一人一間黑店igshop名(2)

845 回覆
226 Like 12 Dislike
順手爆埋三媽料 曾經條友係ig shop有賣過aj,而果堆aj全部假野!之後慢慢就賣下啲泰國野啊,後期行埋所謂既「自家」實際上好多淘寶又cheap既野 佢開間野加加埋埋既錢就。。。。

From 隔離post
一年幾百萬不是夢

幾層樓不是夢
而家細佬仲搞埋歐洲代購

想知http://kiki.co同maxseller

http://kiki.com佢未開實鋪時已經follow
記得當時有人話佢某啲衫淘寶有賣
之後佢有個post講過話啲貨係台灣定咩攞
唔能夠排除所有貨淘寶都無賣
佢話總之覺得靚就會買返黎賣

又一間做到買埋樓
Majestic條無禮貌長毛
賣(淘寶混韓國)都買到車
順手爆埋三媽料 曾經條友係ig shop有賣過aj,而果堆aj全部假野!之後慢慢就賣下啲泰國野啊,後期行埋所謂既「自家」實際上好多淘寶又cheap既野 佢開間野加加埋埋既錢就。。。。

From 隔離post
一年幾百萬不是夢

幾層樓不是夢
而家細佬仲搞埋歐洲代購

好想睇佢收皮

【2017新款春夏季 学院风百搭水洗牛仔背带裙连衣裙】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.h8NSAD?cv=PKgcZFfsOfr&sm=e20310,或复制这条信息¥PKgcZFfsOfr¥后打开👉手机淘宝👈
我屌 好撚似
估唔到連wwhitetale都係
屌好撚失望 想喊呀

Diu 見條裙幾靚 仲幫襯左佢

上淘寶啦

之前買過比女朋友 見你po左差啲都諗住中撚左伏 但㩒入條link睇曬啲圖 啲鈕都唔一樣 無理由佢特登人手換曬 有無其他product係一樣睇下 之前仲買過其他野 希望無中伏

有批開發可以要求淘寶店換下鈕之類 加埋都唔知洗唔洗幾蚊雞
唔好天真以為會貴啦 批發價仲平呀來貨
其實我之前有follow開佢 有諗過買佢既野
咁岩我係淘寶買左件外套
發現佢之後又有賣($199)
呢件圓領太特別所以好易認
我就unfollow左佢了

屌 好嬲
推推推 殺個片甲不留
其實我之前有follow開佢 有諗過買佢既野
咁岩我係淘寶買左件外套
發現佢之後又有賣($199)
呢件圓領太特別所以好易認
我就unfollow左佢了

屌 好嬲
推推推 殺個片甲不留

點解佢仲開到ig

From 隔離post
一年幾百萬不是夢

幾層樓不是夢
而家細佬仲搞埋歐洲代購

好想睇佢收皮

Mamamamarket 真係賺最多
態度又臭串

有次幫佢買條緊身褲
點知寄失左,最後就約出黎
出到黎話唔得左,要叫個男朋友令出黎
等左成個鐘
已REPORT
好似近排中意左第二條仔飛左舊條個個,仲要開LIVE講
有冇人爆料 ?
vvvin shop有無多d爆料
D衫真係好鬼貴
但最近淘寶都搵唔到同款

有次幫佢買條緊身褲
等左成個鐘
已REPORT
有冇人爆料 ?

我以為佢係俾人飛咗喎

有次幫佢買條緊身褲
等左成個鐘
已REPORT
有冇人爆料 ?

我以為佢係俾人飛咗喎

佢開LIVE一開始話同條仔唔夾
點知比人問問下自爆自己第二條仔一齊,
好似話條仔有女

From 隔離post
一年幾百萬不是夢

幾層樓不是夢
而家細佬仲搞埋歐洲代購

好想睇佢收皮

態度又臭串

From 隔離post
一年幾百萬不是夢

幾層樓不是夢
而家細佬仲搞埋歐洲代購

好想睇佢收皮

態度又臭串

有次幫佢買條緊身褲
等左成個鐘
已REPORT
有冇人爆料 ?

我以為佢係俾人飛咗喎

好似話條仔有女

我見佢打啲懶傷心嘅post
以為係人地唔要佢
無follow開

From 隔離post
一年幾百萬不是夢

幾層樓不是夢
而家細佬仲搞埋歐洲代購

好想睇佢收皮

態度又臭串

一姐嚟架喎
咁多十幾萬死忠
一定唔會收皮
Btw之前好多ig賣Wally
係邊到有得買
你地唔好淨係係到報串 又唔去舉報人

有次幫佢買條緊身褲
等左成個鐘
已REPORT
有冇人爆料 ?

我以為佢係俾人飛咗喎

好似話條仔有女

以為係人地唔要佢
無follow開

比人帶綠帽仲要扮受傷耆

睇咗35頁都無人講佢
召集所有比佢厄咗用完佢既野爛上加爛既人
同佢反映 只會同你講好轉緊
根本無正視唔系每個人適合用皂
第一次用佢既野唔會邪 諗住真系一次過谷哂出黎無事
再買多次 總共用咗差唔多半年
額頭無瘡都變有瘡
就系因爲佢既皂出事!
推一推!希望搵到有人同我一樣用咗佢所謂針對敏感皮膚product而敏感
還有收貨期系好好好耐
我認我蠢 蠢完一次 蠢多次

燥得制打錯字
#唔信邪

本身諗住買嚟試

我都想試手工皂 上次去mk差啲想買

我本來仲諗住試添

一個月前買左celia_cnsc 1 set黎用
對天然野感覺幾好 見到呢間廣告仲諗住試
不過我覺得都幾貴下

cnsc用開 幾work

有次幫佢買條緊身褲
等左成個鐘
已REPORT
有冇人爆料 ?

我以為佢係俾人飛咗喎

好似話條仔有女

以為係人地唔要佢
無follow開

比人帶綠帽仲要扮受傷耆

上個星期開live啊嘛
話分手之後個ex報伏佢
利申聽到兩點就無再聽,唔知之後仲講咗咩

有次幫佢買條緊身褲
等左成個鐘
已REPORT
有冇人爆料 ?

我以為佢係俾人飛咗喎

好似話條仔有女

以為係人地唔要佢
無follow開

比人帶綠帽仲要扮受傷耆

上個星期開live啊嘛
話分手之後個ex報伏佢

我記得個陣佢成日曬同男朋友幾Sweet
有冇人爆料

有次幫佢買條緊身褲
等左成個鐘
已REPORT
有冇人爆料 ?

有次幫佢買條緊身褲
等左成個鐘
已REPORT
有冇人爆料 ?

我以為佢係俾人飛咗喎

好似話條仔有女

以為係人地唔要佢
無follow開

比人帶綠帽仲要扮受傷耆

上個星期開live啊嘛
話分手之後個ex報伏佢

有冇人爆料

有次幫佢買條緊身褲
等左成個鐘
已REPORT
有冇人爆料 ?

我以為佢係俾人飛咗喎

好似話條仔有女

以為係人地唔要佢
無follow開

比人帶綠帽仲要扮受傷耆

上個星期開live啊嘛
話分手之後個ex報伏佢

有冇人爆料

綠帽人周街唱都幾唔知醜
晏啲打算填左佢,但無做商業登記唔識點舉報。
http://www.customs.gov.hk/filemanager/common/pdf/pdf_forms/TCB921c.doc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞