一人一間黑店igshop名(2)

845 回覆
226 Like 12 Dislike
之前用開miya手工皂
但真係好貴 有冇絲打有其他推薦
Mamamarket我朋友開 講下佢有無衰野黎聽下

間野賺地少既銀行唔會show鳩你

間野賺得少既銀行唔會show鳩你
錯別字嗰個人想點
咩人布字都唔識
仲要唔只多錯別字連啲文句都奇奇怪怪唔通順
不如你改返好先岀post
想問ymkthk 有條白色裙想買
之前用開miya手工皂
但真係好貴 有冇絲打有其他推薦

佢d野係ok 但真係貴

大家俾啲改善條7頭

首先佢要讀多啲書
只要大家向銀行匿名舉報懷疑有人用個人戶口做生意逃稅佢地就會做野嫁啦 加上而家開戶口好難,佢地被人銷戶都有排煩

大家俾啲改善條7頭

首先佢要讀多啲書

再做下重組句子嘅練習
只要大家向銀行匿名舉報懷疑有人用個人戶口做生意逃稅佢地就會做野嫁啦 加上而家開戶口好難,佢地被人銷戶都有排煩

3媽仲要做埋歐洲代購 咁多錢入佢戶口 呢獲你仲唔陷家鏟

睇咗35頁都無人講佢
召集所有比佢厄咗用完佢既野爛上加爛既人
同佢反映 只會同你講好轉緊
根本無正視唔系每個人適合用皂
第一次用佢既野唔會邪 諗住真系一次過谷哂出黎無事
再買多次 總共用咗差唔多半年
額頭無瘡都變有瘡
就系因爲佢既皂出事!
推一推!希望搵到有人同我一樣用咗佢所謂針對敏感皮膚product而敏感
還有收貨期系好好好耐
我認我蠢 蠢完一次 蠢多次

燥得制打錯字
#唔信邪

本身諗住買嚟試

我都想試手工皂 上次去mk差啲想買

我本來仲諗住試添

一個月前買左celia_cnsc 1 set黎用
對天然野感覺幾好 見到呢間廣告仲諗住試
不過我覺得都幾貴下

我之前壓力大 爛面加玫瑰痤瘡
一路食西藥 反反覆覆爛左3個月 勁多粒粒
一路都係用celia_cnsc 全部野都用佢既
紅泥新鮮面膜勁好用 個時都幫左好多
依家好番都有繼續用 係連粉刺都少d

反而用過一間係旺角有格仔舖同觀塘有門市既
又話自己天然
咩法國白玫瑰補濕精華 頂 成$300
我muji買既都補濕過佢 仲要搞到生粒粒 屌

大家俾啲改善條7頭

首先佢要讀多啲書

再做下重組句子嘅練習

條女乜水 個style真係唔識欣賞
睇佢d字睇到炆
Report咗好幾間出名嘅舖 等得閒d再report埋其他
mamamamarket 岀名其實有原因 我一直有follow gadgetzoo 佢地兩公婆一直都幾鐘意踢爆其他shop賣假
3媽原本平平無奇,之前仲自己出個斜咩袋仔 同泰國品牌gaga bag 係一模一樣 但改左個名
咁個兩公婆一直有賣gaga bag,就踢爆佢抄襲
3媽死都唔認,個兩公婆就唔知點樣同泰國出gaga bag個人講,人地係facebook岀聲明 開名話無同3媽有任何合作 呢件事 好多人即刻食花生 follow佢地 間接升左3媽人氣 多左好多followers

大家俾啲改善條7頭

首先佢要讀多啲書

再做下重組句子嘅練習

睇佢d字睇到炆

講真 我唔知佢嘜水 大家都唔好再幫佢上位

係咩?我做緊aml都唔覺捉呢d個商魚毛蝦蟹會咁狠

你試下咁舉報你睇下銀行做唔做野
其實係人都知Ig shop係淘寶
人地有比貨你,態度正常
點算黑店
要怪怪自己蠢

大家俾啲改善條7頭

首先佢要讀多啲書

再做下重組句子嘅練習

睇佢d字睇到炆

佢識kikico果個店主 同佢好熟 成日一齊影相出街

睇咗35頁都無人講佢
召集所有比佢厄咗用完佢既野爛上加爛既人
同佢反映 只會同你講好轉緊
根本無正視唔系每個人適合用皂
第一次用佢既野唔會邪 諗住真系一次過谷哂出黎無事
再買多次 總共用咗差唔多半年
額頭無瘡都變有瘡
就系因爲佢既皂出事!
推一推!希望搵到有人同我一樣用咗佢所謂針對敏感皮膚product而敏感
還有收貨期系好好好耐
我認我蠢 蠢完一次 蠢多次

燥得制打錯字
#唔信邪

本身諗住買嚟試

我都想試手工皂 上次去mk差啲想買

我本來仲諗住試添

一個月前買左celia_cnsc 1 set黎用
對天然野感覺幾好 見到呢間廣告仲諗住試
不過我覺得都幾貴下

我之前壓力大 爛面加玫瑰痤瘡
一路食西藥 反反覆覆爛左3個月 勁多粒粒
一路都係用celia_cnsc 全部野都用佢既
紅泥新鮮面膜勁好用 個時都幫左好多
依家好番都有繼續用 係連粉刺都少d

反而用過一間係旺角有格仔舖同觀塘有門市既
又話自己天然
咩法國白玫瑰補濕精華 頂 成$300
我muji買既都補濕過佢 仲要搞到生粒粒 屌

幫推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞