊水

睇錯價錢 條褲135
用顯瘦兩個字吸引人買 但同款係淘寶19.9都有交易

通常韓妝可以自己睇網上定價
如果係比咗錢先訂貨個價加20左右算正路,真係可能淨賺幾蚊
如果係買大堆貨番嚟再賣就可以再平啲,因為可以平咁筆運費
所以之前有喺sasa, 卓悅啲韓妝平到傻我都唔敢買嚟用
因為覺得係假
btw, 未自己做ig shop之前買過幾次ponystore都冇中過伏
aaabracadabrahk 又係淘寶貨,話自己乜春美國貨

睇咗35頁都無人講佢
召集所有比佢厄咗用完佢既野爛上加爛既人
同佢反映 只會同你講好轉緊
根本無正視唔系每個人適合用皂
第一次用佢既野唔會邪 諗住真系一次過谷哂出黎無事
再買多次 總共用咗差唔多半年
額頭無瘡都變有瘡
就系因爲佢既皂出事!
推一推!希望搵到有人同我一樣用咗佢所謂針對敏感皮膚product而敏感
還有收貨期系好好好耐
我認我蠢 蠢完一次 蠢多次

燥得制打錯字
#唔信邪

本身諗住買嚟試

我都想試手工皂 上次去mk差啲想買

我本來仲諗住試添

一個月前買左celia_cnsc 1 set黎用
對天然野感覺幾好 見到呢間廣告仲諗住試
不過我覺得都幾貴下

我之前壓力大 爛面加玫瑰痤瘡
一路食西藥 反反覆覆爛左3個月 勁多粒粒
一路都係用celia_cnsc 全部野都用佢既
紅泥新鮮面膜勁好用 個時都幫左好多
依家好番都有繼續用 係連粉刺都少d

反而用過一間係旺角有格仔舖同觀塘有門市既
又話自己天然
咩法國白玫瑰補濕精華 頂 成$300
我muji買既都補濕過佢 仲要搞到生粒粒 屌[

係咪嗰個咩the nude story?有諗過買 可唔可以分享多啲

nude story 枝咩抗敏b3用完頭幾日無咩料,之後開始越來越痕又爆一堆暗瘡係兩邊面。講真我覺得skin care好難講黑唔黑店,除非真係明眼見到係有害物質,cnsc 我都用過真心麻麻但好多人都好成功,咁
屌 講開化妝品我仲有一間我自己又係唔會再幫襯
Dariumkorea
佢老味 之前我個朋友話要買唔知乜鳩護膚品福袋就300
咁我見到個唇膏福袋$100
咁已經係順豐到付啦 我去拎完返黎拆 點知就得佢個個護膚品福袋
我叫我個朋友去問佢依家寄少左點算?
佢個陣就死拗話佢寄左 屌你你係寄到我都唔會無啦啦屈你啦
跟住我自己走去問佢啦 問佢幾時寄返比我
佢講到好似完全唔關佢事咁 仲問返我個問題係邊
後尾都講左好耐先寄返比我 仲要send比我個張寄貨圖係完全唔會睇到我自己個地址淨係得佢個地址 我睇閪到你係咪真係寄左咩
佢個陣覆我啲圖 遮左個啲係我個frd個名同我個名

通常韓妝可以自己睇網上定價
如果係比咗錢先訂貨個價加20左右算正路,真係可能淨賺幾蚊
如果係買大堆貨番嚟再賣就可以再平啲,因為可以平咁筆運費
所以之前有喺sasa, 卓悅啲韓妝平到傻我都唔敢買嚟用
因為覺得係假
btw, 未自己做ig shop之前買過幾次ponystore都冇中過伏

再btw, 仲未見到自己間shop個名

我用緊但費時比人話打手
唔講太多
但可以一試
有暗瘡印記得得買金水
好野黎

我都用緊但廢時畀人話打手
我咁多年嚟都唔化妝 因為傷皮膚同埋嫌煩
所以淨係會買啲保濕/精華/cream咁樣
我自己用開冰河收毛孔個爽膚水同精華 幾好用
但份量都較細枝 一個半月到就用曬

護膚品不嬲人夾人 好似kiehls咁有好多人話好用都有好多人話伏
同埋皂係唔啱敏感肌用,敏感肌係要用洗面奶,又或者應該話只可以用洗面奶
不過佢冇講清楚同貴都係事實
如果celia真係好用過佢既話真係良心ig shop黎

咁我又唔知
佢買個支係tonymoly,明明唇膏支管 銀色個位係有磨砂字,但朋友個支無
仲要logo同官網既唔同

之後我有去門市問過,人地話無轉過包裝
屌 講開化妝品我仲有一間我自己又係唔會再幫襯
Dariumkorea
佢老味 之前我個朋友話要買唔知乜鳩護膚品福袋就300
咁我見到個唇膏福袋$100
咁已經係順豐到付啦 我去拎完返黎拆 點知就得佢個個護膚品福袋
我叫我個朋友去問佢依家寄少左點算?
佢個陣就死拗話佢寄左 屌你你係寄到我都唔會無啦啦屈你啦
跟住我自己走去問佢啦 問佢幾時寄返比我
佢講到好似完全唔關佢事咁 仲問返我個問題係邊
後尾都講左好耐先寄返比我 仲要send比我個張寄貨圖係完全唔會睇到我自己個地址淨係得佢個地址 我睇閪到你係咪真係寄左咩
佢個陣覆我啲圖 遮左個啲係我個frd個名同我個名

唔知做咩唔比我up相
Loftygood 係 服務唔好定賣假野? 我見好多好評 想知更多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞