一人一間黑店igshop名(2)

845 回覆
226 Like 12 Dislike
屌platinum.ins又復活左
已再reported

Btw唔知點解up唔到相

Report 緊本冇用

諗唔到除左report仲做到啲咩

已再reported

Report 緊本冇用

睇咗35頁都無人講佢
召集所有比佢厄咗用完佢既野爛上加爛既人
同佢反映 只會同你講好轉緊
根本無正視唔系每個人適合用皂
第一次用佢既野唔會邪 諗住真系一次過谷哂出黎無事
再買多次 總共用咗差唔多半年
額頭無瘡都變有瘡
就系因爲佢既皂出事!
推一推!希望搵到有人同我一樣用咗佢所謂針對敏感皮膚product而敏感
還有收貨期系好好好耐
我認我蠢 蠢完一次 蠢多次

燥得制打錯字
#唔信邪

本身諗住買嚟試

我用過一次,用完後即勁痕

賣淘寶貨當上菜
D客問下幾時到貨都要比人鬧
又多啦A夢又穿越時空
點解仲會有忠實fans

呢個好笑,買件貨返黎要等成年咁不如唔好買。真心做舖頭但唔知幾時到貨?姐係收錢就繼續拖住個客唔俾貨?

賣淘寶貨當上菜
又多啦A夢又穿越時空
點解仲會有忠實fans

呢個好笑,買件貨返黎要等成年咁不如唔好買。真心做舖頭但唔知幾時到貨?姐係收錢就繼續拖住個客唔俾貨?

仲要話自己高中生好忙 忙咪唔好搞ig生意囉 有人逼過佢做咩?
已再reported

Report 緊本冇用

d.o.k.my 啲塔羅水晶真?
已再reported

Report 緊本冇用

Tag 佢可以解tag 同實有班傻鳩買
http://d.o.k.my 啲塔羅水晶真?

佢有好多fans同識做生意

賣淘寶貨當上菜
又多啦A夢又穿越時空
點解仲會有忠實fans

仲要話自己高中生好忙 忙咪唔好搞ig生意囉 有人逼過佢做咩?

樓下仲要成堆fans幫佢和應
成班都痴痴地
既然佢咁忙 咁我就幫下佢摺埋間鋪
專心讀書啦
有無人講下d.o.k.my

有無人講下d.o.k.my

其實佢啲星座分析真係亂咁黎,又賣得貴,頂唔順unfollow左

想講好耐但又驚佢大把盲粉 有次去佢到條隊排到落5樓 一入去條女就話你地2個咩事架 態度差到喊又西口西口 我同個fd卜左塔羅2位佢又話月曆淨係mark左一個但前提係我地已經係出面等左一個鐘 之後比返佢睇wtapp record先死死氣話哦好啊兩位 串撚到仆街 入到去塔個陣講到勁細聲又勁撚快趕你走咁款 真係冇下次

其實我覺得lazy closet啲連身裙算係咁啦 賣159一條 買兩條就149一條 淘寶個網都賣99/109蚊人仔 即係120/130蚊港紙咁 食水都唔算太深 買一兩條唔想搞集運個啲都可以幫襯下
不過其他衫款就食得深喇 有啲賺成舊水一件
最仆街係扮英國野韓國野
推到佢哋仆街

想講好耐但又驚佢大把盲粉 有次去佢到條隊排到落5樓 一入去條女就話你地2個咩事架 態度差到喊又西口西口 我同個fd卜左塔羅2位佢又話月曆淨係mark左一個但前提係我地已經係出面等左一個鐘 之後比返佢睇wtapp record先死死氣話哦好啊兩位 串撚到仆街 入到去塔個陣講到勁細聲又勁撚快趕你走咁款 真係冇下次

佢啲塔羅準唔準先

kiki.co其實發生咩事?都有幫襯過幾次
我估呢間shop幾多死忠fans 近幾次去都有d女勁興奮咁係到讚佢d野
個店主係幾識襯衫既 但d衫都偏貴 如果唔係極鐘意都唔捨得買 但呢間shop因咩事比人推到上黑店
shopaholic852
americabuyforu1
Smart official
Lockerroom
second kill
Majestic_stylehk
snooze.collection
mbamazing
Voeubuyer
htstore
uk2hk
Shoeskid
lazy_closet
fingerplaza
jasper.femme
lovepinkpeach
Loftygoods
pika.shop
imgplayground
Yaki wong同陳美玲開既一定係黑店
somecloudsss
nathan_sneaker
Dearbeatrix
Pony_store
sellingbranditemsss
Yourcaseplus
everythingforyou_shop
petpetparadise
bittymoon
hello.girlsss
femme_secret_lingerie
twinkerqueen
miss3_shop
Maxseller
British berry
ifungcase
Secretplanet.hk
NewBalanceOrder
dude_clothing
magic.place
Mamamarket
Thailand_hkseller
prosperous hk
loftygood
02basketballshop
loomloomloomloom
Birlbirlshop
Princesshouseee_
Sis drexxing
littleprincess_hk
Skymart
Kiki.co
platinum.ins
msdreaming
mmushroommm
Civiliansshop
Myrtus.linn
laputa_store
aaabracadabrahk
everywear.where
Ykmthk
aang.shop
littledreamerccc
hazel.store

17幾...55都小小肥...
周街都大肥閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞