一人一間黑店igshop名(2)

845 回覆
226 Like 12 Dislike
用緊naturalsoap d野
Cream同金盞花水係幾好用,但皂同紫草膏真係唔得
樓上係咪有人推celia? 見佢d野平好多

我用緊但費時比人話打手
唔講太多
但可以一試
有暗瘡印記得得買金水
好野黎

咩叫金水
利申:我有暗瘡印想搞搞佢
Chicwwww
cnsc呢間好正咁 有冇人可以講多啲用後感
mamamamarket 岀名其實有原因 我一直有follow gadgetzoo 佢地兩公婆一直都幾鐘意踢爆其他shop賣假
3媽原本平平無奇,之前仲自己出個斜咩袋仔 同泰國品牌gaga bag 係一模一樣 但改左個名
咁個兩公婆一直有賣gaga bag,就踢爆佢抄襲
3媽死都唔認,個兩公婆就唔知點樣同泰國出gaga bag個人講,人地係facebook岀聲明 開名話無同3媽有任何合作 呢件事 好多人即刻食花生 follow佢地 間接升左3媽人氣 多左好多followers

點解gaga唔告佢

個店主中學時成日笑鳩人地抄佢著衫
有冇人知barbieconshop?我個朋友叫我同佢夾份買,所以我入左去睇d con款,但就俾我發現佢用同一張圖賣兩款con
dueba lucky

dream colour都係用呢張

疑惑之下我就google左lucky到底係點既樣,但就發現dueba似乎並冇岀lucky呢款con

但反而另一牌子EOS有岀

但明顯唔一樣,直徑大d而且淺色好多

佢賣既其他款con都有呢種情況
佢po既典雅灰con款圖

google到既典雅灰,亦係完全唔同款,而且搵唔到以上con款

利申定並冇話佢賣假con,但到底佢賣緊既con係叫咩名,咩牌子,邊到生產?實在令人疑惑

仲有一件事,因為咁最後我冇同我朋友一齊買,但佢買完之後發現有一副con唔係佢想要個款,佢發現之後就問個店主點解唔係個款?個店主答佢因爲驚個款個紋唔靚佢唔鍾意所以轉左第二款俾佢,但明明佢要既係自然款 不過我朋友份人冇咩所謂所以都係要左

千其唔好買
大陸con黎! 離譜到我隻左右眼色都唔一樣
唔講都唔記得呢間 正宗黑店
睇依個post就睇到女人有幾垃圾
遲覆whatsapp 黑店
等左好耐先到貨 黑店
態度唔好 黑店
買貴左 黑店
食水深 黑店
到底你地知唔知咩叫黑店架?
你話收左你錢唔俾貨又唔退錢就話姐,有啲訂唔到肯退番錢俾你既都話人黑店
Ig shop賣既就係資訊,大把人唔想出街買野又懶得search,咁ig shop就應運而生,就算係食水深又有咩問題,你買既時候又唔係逼你買。
利申:呃人錢/賣假野/淘寶野當外國野既ig落地獄
Lm
Sportsloverzz
ex買左對排球鞋 香港冇得賣
點知上淘寶睇 d圖都係同淘寶嗰d一樣
屌 買貴左兩舊水 on99
等左好耐先到貨 黑店
態度唔好 黑店
買貴左 黑店
食水深 黑店
你話收左你錢唔俾貨又唔退錢就話姐,有啲訂唔到肯退番錢俾你既都話人黑店
Ig shop賣既就係資訊,大把人唔想出街買野又懶得search,咁ig shop就應運而生,就算係食水深又有咩問題,你買既時候又唔係逼你買。

agger
如果我係店主見到呢d客實玩9佢
Flyenbeauty
之前佢日本連線 叫到佢有代購nike air rift
問佢有無得代購nike air rift MTR navy

佢話有啊
但同期因為nike出左以下呢對

又係藍色 但係網面 勁柒
我係入數之前問撚左佢幾次係咪我想要個款
佢話係 仲講埋幾時到貨
入左880 其實我知原價650
但代購比人食 好正常
同時我有個fd去東京
我就叫佢幫我順便睇埋
我個fd見到有 但我基於誠信
我就算啦 我都買左 無可能叫人退架
因為佢講到明幾時有 我以為佢已經有貨係手
到過幾日佢影相比我話得網面
我就屌撚到佢飛天
我個fd已經番左來香港 無可能幫到我買
佢就話叫我問個fd係邊到見到
幫我去搵 佢話唔收我代購錢
最後就緊係搵唔到啦
之後 就因為佢 我失去左對鞋
我屌
Flyenbeauty

佢話有啊

佢話係 仲講埋幾時到貨
但代購比人食 好正常
同時我有個fd去東京
我就叫佢幫我順便睇埋
我就屌撚到佢飛天
最後就緊係搵唔到啦
我屌

成件事佢黑店既位係邊度
cnsc呢間好正咁 有冇人可以講多啲用後感

aaabracadabrahk

一定係淘寶貨 買過一次中曬伏
等左好耐先到貨 黑店
態度唔好 黑店
買貴左 黑店
食水深 黑店

高質
上個po追唔哂,想問下littleprincess _hk衰咩
等左好耐先到貨 黑店
態度唔好 黑店
買貴左 黑店
食水深 黑店

高質

最好笑就係樓主,有啲純粹係上個post打左個ig shop名出來,解釋都無,就已經落入左黑店list
有啲解釋就完全唔關黑店事又係個list度
女人真係...
利申:試過一路番工一路搞ig shop搞左半年,最終蝕住離場,非常佩服啲搞到可以開舖既ig shop(前提並唔係「黑店」
等左好耐先到貨 黑店
態度唔好 黑店
買貴左 黑店
食水深 黑店

高質

最好笑就係樓主,有啲純粹係上個post打左個ig shop名出來,解釋都無,就已經落入左黑店list
女人真係...
利申:試過一路番工一路搞ig shop搞左半年,最終蝕住離場,非常佩服啲搞到可以開舖既ig shop(前提並唔係「黑店」

渣架
有冇人買過momoko_house啲con
等左好耐先到貨 黑店
態度唔好 黑店
買貴左 黑店
食水深 黑店

高質

女人真係...

渣架

無何否認 個lish有幾間係態度差 但最後我地都係針住個淘寶扮韓國貨 假野 討論 好似m同p字頭
Flyenbeauty

佢話有啊

佢話係 仲講埋幾時到貨
但代購比人食 好正常
同時我有個fd去東京
我就叫佢幫我順便睇埋
我就屌撚到佢飛天
最後就緊係搵唔到啦
我屌

依個直頭要貼堂貼出來
個店主事後願意唔收代購費都幫你搵直頭良心店主啦 佢大可以彩你都有味退錢俾你就算又或者真正黑店咁唔退錢block鳩你,反而仲要俾你拎番出來話人黑店
原因係乜?因為令你損失左對鞋(嚴格來講你直頭係無任何損失)
真正閪客,各位以此為鑑
等左好耐先到貨 黑店
態度唔好 黑店
買貴左 黑店
食水深 黑店

高質

女人真係...

多謝你有追po
Flyenbeauty

佢話有啊

佢話係 仲講埋幾時到貨
但代購比人食 好正常
同時我有個fd去東京
我就叫佢幫我順便睇埋
我就屌撚到佢飛天
最後就緊係搵唔到啦
我屌

依個直頭要貼堂貼出來
個店主事後願意唔收代購費都幫你搵直頭良心店主啦 佢大可以彩你都有味退錢俾你就算又或者真正黑店咁唔退錢block鳩你,反而仲要俾你拎番出來話人黑店
原因係乜?因為令你損失左對鞋(嚴格來講你直頭係無任何損失)
真正閪客,各位以此為鑑

貨不對版 已經係個問題 佢換係應該
Newbalanceorder
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞