一人一間黑店igshop名(2)

845 回覆
226 Like 12 Dislike

大大隻普通話拼音真係好柒 好似老翻CK咁

買過一次咩魔法杯冇咩用。。

不過態度真係麻麻地

follow咗間嘢好耐 見佢啲公關真係做得唔錯
唔知佢啲好評係咪堅 個個好似當佢神咁拜
有次上過去好多中學生幫襯 但店主態度真係勁差
之前見到佢啲好評差啲比佢呃咗

佢之前賣波鞋,但又無啦啦開塔羅店。佢好似以前向元朗嘉誠開舖頭

點解會賣波鞋 同塔羅咁唔同

喺嘉城嗰時好似仲有賣d泰國野紮染衫同翻版nike

佢同佢tb男友D態度好差

佢成日講到佢個女友毛毛好好人咁 但其實好臭串

點解佢地會有咁多好評

我都好想知 成日講到好神奇咁
不過可以諗 可能好大部分都係冇效

好核突

好核突

最後召集緊
有無人有follow jc.goodies
個店主係港航空姐
想知佢d貨係咪淘寶因為勁似

成日見佢話泰國衫,但係差不多全部淘寶都搵到。

唔好咁講人地呀 人地會嬲豬架 人地啲野韓國泰國入貨架

朋友係呢間野買jordan褲冇jordan logo
d圖淘寶味濃到
仲夠膽當真貨
個店主係港航空姐

果條吊帶牛仔褲$299
個店主係港航空姐

果條吊帶牛仔褲$299

慘得過人地真係有客賺到笑啦
個店主係港航空姐

果條吊帶牛仔褲$299

食水好深但係著得幾好
個店主係港航空姐

果條吊帶牛仔褲$299

食水好深但係著得幾好

咁咪跟款上淘寶買
不過你有自由貴買野既
想問manhood_mnhd是否黑店
有冇人知呢條裙邊到有得買?
聽講佢食水深又唔想俾佢賺

呢條都畀佢賺到笑 見到勁多人買
【2017新款韩版高腰裙子a字裙白色百褶裙夏半身裙短裙女秋冬学生春】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.8qi2eq?cv=dejaZxeVWSy&sm=bffc67 ,或复制这条信息¥dejaZxeVWSy¥后打开👉手机淘宝👈
有無人留意開marry so 間ass ho
成日都覺得d野好7 但好多人buy

兩牌膠片賣二百

啱呀
黎黎去去都係用d咩bitch rich嗰d字
好似懶係潮型有性格咁

條女好撚樣衰
Hellomilktea 依間有門市,又唔算黑店嘅,只係佢賣淘寶貨又整個tag 扮自家制姐

Znidel 依間又係淘寶貨,個熱賣bra 旺中都係賣七十蚊,淘寶三十蚊有個

Sum.things 依間賣耳環嘅,成日比Sassquen 話抄款個間 問佢嘢答你一句就無咗影,唔休做生意咁款

順便講埋Sassquen,佢d 耳環係幾靚,不過少貴,服務都ok,但我收過件貨有少少瑕疵,又見佢ig 反駁過「人手整有瑕疵在所難免」之類嘅說話,對依間嘢有少少保留

HTStore 個朵一早臭哂,不過我都無做功課就幫襯咗 屌佢老味訂貨話兩星期到,成個月都黎緊都未有通知

另外都講吓我覺得好嘅

aangshop 佢d 貨源係邊我唔知,不過見佢好勤力,都好有交帶,價錢算係咁

mormor_s 依間有門市,我都幾鐘意佢d 款,服務唔差

in.a.stone 依間有門市,都有網購,有交帶發貨都快,價錢算好合理
想問有冇lazycloset條鎮店之寶tb link 上個po啲圖死左
想問有冇lazycloset條鎮店之寶tb link 上個po啲圖死左

間店link
【小尤家女装店】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.8GwXLf?cv=XxrsZxTNFQh&sm=715653 ,或复制这条信息¥XxrsZxTNFQh¥后打开👉手机淘宝👈

又叫人比like
點解唔識檢討下點解無人like?

又叫人比like

最後兩句睇到嬲 做ig店老闆可以咁講野?

又叫人比like

佢真係神神地 仲講到好似講出左d咩人生大道理咁

又叫人比like

佢真係神神地 仲講到好似講出左d咩人生大道理咁

小本經營笑左
有冇人知呢條裙邊到有得買?
聽講佢食水深又唔想俾佢賺

呢條都畀佢賺到笑 見到勁多人買
【2017新款韩版高腰裙子a字裙白色百褶裙夏半身裙短裙女秋冬学生春】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.8qi2eq?cv=dejaZxeVWSy&sm=bffc67 ,或复制这条信息¥dejaZxeVWSy¥后打开👉手机淘宝👈

更係啦~佢好多忠粉仲要當佢女神咁嫁。睇下佢igstory就知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞