一人一間黑店igshop名(2)

845 回覆
226 Like 12 Dislike

男店主朋友 又係佢 不如認真學好打字先

其實佢錯別字真係好多睇到好辛苦,同埋佢其實可以唔洗咁偏激,咩都dum上ig鬧一餐,好煩啊睇到,之前話有人問佢相機咩牌子,然後佢dum上ig鬧人問完又問,點解可以咁惡 其實你唔po野上去鬧,冇人會想話你囉,停啦好嗎?同埋好似佢唔肯接受人批評咁 話佢錯別字多都可以鬧翻人轉頭,咁真係錯別字多到連篇野都睇唔明,其實佢可以改下咖....點解下下一嚟就dum上ig鬧

男店主朋友 又係佢 不如認真學好打字先

其實佢錯別字真係好多睇到好辛苦,同埋佢其實可以唔洗咁偏激,咩都dum上ig鬧一餐,好煩啊睇到,之前話有人問佢相機咩牌子,然後佢dum上ig鬧人問完又問,點解可以咁惡 其實你唔po野上去鬧,冇人會想話你囉,停啦好嗎?同埋好似佢唔肯接受人批評咁 話佢錯別字多都可以鬧翻人轉頭,咁真係錯別字多到連篇野都睇唔明,其實佢可以改下咖....點解下下一嚟就dum上ig鬧

其實關佢撚事咩 衝出黎柒
想博出位呀
補充多句 twinker_queen條八婆幾時先肯收皮?
心地咁差,戴幾多水晶都冇用啦

啲態度都真心好閪

三媽以前年少無知買過好幾件
不得不承認有幾款衫係幾好着,但大部分都係伏多
見佢有開feedback ig我就打左篇ok長既評語俾佢,內容讚多過彈。
入面有提到有條褲甩色,同有件tee個領洗兩洗就爛左。
唔知係咪因為咁,佢無post我篇野

teas.on終於有人講
之前佢地成日係outlet執貨返黎賣
唔知係咪因爲咁,件件都oversize
個時冬天買左d冷衫,係幾暖既,但真係勁大件
有時買d福袋,全部野都oversize
之後幫襯過佢d皮銀包,d手工真係麻麻... 仲要d膠水無痴好,拉鏈仲有膠水漬。
同佢講返,佢叫我寄返俾佢睇睇,佢就同我痴返好塊皮,但係膠水漬就由佢(咁我都估到既)
個次好失望之後就唔再幫襯lu

而家淨係買wwhitetale
希望佢只係撞批發唔係堅係淘寶啦

自己淘寶唔好?

我上面有提呀,我都見到係長沙灣有佢d貨
hazel.store
當初係佢到訂到Oreo 佢話兩個禮拜有貨 我等左一個月佢都未同我講有貨未 等多兩個禮拜我話報警 佢先覆我訂唔到 會退錢俾我 之後隔多一個星期先肯退錢俾我 屌佢老母
hazel.store
當初係佢到訂對ub 3.0 Oreo 佢話兩個禮拜有貨 我等左一個月佢都未同我講有貨未 等多兩個禮拜我話報警 佢先覆我訂唔到 會退錢俾我 之後隔多一個星期先肯退錢俾我 屌佢老母
轉做爆料post 好過啦

想搵呢件 有冇絲打幫個忙或者有link
Second kill都黑店 唔係上晒報紙架咩
一係樓主下次開post改做一人一間仆街ig shop

呢個提議唔錯

個內容已經變左係講仆街ig

或者無良心ig shop, ig shop中伏分享之類

樓主完全冇screen過係咪真係黑店
純粹有人話係就將間shop擺入黑店list
求其到我驟眼睇都見到有shop名係打錯嘅
樓主咁樣人云亦云就詆譭人係黑店
真係多得佢唔少
話無貨只要肯退錢就唔係黑店個啲知唔知咩叫信用
入數之前實牙實齒同你講有貨
入完就話無貨/無碼
咁當初就唔好比個承諾話有啦
仲未計手腳慢個啲分分鐘隔個幾兩個星期先會退錢
咁樣你地覺得無問題?

黑唔黑店都要視乎前因後果+店主態度嘅
你唔可以劃一哂冇貨=黑店架喎
冇貨都有好多原因 你估個店主想冇貨然後賺唔到你錢咩?
如果係真係突發冇貨 而店主又好聲好氣同你解釋左
並且願意退錢 咁咪冇問題
突然咁多黑店店主

拿拿拿冇為任何一間護航呀
講唔贏就屈鳩人係店主
拎出道理黎駁先啦

低汁會員
唔夠人講就係店主

如果佢地有咩高見 可以駁得返 我真係洗耳恭聽

其實上面有好多 不如你由頭睇多次

由我入post開始comment起
我都回應哂喎
不如係你自己睇多次
我想講kikico 雖然佢唔算黑店 但好想講
我親身經驗 我買過好多次野 初頭都好鍾意佢地間鋪既style 同埋覺得佢地好nice 有一次想同佢地留貨 sd左3日都wtsapp都無人應 我自已打上去佢門市 又叫我影會員卡send wtsapp 同佢地講 但佢地最後都無覆 後尾發現係佢地到買完野都覺現自己買貴成100蚊 就無再幫襯 我有follow開佢地自己ig 我有日見到佢地話自己開善堂我真係o左咀 我肯定佢地賺好多 佢地宜家去入貨仲坐Business class 仲可以講自己開善堂。係 佢地多人賣既野係賣到勁平 平過自己去日本買 但少人賣既衫佢地真係賣到好貴。

男店主回應了

屌佢唔坐國泰果d唔坐business class成本咪唔洗咁貴

賺到錢坐好少少 都無所謂掛
針對返班淘寶撚/copy cat

其實我係覺得佢地態度有問題姐 賺幾多都係其麼次 係佢地未賣衫賣日本文具果陣我試過係佢地到買過百五蚊野 果陣好似要入中銀 我放學去到都過哂鐘 我唯入用機入入左二百 我同佢講左佢話取貨果陣俾返我 佢sd俾我個注意事項叫我入完影俾佢 我影完 到左到貨果陣我見佢ig有人話無入數紙拎唔到貨 我即刻問佢係唔係要入數紙先拎到 佢話係 但我好肯定果陣佢send俾我段野淨係叫我影 無話要拎入紙數取貨 但我果陣del左個對話無證據 之後去左門市 女店主同我講可以去銀行申請入數紙 佢話有客人試過 點知我又真係走左去問 結果個銀行職員覺得我玩野 問我有咩可能申請到 如果係咁就個個都可以話自己入左數 咁我同返佢地講佢地就話總之無就無得拎 咁我問可唔可以轉郵寄 佢同我講要係入數紙到寫地址果d 最後連入多左果50蚊都無埋

我都係咁,入完數唔記得拎入數紙咁唯有入多50蚊啦
本身我想買嘅褲佢話有我想要嘅色,但入完就同我講冇,咁另一隻色我唔鍾意就想退錢算啦
但最後冇退到

想搵呢件 有冇絲打幫個忙或者有link

喂⋯⋯189都算平啦
Second kill都黑店 唔係上晒報紙架咩

其實我覺得有啲只不過係淘寶同款 唔代表佢真係淘寶攞貨
我平時上開韓國網買衫 啲款都會係淘寶上出現 一模一樣咁濟 淘寶最叻抄人啲款
有無人講下Skymart衰咩 黎緊想係佢鋪買條手繩
http://d.o.k.my 啲塔羅水晶真?

佢有好多fans同識做生意

想講好耐但又驚佢大把盲粉 有次去佢到條隊排到落5樓 一入去條女就話你地2個咩事架 態度差到喊又西口西口 我同個fd卜左塔羅2位佢又話月曆淨係mark左一個但前提係我地已經係出面等左一個鐘 之後比返佢睇wtapp record先死死氣話哦好啊兩位 串撚到仆街 入到去塔個陣講到勁細聲又勁撚快趕你走咁款 真係冇下次

好似好多人係因為佢開門時間短姐,日日開5至9,有時又遲開又唔開,梗係排長龍架
仲有佢啲魔法用品真係垃圾黎,500買個魔法杯,一啲用都無
仲要個啲水晶同杯頂又有空位,拎到返屋企都亂晒啦,問佢點搞,佢話重新排過個位要200一次,嘩真係不了,多謝晒

唔係 比人block 左?

唔係 比人block 左?

有冇人知barbieconshop?我個朋友叫我同佢夾份買,所以我入左去睇d con款,但就俾我發現佢用同一張圖賣兩款con
dueba lucky

dream colour都係用呢張

疑惑之下我就google左lucky到底係點既樣,但就發現dueba似乎並冇岀lucky呢款con

但反而另一牌子EOS有岀

但明顯唔一樣,直徑大d而且淺色好多

佢賣既其他款con都有呢種情況
佢po既典雅灰con款圖

google到既典雅灰,亦係完全唔同款,而且搵唔到以上con款

利申定並冇話佢賣假con,但到底佢賣緊既con係叫咩名,咩牌子,邊到生產?實在令人疑惑

仲有一件事,因為咁最後我冇同我朋友一齊買,但佢買完之後發現有一副con唔係佢想要個款,佢發現之後就問個店主點解唔係個款?個店主答佢因爲驚個款個紋唔靚佢唔鍾意所以轉左第二款俾佢,但明明佢要既係自然款 不過我朋友份人冇咩所謂所以都係要左

千其唔好買
大陸con黎! 離譜到我隻左右眼色都唔一樣
唔講都唔記得呢間 正宗黑店

買過勁吉眼
唔明點解人地話舒服
有冇人知barbieconshop?我個朋友叫我同佢夾份買,所以我入左去睇d con款,但就俾我發現佢用同一張圖賣兩款con
dueba lucky

dream colour都係用呢張

疑惑之下我就google左lucky到底係點既樣,但就發現dueba似乎並冇岀lucky呢款con

但反而另一牌子EOS有岀

但明顯唔一樣,直徑大d而且淺色好多

佢賣既其他款con都有呢種情況
佢po既典雅灰con款圖

google到既典雅灰,亦係完全唔同款,而且搵唔到以上con款

利申定並冇話佢賣假con,但到底佢賣緊既con係叫咩名,咩牌子,邊到生產?實在令人疑惑

仲有一件事,因為咁最後我冇同我朋友一齊買,但佢買完之後發現有一副con唔係佢想要個款,佢發現之後就問個店主點解唔係個款?個店主答佢因爲驚個款個紋唔靚佢唔鍾意所以轉左第二款俾佢,但明明佢要既係自然款 不過我朋友份人冇咩所謂所以都係要左

千其唔好買
大陸con黎! 離譜到我隻左右眼色都唔一樣
唔講都唔記得呢間 正宗黑店

買過勁吉眼
唔明點解人地話舒服

買過幾次 都ok嫁喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞