一人一間黑店igshop名(2)

845 回覆
226 Like 12 Dislike

佢開LIVE一開始話同條仔唔夾
點知比人問問下自爆自己第二條仔一齊,
好似話條仔有女

我見佢打啲懶傷心嘅post
以為係人地唔要佢
無follow開

比人帶綠帽仲要扮受傷耆

上個星期開live啊嘛
話分手之後個ex報伏佢
利申聽到兩點就無再聽,唔知之後仲講咗咩

我記得個陣佢成日曬同男朋友幾Sweet
有冇人爆料

綠帽人周街唱都幾唔知醜

之前一路見佢好珍惜段long d 架喎
睇佢打啲野似比人飛
有冇人有睇live可以講返岀黎
呢間gel甲鋪我係ig見到既 inbox問佢野就話要whatsapp咨詢 我屌你老咪都睇撚左我問乜答一答好難咩?好 我whatsapp佢 之後再約埋期去整gel甲 約既期都係一個星期內 竟然到今日話我知唔得 咁約時間黎做乜?短期既野都咁多變數咁其實冇意義可言 on99gel甲鋪 大家小撚心呢間野 我有event先要gel甲 而家仲要臨時搵其他鋪整 我真係屌佢老咪

好似話條仔有女

以為係人地唔要佢
無follow開

比人帶綠帽仲要扮受傷耆

上個星期開live啊嘛
話分手之後個ex報伏佢

有冇人爆料

綠帽人周街唱都幾唔知醜

睇佢打啲野似比人飛

大約內容就係唱條仔有問題
條新仔對佢好好但係條仔有女
臭西

有無教學
我要推倒 Lazycloset 同mmushroommm

有無教學

已REPORT
仲有posh_hk,之前買左個passport case,話有問題,佢答完問下老闆之後就直接已讀左唔理。。。。

有無教學

我download政府1823 app
佢有個服務承諾係要搵相應dept回覆
之前有事搵過 有dept follow case 同有result
其實唔sure今次有冇用 但希望令稅局/海關會查下咁

幾層樓不是夢
而家細佬仲搞埋歐洲代購

好想睇佢收皮

Mamamamarket 真係賺最多
態度又臭串

一姐嚟架喎
咁多十幾萬死忠
一定唔會收皮
Btw之前好多ig賣Wally
係邊到有得買

推到佢仆街收皮 !有無巴絲可以舉報佢無交稅月入幾十萬 佢細佬做代購表面野黎,事實上係佢家姐一手一腳係背後操作

幾層樓不是夢
而家細佬仲搞埋歐洲代購

好想睇佢收皮

態度又臭串

一姐嚟架喎
咁多十幾萬死忠
一定唔會收皮
係邊到有得買

推到佢仆街收皮 !有無巴絲可以舉報佢無交稅月入幾十萬 佢細佬做代購表面野黎,事實上係佢家姐一手一腳係背後操作

有d衫好似真係抄淘寶

[/quote]
尼2款似。。但唔係完全一樣照放住上黎俾大家睇睇

[/quote]
Lm

有無教學

我download政府1823 app
佢有個服務承諾係要搵相應dept回覆
之前有事搵過 有dept follow case 同有result
其實唔sure今次有冇用 但希望令稅局/海關會查下咁

報下侵權/私人户口收利益

幾層樓不是夢
而家細佬仲搞埋歐洲代購

好想睇佢收皮

態度又臭串

一姐嚟架喎
咁多十幾萬死忠
一定唔會收皮
係邊到有得買

有d衫好似真係抄淘寶

[/quote][/quote]
頂我本身都幾鍾意3媽 點知啲款都係抄
到底咩先叫黑店?
有啲話staff態度唔好就話人黑店
到底咩先叫黑店?

我都諗緊...
有一方有冇人可以解釋,代購由外地寄野返嚟唔貴咩?

態度唔好,遲覆
我諗都唔算黑店,始終佢個價係平過實鋪賣
又或者有啲貨,香港無得買,所以網購比較方便

當然啦,我唔認同佢地嘅服務態度
不過人地全部都唔愁無生意
又真係吹佢地唔脹

真正要歸納嘅應該係買假貨 taobao貨
更加要屌打嘅係食水深 埋沒良心果堆

好想睇佢收皮

態度又臭串

一姐嚟架喎
咁多十幾萬死忠
一定唔會收皮
係邊到有得買

有d衫好似真係抄淘寶

[/quote][/quote]

第一次睇三媽個ig
覺得次次頂置都搵人like相
威脅咁款,唔like又話消失又盛,真係好_反感

睇到白底牛仔袋果件 佢自稱係搵廠做wor
淘寶都無一樣 利伸覺得件恤幾靚

不過啲價都唔平,食水好深?

絕路過 講句公道

好想睇佢收皮

態度又臭串

一姐嚟架喎
咁多十幾萬死忠
一定唔會收皮
係邊到有得買

有d衫好似真係抄淘寶

[/quote]

第一次睇三媽個ig
覺得次次頂置都搵人like相
威脅咁款,唔like又話消失又盛,真係好_反感

睇到白底牛仔袋果件 佢自稱係搵廠做wor
淘寶都無一樣 利伸覺得件恤幾靚

不過啲價都唔平,食水好深?

絕路過 講句公道[/quote]
所以話類似

幾層樓不是夢
而家細佬仲搞埋歐洲代購

好想睇佢收皮

態度又臭串

一姐嚟架喎
咁多十幾萬死忠
一定唔會收皮
係邊到有得買

有d衫好似真係抄淘寶

[/quote]
頂我本身都幾鍾意3媽 點知啲款都係抄[/quote]
我都係啱啱先知
到底咩先叫黑店?

我都諗緊...
有一方有冇人可以解釋,代購由外地寄野返嚟唔貴咩?

態度唔好,遲覆
我諗都唔算黑店,始終佢個價係平過實鋪賣
又或者有啲貨,香港無得買,所以網購比較方便

當然啦,我唔認同佢地嘅服務態度
不過人地全部都唔愁無生意
又真係吹佢地唔脹

真正要歸納嘅應該係買假貨 taobao貨
更加要屌打嘅係食水深 埋沒良心果堆

我去大家樂叫個飯, 等左半個鐘先來, 唔通又話人黑店咩
有啲話人態度唔好, 黑店! 有啲又話等左好耐無貨到要退錢, 黑店!
乜都話人黑店
淘寶野當韓國野賣就真係要port死佢地啦, 賣假野直頭要玩大佢添
但其他啲咩態度唔好/等左好耐要退錢/遲覆都叫人黑店

睇咗35頁都無人講佢
召集所有比佢厄咗用完佢既野爛上加爛既人
同佢反映 只會同你講好轉緊
根本無正視唔系每個人適合用皂
第一次用佢既野唔會邪 諗住真系一次過谷哂出黎無事
再買多次 總共用咗差唔多半年
額頭無瘡都變有瘡
就系因爲佢既皂出事!
推一推!希望搵到有人同我一樣用咗佢所謂針對敏感皮膚product而敏感
還有收貨期系好好好耐
我認我蠢 蠢完一次 蠢多次

我有用過爽膚水、乳液同手工皂
手工皂太乾我唔適合
但爽膚水正常,乳液真係唔錯喎毛孔有收細到

人人膚質唔同,你唔適合唔可以話佢係黑店
不過同你講好轉緊又真係

利申:轉左第2間嘅皂
呢間gel甲鋪我係ig見到既 inbox問佢野就話要whatsapp咨詢 我屌你老咪都睇撚左我問乜答一答好難咩?好 我whatsapp佢 之後再約埋期去整gel甲 約既期都係一個星期內 竟然到今日話我知唔得 咁約時間黎做乜?短期既野都咁多變數咁其實冇意義可言 on99gel甲鋪 大家小撚心呢間野 我有event先要gel甲 而家仲要臨時搵其他鋪整 我真係屌佢老咪

不如一人一間gel甲黑店啦
之前都遇過你咁既case
想整咩款,自己整唔到就唔比人整,系咁踩你隻手黑唔襯

睇咗35頁都無人講佢
額頭無瘡都變有瘡
就系因爲佢既皂出事!
推一推!希望搵到有人同我一樣用咗佢所謂針對敏感皮膚product而敏感
還有收貨期系好好好耐

手工皂太乾我唔適合

不過同你講好轉緊又真係

大家去餐廳,總有人會話個飯好食唔食食...
無錯嘅~大家膚質都唔同,有唔同效果因人而異

但有一點我真係想反映,
會唔會有人知道明知會出粒粒(即佢講嘅好轉反應)都會拎塊面去試?明知會爛面一排,亦唔知幾時會好返,無了期咁去等好返...

我係過來人,我購買前係完全唔知會有互相排斥嘅效果出現。咁仲唔違反商品說明條例?好老實講如果我知,我一定唔會拎錢去買

購買前,其實我已經再三檢閱佢個ig
個店主係無講過,去到有一日佢先心血來潮post左篇好轉反應文,但我覺得已經太遲,我已經用到爆粒粒,仲wtsapp左佢問佢解決方法,佢都係hea我,叫我堅持用
其實我用左都幾個月啦,咩冇效果可言,皮膚仲差左,
好多人都問我皮膚做咩差左咁多,我無言而對

留意返個ig
全部相都無留言,比人刪晒,都相當有古怪

睇咗35頁都無人講佢
額頭無瘡都變有瘡
就系因爲佢既皂出事!
還有收貨期系好好好耐

手工皂太乾我唔適合

不過同你講好轉緊又真係

但有一點我真係想反映,
會唔會有人知道明知會出粒粒(即佢講嘅好轉反應)都會拎塊面去試?明知會爛面一排,亦唔知幾時會好返,無了期咁去等好返...

我係過來人,我購買前係完全唔知會有互相排斥嘅效果出現。咁仲唔違反商品說明條例?好老實講如果我知,我一定唔會拎錢去買

個店主係無講過,去到有一日佢先心血來潮post左篇好轉反應文,但我覺得已經太遲,我已經用到爆粒粒,仲wtsapp左佢問佢解決方法,佢都係hea我,叫我堅持用

留意返個ig

有無踩上門市問下先?

賣3xx

好似話條仔有女

以為係人地唔要佢
無follow開

比人帶綠帽仲要扮受傷耆

上個星期開live啊嘛
話分手之後個ex報伏佢

有冇人爆料

綠帽人周街唱都幾唔知醜

睇佢打啲野似比人飛

之前成日都見到佢ig曬恩愛嫁 又講哂經咁教大家long d點維繫感情

睇咗35頁都無人講佢
額頭無瘡都變有瘡
就系因爲佢既皂出事!
還有收貨期系好好好耐

手工皂太乾我唔適合

不過同你講好轉緊又真係

但有一點我真係想反映,

留意返個ig

有無踩上門市問下先?

怕比人人身攻擊
私底下wtsapp問過 hea我多
話堅持就睇到效果果類sosad
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞