一人一間黑店igshop名(2)

845 回覆
226 Like 12 Dislike
其實ig shop都應該係返大陸攞批發啫
咁啱間批發有淘寶店都有賣
可能d店主自己都唔知佢地攞d貨淘寶有

betweem之前行深水埗d批發衫店都見到有件衫wwhitetale有賣

黑店原因就係掛住外國製但明明就內地製 姐係個名你寫住made in china 啲人應該無咁嬲 我諗

咁我都仲肯幫襯wwhitetale既,
佢d衫都無講明邊度攞貨
自家製個d都應該係真既

最近仲買左2件衫
其實我覺得lazy closet啲連身裙算係咁啦 賣159一條 買兩條就149一條 淘寶個網都賣99/109蚊人仔 即係120/130蚊港紙咁 食水都唔算太深 買一兩條唔想搞集運個啲都可以幫襯下
不過其他衫款就食得深喇 有啲賺成舊水一件
最仆街係扮英國野韓國野

我係淘寶問左賣家30條以上85人仔一條,即係都賺緊$50一條以上,何況佢買咁多,議價能力可能仲高,呢條裙之前好似88人仔一條,佢分分數賺7080
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/25/031928_90d1e38948dbe1827f081203c0a1e9b0.jpg[img]

上身求link

呢間食水勁深

冇嘢了 搵到link
開心share
【欧美2016夏季女装新品宽松性感露肩吊带衫蕾丝拼接纯色百搭上衣女】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.hmPyDD?cv=3PUAZF77MTd&sm=457fda ,或复制这条信息¥3PUAZF77MTd¥后打开👉手机淘宝👈

食水超過$100

睇咗35頁都無人講佢
召集所有比佢厄咗用完佢既野爛上加爛既人
同佢反映 只會同你講好轉緊
根本無正視唔系每個人適合用皂
第一次用佢既野唔會邪 諗住真系一次過谷哂出黎無事
再買多次 總共用咗差唔多半年
額頭無瘡都變有瘡
就系因爲佢既皂出事!
推一推!希望搵到有人同我一樣用咗佢所謂針對敏感皮膚product而敏感
還有收貨期系好好好耐
我認我蠢 蠢完一次 蠢多次

燥得制打錯字
#唔信邪

本身諗住買嚟試

我都想試手工皂 上次去mk差啲想買

我本來仲諗住試添

一個月前買左celia_cnsc 1 set黎用
對天然野感覺幾好 見到呢間廣告仲諗住試
不過我覺得都幾貴下

用左cnsc一年半
有問必答而且我用完無敏感反應
當然每人皮膚唔同唔可以一概而論
但至少態度好唔會hea你
三媽以前年少無知買過好幾件
不得不承認有幾款衫係幾好着,但大部分都係伏多
見佢有開feedback ig我就打左篇ok長既評語俾佢,內容讚多過彈。
入面有提到有條褲甩色,同有件tee個領洗兩洗就爛左。
唔知係咪因為咁,佢無post我篇野

teas.on終於有人講
之前佢地成日係outlet執貨返黎賣
唔知係咪因爲咁,件件都oversize
個時冬天買左d冷衫,係幾暖既,但真係勁大件
有時買d福袋,全部野都oversize
之後幫襯過佢d皮銀包,d手工真係麻麻... 仲要d膠水無痴好,拉鏈仲有膠水漬。
同佢講返,佢叫我寄返俾佢睇睇,佢就同我痴返好塊皮,但係膠水漬就由佢(咁我都估到既)
個次好失望之後就唔再幫襯lu

而家淨係買wwhitetale
希望佢只係撞批發唔係堅係淘寶啦

睇嚟絲打你冇追post
佢都係淘寶

betweem之前行深水埗d批發衫店都見到有件衫wwhitetale有賣

黑店原因就係掛住外國製但明明就內地製 姐係個名你寫住made in china 啲人應該無咁嬲 我諗

佢d衫都無講明邊度攞貨
自家製個d都應該係真既

睇嚟絲打你冇追post
佢都係淘寶
條裙褲就好似真係搵廠整 但都食水勁深
見佢有開feedback ig我就打左篇ok長既評語俾佢,內容讚多過彈。

之後幫襯過佢d皮銀包,d手工真係麻麻... 仲要d膠水無痴好,拉鏈仲有膠水漬。
同佢講返,佢叫我寄返俾佢睇睇,佢就同我痴返好塊皮,但係膠水漬就由佢(咁我都估到既)

祝你好運

佢d衫都無講明邊度攞貨
自家製個d都應該係真既

睇嚟絲打你冇追post
佢都係淘寶
條裙褲就好似真係搵廠整 但都食水勁深

我既意思係佢上大陸廠攞衫
咁淘寶貨源其實都係大陸
所以撞唔出奇
只要佢唔係直接係淘寶搵人落貨我都ok...
不過其實有d淘寶自己都係批發商
如果咁講除左自家制真係無乜野唔係淘寶
食水深我唔評論啦

裙褲堅係貴... 我都無諗過買
shopaholic852
americabuyforu1
Smart official
Lockerroom
second kill
Majestic_stylehk
snooze.collection
mbamazing
Voeubuyer
htstore
uk2hk
Shoeskid
lazy_closet
fingerplaza
jasper.femme
lovepinkpeach
Loftygoods
pika.shop
imgplayground
Yaki wong同陳美玲開既一定係黑店
somecloudsss
nathan_sneaker
Dearbeatrix
Pony_store
sellingbranditemsss
Yourcaseplus
everythingforyou_shop
petpetparadise
bittymoon
hello.girlsss
femme_secret_lingerie
twinkerqueen
miss3_shop
Maxseller
British berry
ifungcase
http://Secretplanet.hk
NewBalanceOrder
dude_clothing
magic.place
Mamamarket
Thailand_hkseller
prosperous hk
loftygood
02basketballshop
loomloomloomloom
Birlbirlshop
Princesshouseee_
Sis drexxing
littleprincess_hk
Skymart
http://Kiki.co
platinum.ins
msdreaming
mmushroommm
Civiliansshop
Myrtus.linn
laputa_store
aaabracadabrahk
everywear.where
Ykmthk

帶定頭盔先 我係將第一個po做左個總結
無check過名有無出錯 同重複
各位有黑店名可以係依段續 方便大家睇

magic.place_ 同 http://qqshop.com.hk
都係同一間黎

Heyblessyou
aangshop
ooohproducction

死喇我成日係loftygoods到買野,佢做過咩黎會係黑店
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/25/031928_90d1e38948dbe1827f081203c0a1e9b0.jpg[img]

上身求link

呢間食水勁深

冇嘢了 搵到link
開心share
【欧美2016夏季女装新品宽松性感露肩吊带衫蕾丝拼接纯色百搭上衣女】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.hmPyDD?cv=3PUAZF77MTd&sm=457fda ,或复制这条信息¥3PUAZF77MTd¥后打开👉手机淘宝👈

食水超過$100

感謝

有follow佢 見到早幾日有咩自家製既衫真係好肉酸

長白恤衫賣19x 我淘寶唔好?

咩自家制牛仔裙 白t one piece

佢有條片介紹佢個自家製系列
撇除佢其他衰野 其實我覺得個概念係好 因為有啲basic款喺街真係難揾 但一睇價錢⋯⋯ 我都係淘寶揾

睇開頭以為粉

推死班仆街
4step_official
響佢度買左一條牛仔褲$299
就係佢話最多人買果條 聲稱made in korea
買左返黎勁大陣漂白水味 係個tag的確印住made in korea
但質地好差 褲頭好吉(買過淘寶牛仔褲應該知點吉法)
心諗一定唔係韓國野咪上淘寶搵下
點知真係有 賣80幾人仔
為返港紙$100左右 賺成$200一條
自此unfollow左
Lockerroom
second kill
mbamazing
Voeubuyer
htstore
uk2hk
Shoeskid
lazy_closet
fingerplaza
Loftygoods
pika.shop
Dearbeatrix
Pony_store
bittymoon
miss3_shop
Maxseller
ifungcase
magic.place
Mamamarket
loftygood
Skymart
msdreaming
mmushroommm
Myrtus.linn
Ykmthk

magic.place_ 同 http://qqshop.com.hk
都係同一間黎

Heyblessyou
aangshop
ooohproducction

死喇我成日係loftygoods到買野,佢做過咩黎會係黑店

漏左teas.on
Lockerroom
second kill
mbamazing
Voeubuyer
htstore
uk2hk
Shoeskid
lazy_closet
fingerplaza
Loftygoods
pika.shop
Dearbeatrix
Pony_store
bittymoon
miss3_shop
Maxseller
ifungcase
magic.place
Mamamarket
loftygood
Skymart
msdreaming
mmushroommm
Myrtus.linn
Ykmthk

second kill都賣假

17x 55kg 係正常身材啦
三媽

自己淘寶唔好?
kiki.co 啲衫cap圖上淘寶 大把都有
kiki.co 啲衫cap圖上淘寶 大把都有

另一個店主話birdbirdshop

另一個店主話birdbirdshop

http://kiki.co 啲衫cap圖上淘寶 大把都有

佢講咩
成日有人加密講野,下面回又唔加密,有時仲要重覆上面說話,咁人地加密黎做乜
講下Kiki.co啦 都同佢買過幾千蚊衫
講真佢啲衫好多都oversize
睇圖都靚 但實物著/睇其實好怪
好耐之前係佢度買過條裙$2xx-3xx
之後係淘寶見到一樣既$40-60
唔知係撞款定點啦
再之後就係韓國啲批發+零售店見到佢賣啲衫
大約零售10000-12000won一件
佢就賣$199既 咁佢實批發買個價唔知係點啦
食水深唔深就見人見智
另一樣就係服務態度啦 呢樣都係令我冇再幫襯佢既原因
係市集個時 佢賣啲襪有一堆跌左(唔係我整跌)
咁我同佢講跌左 佢就西面無反應
我幫佢執番 唔該都冇聲
同埋有次留貨件衫 去到門市覺得太柒
番去就講唔要
佢就話要取消我會藉 但當時我睇哂佢會員卡 網店都冇寫唔要留貨要取消會藉
我個會藉都買左$888有既 雖然唔多
但既然佢要取消 同埋佢啲衫越黎越貴
我又激鬼氣就唔再幫襯佢
佢自己話衫質地好 但有啲洗幾次起毛粒又縮水

食水好深
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞