一人一間黑店igshop名(2)

845 回覆
226 Like 12 Dislike

唔係 比人block 左?

唔係身有屎點會block

你個ac有咩
有無人有follow jc.goodies
個店主係港航空姐
想知佢d貨係咪淘寶因為勁似

你個ac有咩

另一個private ac嚟架 好少用
用多啲果個ac係有follow jasper同mushroom嘅
好彩report咗佢

有冇淘寶link

你個ac有咩

用多啲果個ac係有follow jasper同mushroom嘅
好彩report咗佢

講起jasper個老女人就炆 好L多野要狙擊佢 成日無啦啦放d客出黎批鬥 成L日寸柒柒 你無客先天經地義 我唔話你個樣唔話你d衫個樣 你副格成個死八婆咁 我一直follow你淨係想笑9你同食花生 但近排真係愈睇愈嬲 你咁L鐘意批鬥人 依家到你比人批鬥呀 你d衰野狙擊到你執粒都講唔完

你個ac有咩

好彩report咗佢

講起jasper個老女人就炆 好L多野要狙擊佢 成日無啦啦放d客出黎批鬥 成L日寸柒柒 你無客先天經地義 我唔話你個樣唔話你d衫個樣 你副格成個死八婆咁 我一直follow你淨係想笑9你同食花生 但近排真係愈睇愈嬲 你咁L鐘意批鬥人 依家到你比人批鬥呀 你d衰野狙擊到你執粒都講唔完

完全同意
成撚日叫人like又係到呻無人買野
未見過d人係咁做生意

睇咗35頁都無人講佢
召集所有比佢厄咗用完佢既野爛上加爛既人
同佢反映 只會同你講好轉緊
根本無正視唔系每個人適合用皂
第一次用佢既野唔會邪 諗住真系一次過谷哂出黎無事
再買多次 總共用咗差唔多半年
額頭無瘡都變有瘡
就系因爲佢既皂出事!
推一推!希望搵到有人同我一樣用咗佢所謂針對敏感皮膚product而敏感
還有收貨期系好好好耐
我認我蠢 蠢完一次 蠢多次

燥得制打錯字
#唔信邪

本身諗住買嚟試

我用過一次,用完後即勁痕

我自己整開手工皂
佢啲手工皂未熟又寄比人
酸鹼度根本唔岩比肌膚用
仲有好唔明點解佢咁香 應該加左精油

終於有人講佢 佢賣呢啲垃圾賣到發達
每個月搵5、6萬 點解仲有咁多傻鳩幫襯
我自己覺得佢定價太撚高 賺到仆街

想了解多D手工皂!!! 可以PM?

歡迎pm
其實手工皂睇下書都學到
唔難整 但整既話快整都要2-3個鐘
某啲油仲可能可以打成日
只係花時間既野黎
入坑啦快啲 屋企已經放到全部都係皂
過幾日再打批比夏天去角質用

求留tg
我覺得miya中草好用但真係好撚貴
比人呃錢不如自己整

你個ac有咩

好彩report咗佢

完全同意
未見過d人係咁做生意

仲要話我地係因為佢個樣而狙擊佢 sor9 其實我狙擊你亦都係因為你啲衫 本來就係淘寶款 之後又話韓國貨 之後又抬高幾倍價錢賣俾人
記得之前有個ig係講jasper未整容前好似弱智 但太耐幾年前 我唔記得咗個ac

你個ac有咩

好彩report咗佢

完全同意
未見過d人係咁做生意

仲要話我地係因為佢個樣而狙擊佢 sor9 其實我狙擊你亦都係因為你啲衫 本來就係淘寶款 之後又話韓國貨 之後又抬高幾倍價錢賣俾人

人地好聲好氣問你仲有無 你講句無有幾難幾辛苦你 咁都要放人上網狙擊人 你d熟客留言話爛左 人地都無心寸果個客 但你又要用d仆街死八婆態度繼續寸9個客 一味想你班盲粉陪你批鬥人 我同你講 依家真係有好L多人要一齊批9你

你個ac有咩

好彩report咗佢

完全同意
未見過d人係咁做生意

人地好聲好氣問你仲有無 你講句無有幾難幾辛苦你 咁都要放人上網狙擊人 你d熟客留言話爛左 人地都無心寸果個客 但你又要用d仆街死八婆態度繼續寸9個客 一味想你班盲粉陪你批鬥人 我同你講 依家真係有好L多人要一齊批9你

都痴撚線 人地好聲好氣問 係要cap圖一齊笑鳩人 如果係我一定唔撚幫襯佢 而家得你一間有得賣咩

你個ac有咩

好彩report咗佢

完全同意
未見過d人係咁做生意

有人欣賞你賣嘅野想買 你執到啦 你有貨冇貨都post咗出黎點知你仲有冇得賣 問下都要俾佢笑 有d shop係ig有相嘅都仲有得賣
推到jasper收皮
成日咁想收皮

你個ac有咩

好彩report咗佢

完全同意
未見過d人係咁做生意

有人欣賞你賣嘅野想買 你執到啦 你有貨冇貨都post咗出黎點知你仲有冇得賣 問下都要俾佢笑 有d shop係ig有相嘅都仲有得賣

佢可以無好評到依個地步 連自己個透明包裝膠袋都開一個post黎讚一餐

好彩report咗佢

完全同意
未見過d人係咁做生意

佢可以無好評到依個地步 連自己個透明包裝膠袋都開一個post黎讚一餐

可以喺ikea度換衫影相 仲拎曬人地d生果擺設花黎做道具 你係無犯法 但你真係好厚面皮呀痴9線 我未見過ikea係少人行架 你咁都做得出仲聲大大post上ig講 真心全靠你依塊厚面皮你先keep到12k follower ,keep going jasper! 你12k followers 都無人買無人like 係因為至少有九成人都係相睇下你塊面皮可以去到幾盡

佢對2年前既鞋
我想講kikico 雖然佢唔算黑店 但好想講
我親身經驗 我買過好多次野 初頭都好鍾意佢地間鋪既style 同埋覺得佢地好nice 有一次想同佢地留貨 sd左3日都wtsapp都無人應 我自已打上去佢門市 又叫我影會員卡send wtsapp 同佢地講 但佢地最後都無覆 後尾發現係佢地到買完野都覺現自己買貴成100蚊 就無再幫襯 我有follow開佢地自己ig 我有日見到佢地話自己開善堂我真係o左咀 我肯定佢地賺好多 佢地宜家去入貨仲坐Business class 仲可以講自己開善堂。係 佢地多人賣既野係賣到勁平 平過自己去日本買 但少人賣既衫佢地真係賣到好貴。

男店主回應了

屌佢唔坐國泰果d唔坐business class成本咪唔洗咁貴

痴撚線 人地鐘意坐咩機關你咩事
Second kill都黑店 唔係上晒報紙架咩

因為上個post有人話啲staff好串, 就係咁就做左黑店啦
我想講kikico 雖然佢唔算黑店 但好想講
我親身經驗 我買過好多次野 初頭都好鍾意佢地間鋪既style 同埋覺得佢地好nice 有一次想同佢地留貨 sd左3日都wtsapp都無人應 我自已打上去佢門市 又叫我影會員卡send wtsapp 同佢地講 但佢地最後都無覆 後尾發現係佢地到買完野都覺現自己買貴成100蚊 就無再幫襯 我有follow開佢地自己ig 我有日見到佢地話自己開善堂我真係o左咀 我肯定佢地賺好多 佢地宜家去入貨仲坐Business class 仲可以講自己開善堂。係 佢地多人賣既野係賣到勁平 平過自己去日本買 但少人賣既衫佢地真係賣到好貴。

男店主回應了

屌佢唔坐國泰果d唔坐business class成本咪唔洗咁貴

賺到錢坐好少少 都無所謂掛
針對返班淘寶撚/copy cat

其實我係覺得佢地態度有問題姐 賺幾多都係其麼次 係佢地未賣衫賣日本文具果陣我試過係佢地到買過百五蚊野 果陣好似要入中銀 我放學去到都過哂鐘 我唯入用機入入左二百 我同佢講左佢話取貨果陣俾返我 佢sd俾我個注意事項叫我入完影俾佢 我影完 到左到貨果陣我見佢ig有人話無入數紙拎唔到貨 我即刻問佢係唔係要入數紙先拎到 佢話係 但我好肯定果陣佢send俾我段野淨係叫我影 無話要拎入紙數取貨 但我果陣del左個對話無證據 之後去左門市 女店主同我講可以去銀行申請入數紙 佢話有客人試過 點知我又真係走左去問 結果個銀行職員覺得我玩野 問我有咩可能申請到 如果係咁就個個都可以話自己入左數 咁我同返佢地講佢地就話總之無就無得拎 咁我問可唔可以轉郵寄 佢同我講要係入數紙到寫地址果d 最後連入多左果50蚊都無埋

我都係咁,入完數唔記得拎入數紙咁唯有入多50蚊啦
本身我想買嘅褲佢話有我想要嘅色,但入完就同我講冇,咁另一隻色我唔鍾意就想退錢算啦
但最後冇退到

咁有無企硬同佢嘈先? 依啲就真係黑店喎
mamamamarket 岀名其實有原因 我一直有follow gadgetzoo 佢地兩公婆一直都幾鐘意踢爆其他shop賣假
3媽原本平平無奇,之前仲自己出個斜咩袋仔 同泰國品牌gaga bag 係一模一樣 但改左個名
咁個兩公婆一直有賣gaga bag,就踢爆佢抄襲
3媽死都唔認,個兩公婆就唔知點樣同泰國出gaga bag個人講,人地係facebook岀聲明 開名話無同3媽有任何合作 呢件事 好多人即刻食花生 follow佢地 間接升左3媽人氣 多左好多followers

屌我笑撚左
其實個人覺得pony_store算係叫有良心
上面話佢偷試色圖,但係除咗呢樣佢都唔算黑店呀
有做開ig shop知開價
佢賣嗰啲真係算平,搞到我都唔敢定價太貴
但係間舖真係好撚細,都唔知點解要搬咁細舖

上面有講到佢態度都唔好

唔係鬧佢偷人試色圖

而係佢用Giorgio Armani 張圖 抹走人地個牌子名當成係自己Missha枝野嘅圖

講左好多次啦

你除左人地d衰野 仲邊有黑店嘅存在??

咁依個就有黑店成份啦,用第二個產品成效圖來代替本身個產品既成效,直頭係違反埋商品說明條例喎

我留言話個枝係GA not Missha都俾佢block撚左!

上面有講到佢態度都唔好

唔係鬧佢偷人試色圖

而係佢用Giorgio Armani 張圖 抹走人地個牌子名當成係自己Missha枝野嘅圖

講左好多次啦

咁依個就有黑店成份啦,用第二個產品成效圖來代替本身個產品既成效,直頭係違反埋商品說明條例喎

我留言話個枝係GA not Missha都俾佢block撚左!

集中火力收佢皮好過啦

上面有講到佢態度都唔好

唔係鬧佢偷人試色圖

講左好多次啦

我都係呀

我地並不孤單 淨係連登除左我地 都仲有4、5個ac因為呢張圖被blocked
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞