一人一間黑店igshop名(2)

845 回覆
226 Like 12 Dislike
有冇人買過momoko_house啲con

Pony store都係假圖姐 邊有可能係黑店
幫襯過幾次 店主好有禮貌 啲野又平 同埋佢揀啲野質素真係幾好 成日跟佢買唇膏啲色都冇死

佢地痴撚線架 賺錢=黑店
做乜突然間多左咁多人屌閪客
Ig shop店主係咪開始進場
我就好公道既,賣假野/淘寶野扮外國野/無貨唔退錢/賣有副作用產品又唔講既店主全部落地獄

我就好公道既,賣假野/淘寶野扮外國野/無貨唔退錢/賣有副作用產品又唔講既店主全部落地獄

絲打你提及果啲黑店criteria我全部都agger
但個post其他comment果啲咩冇貨呀 遲覆whatsapp呀 真係不了

利申唔是店主 純粹睇完個post睇到我頭都爆撚埋 原來咁都可以係黑店

但個post其他comment果啲咩冇貨呀 遲覆whatsapp呀 真係不了

利申唔是店主 純粹睇完個post睇到我頭都爆撚埋 原來咁都可以係黑店

我紅巴來
遲覆whatsapp都叫黑店真係陰公,ig shop店主就唔使訓唔使食咩
依家仲要永世俾人列左入黑店list,以後google一search就見到,真係慘

我紅巴來
遲覆whatsapp都叫黑店真係陰公,ig shop店主就唔使訓唔使食咩
依家仲要永世俾人列左入黑店list,以後google一search就見到,真係慘

賣得貴就叫黑店,賣得平果D又唔有人讚

我紅巴來

賣得貴就叫黑店,賣得平果D又唔有人讚
閪客真可怕 以後真係唔會做啲要低聲下氣serve人嘅行業

[member]係momoko_house買 佢聲稱係現貨黎,寄左,但我收唔到
突然咁多黑店店主
突然咁多黑店店主

拿拿拿冇為任何一間護航呀
講唔贏就屈鳩人係店主
拎出道理黎駁先啦

Con依啲戴入眼就唔好同ig shop買啦好心,正正經經搵間眼鏡舖俾貴少少好過啦 一陣戴壞眼就真係黑店啦

Con依啲戴入眼就唔好同ig shop買啦好心,正正經經搵間眼鏡舖俾貴少少好過啦 一陣戴壞眼就真係黑店啦

莫講話ig shop
我連普通mk賣con果啲都唔敢買
戴入眼真係搏唔過 一定去正規眼鏡舖買

莫講話ig shop

咪係,個人樣衰既戴乜野con都樣衰啦,邊個會特登留意你副con呀,安全為上呀絲打們

問個價
覆得好慢,差唔多第2日先覆
慢都唔緊要,當你好多客好忙啦

最黑人憎係冇禮貌

其實佢d水晶quality好差
比心機搵ig/淘寶都好多平過佢又靚過佢既水晶

Btw pinkland_crystal依間兩日先覆我都係咁 仲要態度又係差

Pinkland好撚貴喎
話自己有秘密教學所以咁貴

有冇人中過伏分享下

其實隔離post都有講過,水晶質素高自然能量高
增加能量可以透過晶簇或者拎去寺廟開光做
Pinkland依個價已經可以買到條好靚好靚既水晶
但pinkland d水晶質素其實都唔係幾得,真係可能500蚊一條鏈有400蚊係去左佢個所謂秘密教學到

我梗係覺得個秘密係呃人

條女係拎貨既價好低,放返出去就成幾百蚊,以前就係因為個前度係鄧氏,個ex親戚有開水晶舖先會賣水晶,散左之後同個好撚樣衰但比佢個ex更有錢既mk仔一齊 佢中學已經出名臭雞!只要有錢就會腿張開!係wechat識仔,佢老母都係咁上下
唔洗交稅又可以買名牌
其實個人覺得pony_store算係叫有良心
上面話佢偷試色圖,但係除咗呢樣佢都唔算黑店呀
有做開ig shop知開價
佢賣嗰啲真係算平,搞到我都唔敢定價太貴
但係間舖真係好撚細,都唔知點解要搬咁細舖

上面有講到佢態度都唔好

唔係鬧佢偷人試色圖

而係佢用Giorgio Armani 張圖 抹走人地個牌子名當成係自己Missha枝野嘅圖

講左好多次啦

你除左人地d衰野 仲邊有黑店嘅存在??

突然咁多黑店店主

講唔贏就屈鳩人係店主
拎出道理黎駁先啦

低汁會員
唔夠人講就係店主
突然咁多黑店店主

講唔贏就屈鳩人係店主
拎出道理黎駁先啦

低汁會員
唔夠人講就係店主

如果佢地有咩高見 可以駁得返 我真係洗耳恭聽
其實個人覺得pony_store算係叫有良心
上面話佢偷試色圖,但係除咗呢樣佢都唔算黑店呀
有做開ig shop知開價
佢賣嗰啲真係算平,搞到我都唔敢定價太貴
但係間舖真係好撚細,都唔知點解要搬咁細舖

上面有講到佢態度都唔好

唔係鬧佢偷人試色圖

而係佢用Giorgio Armani 張圖 抹走人地個牌子名當成係自己Missha枝野嘅圖

講左好多次啦

你除左人地d衰野 仲邊有黑店嘅存在??

咁依個就有黑店成份啦,用第二個產品成效圖來代替本身個產品既成效,直頭係違反埋商品說明條例喎

莫講話ig shop

有時出cos冇計年con先有顯色con
不過真係唔好帶咁多 洗唔乾淨好易發炎

莫講話ig shop

盡量少戴啦 即使係大brand嘅色con都唔好戴咁多
始終好唔透氣
雙眼好重要啊真係要錫住

莫講話ig shop

咁咪係囉,既然係咁仲搏?戴壞眼到時真係上番來依個post啦要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞