一人一間黑店igshop名(2)

845 回覆
226 Like 12 Dislike

睇咗35頁都無人講佢
召集所有比佢厄咗用完佢既野爛上加爛既人
同佢反映 只會同你講好轉緊
根本無正視唔系每個人適合用皂
第一次用佢既野唔會邪 諗住真系一次過谷哂出黎無事
再買多次 總共用咗差唔多半年
額頭無瘡都變有瘡
就系因爲佢既皂出事!
推一推!希望搵到有人同我一樣用咗佢所謂針對敏感皮膚product而敏感
還有收貨期系好好好耐
我認我蠢 蠢完一次 蠢多次

我有用過爽膚水、乳液同手工皂
手工皂太乾我唔適合
但爽膚水正常,乳液真係唔錯喎毛孔有收細到

人人膚質唔同,你唔適合唔可以話佢係黑店
不過同你講好轉緊又真係

利申:轉左第2間嘅皂

大家去餐廳,總有人會話個飯好食唔食食...
無錯嘅~大家膚質都唔同,有唔同效果因人而異

但有一點我真係想反映,
會唔會有人知道明知會出粒粒(即佢講嘅好轉反應)都會拎塊面去試?明知會爛面一排,亦唔知幾時會好返,無了期咁去等好返...

我係過來人,我購買前係完全唔知會有互相排斥嘅效果出現。咁仲唔違反商品說明條例?好老實講如果我知,我一定唔會拎錢去買

購買前,其實我已經再三檢閱佢個ig
個店主係無講過,去到有一日佢先心血來潮post左篇好轉反應文,但我覺得已經太遲,我已經用到爆粒粒,仲wtsapp左佢問佢解決方法,佢都係hea我,叫我堅持用
其實我用左都幾個月啦,咩冇效果可言,皮膚仲差左,
好多人都問我皮膚做咩差左咁多,我無言而對

留意返個ig
全部相都無留言,比人刪晒,都相當有古怪

有無踩上門市問下先?

怕比人人身攻擊
私底下wtsapp問過 hea我多
話堅持就睇到效果果類sosad

依句真係屈機, 堅持就睇到效果

賣3xx

呢個唔認同...
The open 韓國買都做唔到咁平...
正版唔買買淘寶先岩
係咪太反智

賣3xx

呢個唔認同...
正版唔買買淘寶先岩
係咪太反智

原來呢個係牌子野?
我以為佢係淘寶買返嚟賣咋
上個post有人問我咪搵下

賣3xx

呢個唔認同...
正版唔買買淘寶先岩
係咪太反智

原來呢個係牌子野?
我以為佢係淘寶買返嚟賣咋
上個post有人問我咪搵下

咁岩我有著開呢個牌子
呢間應該真係係韓國入貨既

睇咗35頁都無人講佢
額頭無瘡都變有瘡
就系因爲佢既皂出事!
推一推!希望搵到有人同我一樣用咗佢所謂針對敏感皮膚product而敏感
還有收貨期系好好好耐

手工皂太乾我唔適合

不過同你講好轉緊又真係

但有一點我真係想反映,
會唔會有人知道明知會出粒粒(即佢講嘅好轉反應)都會拎塊面去試?明知會爛面一排,亦唔知幾時會好返,無了期咁去等好返...

我係過來人,我購買前係完全唔知會有互相排斥嘅效果出現。咁仲唔違反商品說明條例?好老實講如果我知,我一定唔會拎錢去買

個店主係無講過,去到有一日佢先心血來潮post左篇好轉反應文,但我覺得已經太遲,我已經用到爆粒粒,仲wtsapp左佢問佢解決方法,佢都係hea我,叫我堅持用

留意返個ig

有無踩上門市問下先?

怕比人人身攻擊

又唔可以話佢觸犯商品條例嘅
隻隻護膚品都話自己令皮膚變好架啦
咁實有人適合有人唔適合架啦

不過仲要人堅持落去就真係衰d
係都叫你轉產品啦
之前用過佢隻去黑頭隻皂,洗完黑頭變得勁明顯又乾
用左1/3舊就唔用
順手report埋好多盲粉嘅Pony_store
Pony_store_ad呀唔該

用假圖扮自己產品嘅swatches圖仲del cm block ac

有圖有真相 黑店(1)post左

Pony_store真係好失望下
之前成日同fd上去買野
態度又幾好 食水又唔太深
竟然爆出係用假圖

佢好似都有上連登

屌呢個我都唔知 仲覺得佢啲product介紹得好detail

佢之前好似有澄清過 啲圖係有問返擁有者攞再落credit 或者叫人幫手影

Post 1 講左好多次 宜家已經唔係講緊佢偷圖

而係佢 用假圖

餵埋d仲未知嘅人喇
順手report埋好多盲粉嘅Pony_store
Pony_store_ad呀唔該

用假圖扮自己產品嘅swatches圖仲del cm block ac

有圖有真相 黑店(1)post左

Pony_store真係好失望下
之前成日同fd上去買野
態度又幾好 食水又唔太深
竟然爆出係用假圖

佢好似都有上連登

屌呢個我都唔知 仲覺得佢啲product介紹得好detail

佢之前好似有澄清過 啲圖係有問返擁有者攞再落credit 或者叫人幫手影

Post 1 講左好多次 宜家已經唔係講緊佢偷圖

而係佢 用假圖

餵埋d仲未知嘅人喇

其實我之前有follow開佢 有諗過買佢既野
咁岩我係淘寶買左件外套
發現佢之後又有賣($199)
呢件圓領太特別所以好易認
我就unfollow左佢了

屌 好嬲
推推推 殺個片甲不留

點解佢仲開到ig

我都有呢件
不過都係淘寶
超鐘意著呢件

睇咗35頁都無人講佢
額頭無瘡都變有瘡
就系因爲佢既皂出事!
還有收貨期系好好好耐

手工皂太乾我唔適合

不過同你講好轉緊又真係

但有一點我真係想反映,

留意返個ig

有無踩上門市問下先?

怕比人人身攻擊

係都叫你轉產品啦
用左1/3舊就唔用

香港海關人員負責執行香港法例第362章《商品說明條例》及當中的八條附屬法例,目的是禁止在營商過程中,對提供的貨品作出虛假商品說明、以及虛假、具誤導性或不完整的資料及錯誤陳述,以保障消費者。

海關人員會進行突擊檢查,以確保商戶遵從有關法例,並會就懷疑違例的情況進行調查。

膚質問題已經唔關呢個範疇
討論嘅係,如果用後會有連鎖反應,
點解要人問先肯講?而唔係一早講,咁仲唔誤導?

如果一早知會有所謂嘅好轉反應,我肯接受,
咁當然整件事係無問題,反之一樣
留名

有次幫佢買條緊身褲
點知寄失左,最後就約出黎
出到黎話唔得左,要叫個男朋友令出黎
等左成個鐘
已REPORT
好似近排中意左第二條仔飛左舊條個個,仲要開LIVE講
有冇人爆料 ?

我以為佢係俾人飛咗喎

佢開LIVE一開始話同條仔唔夾
點知比人問問下自爆自己第二條仔一齊,
好似話條仔有女

有次幫佢買條緊身褲
等左成個鐘
已REPORT
有冇人爆料 ?

我以為佢係俾人飛咗喎

好似話條仔有女

【2017新款春夏季 学院风百搭水洗牛仔背带裙连衣裙】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.h8NSAD?cv=PKgcZFfsOfr&sm=e20310,或复制这条信息¥PKgcZFfsOfr¥后打开👉手机淘宝👈
我屌 好撚似
估唔到連wwhitetale都係
屌好撚失望 想喊呀

直頭係啦

你揀果條49蚊 粒鏤係黑色,但佢ig賣銀色嘅最平30有找

我屌
嬲到癲
Btw好彩未買呢條

我都好嬲

睇咗35頁都無人講佢
額頭無瘡都變有瘡
就系因爲佢既皂出事!
還有收貨期系好好好耐

手工皂太乾我唔適合

不過同你講好轉緊又真係

但有一點我真係想反映,

留意返個ig

有無踩上門市問下先?

怕比人人身攻擊

係都叫你轉產品啦
用左1/3舊就唔用

屌 原來咁撚多人出事
出黎證清下啦
下下講未適應 復完期
9吹
pinkland_crystalshop
呢個賣水晶,食水深不單止仲要有部分係假野!以前係wechat識左個圍村仔,一齊經營水晶,散左同個更加有錢既mk仔一齊 賣出去既水晶就貴幾倍,啲小妹妹助養埋佢 相信好多玩開水晶既都知呢間舖

呢啲臭雞靠腿張開就吊到有錢佬!條仔咁柒就知咩原因一齊啦 佢老母又係
唔可以再助長呢班仆街又唔洗交稅就咁風流快活

睇咗35頁都無人講佢
額頭無瘡都變有瘡
就系因爲佢既皂出事!
還有收貨期系好好好耐

屌 佢用到我起左好多粒粒
我仲諗緊係咪我自己問題
原來有同路人 其實我好唔開心
本身見佢又sell天然又多好評
點知...去美容院都比人話明知會出粒粒都照用?
我即刻兜返先少啲說話聽 希望只係產品唔啱我用
因為佢都幾多生意 又開埋分店 唔想其他女仔好似我咁

但點解咁多好評

有次幫佢買條緊身褲
等左成個鐘
已REPORT
有冇人爆料 ?

我以為佢係俾人飛咗喎

好似話條仔有女

樹仁
Lazy_closet又有made in Korea 既衫
cornerc.hk2
淘寶褲扮韓國褲賣到差唔多$200條
仲要好醒自己影相襯衫
dreamsmountain_
賣鞋賣到貴過官網
官網$599佢賣到$659
Lazy_closet又有made in Korea 既衫

咁可能真係Gmarket嘅但英國品牌就真係淘寶喇
記得上ig report 舉報佢,聽日上埋政府網舉報佢
shopaholic852
americabuyforu1
Smart official
Lockerroom
second kill
Majestic_stylehk
snooze.collection
mbamazing
Voeubuyer
htstore
uk2hk
Shoeskid
lazy_closet
fingerplaza
jasper.femme
lovepinkpeach
Loftygoods
pika.shop
imgplayground
Yaki wong同陳美玲開既一定係黑店
somecloudsss
nathan_sneaker
Dearbeatrix
Pony_store
sellingbranditemsss
Yourcaseplus
everythingforyou_shop
petpetparadise
bittymoon
hello.girlsss
femme_secret_lingerie
twinkerqueen
miss3_shop
Maxseller
British berry
ifungcase
Secretplanet.hk
NewBalanceOrder
dude_clothing
magic.place
Mamamarket
Thailand_hkseller
prosperous hk
loftygood
02basketballshop
loomloomloomloom
Birlbirlshop
Princesshouseee_
Sis drexxing
littleprincess_hk
Skymart
Kiki.co
platinum.ins
msdreaming
mmushroommm
Civiliansshop
Myrtus.linn
laputa_store
aaabracadabrahk
everywear.where
Ykmthk
aang.shop
littledreamerccc
而家由頭開始追番po,舊po未完呢度原來已經咁多頁,追到氣咳
發現頭幾頁有ig代購出現
利申:追左陣yani姐po
pinkland_crystalshop
呢個賣水晶,食水深不單止仲要有部分係假野!以前係wechat識左個圍村仔,一齊經營水晶,散左同個更加有錢既mk仔一齊 賣出去既水晶就貴幾倍,啲小妹妹助養埋佢 相信好多玩開水晶既都知呢間舖

呢啲臭雞靠腿張開就吊到有錢佬!條仔咁柒就知咩原因一齊啦 佢老母又係
唔可以再助長呢班仆街又唔洗交稅就咁風流快活

條女係水晶界出哂名食水深 $50貨色可以賣到$200以上 但又不得不承認佢有啲貨又真係靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞