一人一間黑店igshop名(2)

845 回覆
226 Like 12 Dislike

想搵依兩件 佢地賣到好貴

睇咗35頁都無人講佢
召集所有比佢厄咗用完佢既野爛上加爛既人
同佢反映 只會同你講好轉緊
根本無正視唔系每個人適合用皂
第一次用佢既野唔會邪 諗住真系一次過谷哂出黎無事
再買多次 總共用咗差唔多半年
額頭無瘡都變有瘡
就系因爲佢既皂出事!
推一推!希望搵到有人同我一樣用咗佢所謂針對敏感皮膚product而敏感
還有收貨期系好好好耐
我認我蠢 蠢完一次 蠢多次

我有用過爽膚水、乳液同手工皂
手工皂太乾我唔適合
但爽膚水正常,乳液真係唔錯喎毛孔有收細到

人人膚質唔同,你唔適合唔可以話佢係黑店
不過同你講好轉緊又真係

利申:轉左第2間嘅皂

大家去餐廳,總有人會話個飯好食唔食食...
無錯嘅~大家膚質都唔同,有唔同效果因人而異

但有一點我真係想反映,
會唔會有人知道明知會出粒粒(即佢講嘅好轉反應)都會拎塊面去試?明知會爛面一排,亦唔知幾時會好返,無了期咁去等好返...

我係過來人,我購買前係完全唔知會有互相排斥嘅效果出現。咁仲唔違反商品說明條例?好老實講如果我知,我一定唔會拎錢去買

購買前,其實我已經再三檢閱佢個ig
個店主係無講過,去到有一日佢先心血來潮post左篇好轉反應文,但我覺得已經太遲,我已經用到爆粒粒,仲wtsapp左佢問佢解決方法,佢都係hea我,叫我堅持用
其實我用左都幾個月啦,咩冇效果可言,皮膚仲差左,
好多人都問我皮膚做咩差左咁多,我無言而對

留意返個ig
全部相都無留言,比人刪晒,都相當有古怪

有無踩上門市問下先?

怕比人人身攻擊
私底下wtsapp問過 hea我多
話堅持就睇到效果果類sosad

又唔可以話佢觸犯商品條例嘅
隻隻護膚品都話自己令皮膚變好架啦
咁實有人適合有人唔適合架啦

不過仲要人堅持落去就真係衰d
係都叫你轉產品啦
之前用過佢隻去黑頭隻皂,洗完黑頭變得勁明顯又乾
用左1/3舊就唔用

香港海關人員負責執行香港法例第362章《商品說明條例》及當中的八條附屬法例,目的是禁止在營商過程中,對提供的貨品作出虛假商品說明、以及虛假、具誤導性或不完整的資料及錯誤陳述,以保障消費者。

海關人員會進行突擊檢查,以確保商戶遵從有關法例,並會就懷疑違例的情況進行調查。

膚質問題已經唔關呢個範疇
討論嘅係,如果用後會有連鎖反應,
點解要人問先肯講?而唔係一早講,咁仲唔誤導?

如果一早知會有所謂嘅好轉反應,我肯接受,
咁當然整件事係無問題,反之一樣

唔識法律,純粹覺得因爲咁而犯法嘅話
咁好多商品都犯法,因為效果因人而異

不過絲打再集合多d人嘅意見,
睇下可以點樣反映下
多d人知道有機會那野點都係好事
pinkland_crystalshop
呢個賣水晶,食水深不單止仲要有部分係假野!以前係wechat識左個圍村仔,一齊經營水晶,散左同個更加有錢既mk仔一齊 賣出去既水晶就貴幾倍,啲小妹妹助養埋佢 相信好多玩開水晶既都知呢間舖

呢啲臭雞靠腿張開就吊到有錢佬!條仔咁柒就知咩原因一齊啦 佢老母又係
唔可以再助長呢班仆街又唔洗交稅就咁風流快活

條女係水晶界出哂名食水深 $50貨色可以賣到$200以上 但又不得不承認佢有啲貨又真係靚

屌,依間食水勁深
話自己有咩特別嘅秘密淨化同許願效果
究竟點解會有人信

呢個好耐之前我記得有人追擊佢哋
開咗個ig話佢littledreamerccc淘寶店
但都講緊三四年前
而家好似冇咗嗰個account了

賣3xx

呢個唔認同...
The open 韓國買都做唔到咁平...
正版唔買買淘寶先岩
係咪太反智

原來呢個係牌子野?
我以為佢係淘寶買返嚟賣咋
上個post有人問我咪搵下

咁岩我有著開呢個牌子
呢間應該真係係韓國入貨既

咁都好啲
雖然佢嘅衫唔係話太花巧
最緊要唔好淘寶扮韓國
全部IG店都係on9
直頭要book mark 賣飛佛

有follow佢 見到早幾日有咩自家製既衫真係好肉酸

賣淘寶貨當上菜
D客問下幾時到貨都要比人鬧
又多啦A夢又穿越時空
點解仲會有忠實fans

睇咗35頁都無人講佢
額頭無瘡都變有瘡
就系因爲佢既皂出事!
推一推!希望搵到有人同我一樣用咗佢所謂針對敏感皮膚product而敏感
還有收貨期系好好好耐

系你老母

長白恤衫賣19x 我淘寶唔好?

比人帶綠帽仲要扮受傷耆

上個星期開live啊嘛
話分手之後個ex報伏佢
利申聽到兩點就無再聽,唔知之後仲講咗咩

我記得個陣佢成日曬同男朋友幾Sweet
有冇人爆料

綠帽人周街唱都幾唔知醜

之前一路見佢好珍惜段long d 架喎
睇佢打啲野似比人飛
有冇人有睇live可以講返岀黎

大約內容就係唱條仔有問題
條新仔對佢好好但係條仔有女
臭西

嘩我對佢勁失望⋯⋯一路覺得佢係個幾好嘅女仔 對感情專一 又鍾意幫人 又好有夢想咁⋯⋯

咩自家制牛仔裙 白t one piece

睇咗35頁都無人講佢
額頭無瘡都變有瘡
就系因爲佢既皂出事!
還有收貨期系好好好耐

燥得制打錯字
#唔信邪

本身諗住買嚟試

我都想試手工皂 上次去mk差啲想買

用左兩個月 有好左 雖然都未到好哂

佢有條片介紹佢個自家製系列
撇除佢其他衰野 其實我覺得個概念係好 因為有啲basic款喺街真係難揾 但一睇價錢⋯⋯ 我都係淘寶揾

上個星期開live啊嘛
話分手之後個ex報伏佢
利申聽到兩點就無再聽,唔知之後仲講咗咩

我記得個陣佢成日曬同男朋友幾Sweet
有冇人爆料

綠帽人周街唱都幾唔知醜

之前一路見佢好珍惜段long d 架喎
睇佢打啲野似比人飛
有冇人有睇live可以講返岀黎

大約內容就係唱條仔有問題
條新仔對佢好好但係條仔有女
臭西

嘩我對佢勁失望⋯⋯一路覺得佢係個幾好嘅女仔 對感情專一 又鍾意幫人 又好有夢想咁⋯⋯

宣傳效果 得班盲粉會支持

佢有條片介紹佢個自家製系列
撇除佢其他衰野 其實我覺得個概念係好 因為有啲basic款喺街真係難揾 但一睇價錢⋯⋯ 我都係淘寶揾

睇開頭以為粉

買左野唔岩size退番去換
話左ok點知過左n耐先話補唔到貨
要我加錢揀過第二樣
同樣又係過左一段時間先話已斷貨
咁我揀極都揀唔到揀左件平啲既叫佢退番我額外加既錢
又唔能覆

啲相又fake
明明店主勁瘦着到影到好fit身
點知送到黎啲衫大件到我阿爸都岩着
Teas.on
賣淘寶貨
賣貴5倍
https://instagram.com/p/BTOuEy_DDpN/
尤其左邊黑色條裙 佢賣$199
同淘寶一撚樣

【春夏新款女装减龄学院风荷叶边中长款鱼尾裙学生吊带连衣裙长裙女】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.hmg7fA?cv=u133ZF73Yug&sm=5307fa ,或复制这条信息¥u133ZF73Yug¥后打开👉手机淘宝👈

利申:中左一次伏
想知http://kiki.co同maxseller

幫襯過maxseller
見個陣得佢一間賣disney one piece
幫佢買左兩件 後尾發現佢喺英國間primark買大約$50
人地primark係當睡裙咁賣 加埋質地係差
佢賣248 賺撚左你一件200 食水深過淘寶班人
兩件比佢賺左$400

所有佢既one piece都係賣5蚊英磅 都係賣$248
真係辛苦哂你啦 睡裙當靚靚one piece賣
200幾洗撚同你買件質素咁差既野

其他絲打就話maxseller係成日寄錯貨

btw 佢真人ig 係xxtkaka 大家去睇下佢咩樣

賺到fatfat

唔好喺maxseller度買嘢,我之前係佢度買咗件anf tshirt$1xx,入完數,等左三個月都未到,問佢佢死都話寄咗,我上網買咁多次野都未試過寄失,真心到而家都唔知佢有冇寄
pinkland_crystalshop
呢個賣水晶,食水深不單止仲要有部分係假野!以前係wechat識左個圍村仔,一齊經營水晶,散左同個更加有錢既mk仔一齊 賣出去既水晶就貴幾倍,啲小妹妹助養埋佢 相信好多玩開水晶既都知呢間舖

呢啲臭雞靠腿張開就吊到有錢佬!條仔咁柒就知咩原因一齊啦 佢老母又係
唔可以再助長呢班仆街又唔洗交稅就咁風流快活

條女係水晶界出哂名食水深 $50貨色可以賣到$200以上 但又不得不承認佢有啲貨又真係靚

點解佢賣水晶但張張自己既相都無戴?
屌platinum.ins又復活左
已再reported

Btw唔知點解up唔到相
已再reported

Report 緊本冇用
已再reported

Report 緊本冇用

諗唔到除左report仲做到啲咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞