一人一間黑店igshop名(2)

845 回覆
226 Like 12 Dislike
話無貨只要肯退錢就唔係黑店個啲知唔知咩叫信用
入數之前實牙實齒同你講有貨
入完就話無貨/無碼
咁當初就唔好比個承諾話有啦
仲未計手腳慢個啲分分鐘隔個幾兩個星期先會退錢
咁樣你地覺得無問題?

咁麻煩黑店list加埋大家樂
我琴日lunch落去食焗豬,俾左錢出飛,之後佢先來話無叫我轉其他或者退錢
一啲信用都無
俾錢時就實牙實齒話有,當初就唔好出飛俾承諾啦咁
三媽以前年少無知買過好幾件
不得不承認有幾款衫係幾好着,但大部分都係伏多
見佢有開feedback ig我就打左篇ok長既評語俾佢,內容讚多過彈。
入面有提到有條褲甩色,同有件tee個領洗兩洗就爛左。
唔知係咪因為咁,佢無post我篇野

teas.on終於有人講
之前佢地成日係outlet執貨返黎賣
唔知係咪因爲咁,件件都oversize
個時冬天買左d冷衫,係幾暖既,但真係勁大件
有時買d福袋,全部野都oversize
之後幫襯過佢d皮銀包,d手工真係麻麻... 仲要d膠水無痴好,拉鏈仲有膠水漬。
同佢講返,佢叫我寄返俾佢睇睇,佢就同我痴返好塊皮,但係膠水漬就由佢(咁我都估到既)
個次好失望之後就唔再幫襯lu

而家淨係買wwhitetale
希望佢只係撞批發唔係堅係淘寶啦

自己淘寶唔好?

其實有冇人去過一間新開既 happyanime_life買動漫或figure,間野d野好似真

利申:打手
話無貨只要肯退錢就唔係黑店個啲知唔知咩叫信用
入數之前實牙實齒同你講有貨
入完就話無貨/無碼
咁當初就唔好比個承諾話有啦
仲未計手腳慢個啲分分鐘隔個幾兩個星期先會退錢
咁樣你地覺得無問題?

咁麻煩黑店list加埋大家樂
我琴日lunch落去食焗豬,俾左錢出飛,之後佢先來話無叫我轉其他或者退錢
一啲信用都無
俾錢時就實牙實齒話有,當初就唔好出飛俾承諾啦咁

吓 如果無哂 你去到俾錢佢就會同你講無哂叫你轉其他架啦 唔會明知無都收你錢囉
三媽以前年少無知買過好幾件
不得不承認有幾款衫係幾好着,但大部分都係伏多
見佢有開feedback ig我就打左篇ok長既評語俾佢,內容讚多過彈。
入面有提到有條褲甩色,同有件tee個領洗兩洗就爛左。
唔知係咪因為咁,佢無post我篇野

teas.on終於有人講
之前佢地成日係outlet執貨返黎賣
唔知係咪因爲咁,件件都oversize
個時冬天買左d冷衫,係幾暖既,但真係勁大件
有時買d福袋,全部野都oversize
之後幫襯過佢d皮銀包,d手工真係麻麻... 仲要d膠水無痴好,拉鏈仲有膠水漬。
同佢講返,佢叫我寄返俾佢睇睇,佢就同我痴返好塊皮,但係膠水漬就由佢(咁我都估到既)
個次好失望之後就唔再幫襯lu

而家淨係買wwhitetale
希望佢只係撞批發唔係堅係淘寶啦

自己淘寶唔好?

五位數1-9萬都差好遠
過100,000係咪得mamamamarket做到
一係樓主下次開post改做一人一間仆街ig shop

呢個提議唔錯
其實(1)
好多都針對於訂咗貨,店主唔覆機 ,話寄咗寄失,其實無寄
沒有標明副作用,未必每人適合等字眼,特別係誤導消費者防敏感
又或者三媽扮crossover比人拆穿無咁既事
算不算黑店?
誤導消費者/欺騙消費者已經系黑店
重申一次,你知佢系淘寶可以唔買,盲粉係鐘意盲買,如果有列明韓國代購到貨後寫住made in China/ 到貨有損壞,店主失蹤
咁算不算黑店?

其實(1)
算不算黑店?
重申一次,你知佢系淘寶可以唔買,盲粉係鐘意盲買,如果有列明韓國代購到貨後寫住made in China/ 到貨有損壞,店主失蹤
咁算不算黑店?

系撚完未
其實(1)
算不算黑店?
咁算不算黑店?

撚完未

呢個提議唔錯

個內容已經變左係講仆街ig

呢個提議唔錯

個內容已經變左係講仆街ig

或者無良心ig shop, ig shop中伏分享之類
突然咁多黑店店主

拿拿拿冇為任何一間護航呀
講唔贏就屈鳩人係店主
拎出道理黎駁先啦

低汁會員
唔夠人講就係店主

如果佢地有咩高見 可以駁得返 我真係洗耳恭聽

其實上面有好多 不如你由頭睇多次

燥得制打錯字
#唔信邪

本身諗住買嚟試

我都想試手工皂 上次去mk差啲想買

我本來仲諗住試添

一個月前買左celia_cnsc 1 set黎用
對天然野感覺幾好 見到呢間廣告仲諗住試
不過我覺得都幾貴下

我之前壓力大 爛面加玫瑰痤瘡
一路食西藥 反反覆覆爛左3個月 勁多粒粒
一路都係用celia_cnsc 全部野都用佢既
紅泥新鮮面膜勁好用 個時都幫左好多
依家好番都有繼續用 係連粉刺都少d

反而用過一間係旺角有格仔舖同觀塘有門市既
又話自己天然
咩法國白玫瑰補濕精華 頂 成$300
我muji買既都補濕過佢 仲要搞到生粒粒 屌[

係咪嗰個咩the nude story?有諗過買 可唔可以分享多啲

係!!
我比左好多次機會個支野 完全唔保濕 無效果 仲要都幾香 搞到我有少少敏感
之前見個包裝幾pro 又寫到勁咁 咪試下
成q日係ig打飛機又話咩全線售'興'
依家大半支放左係到無撚用
其實(1)
算不算黑店?
咁算不算黑店?

撚完未

其實個concept有少少錯,大把野外國牌子野都係made in china,
賣/代購香港冇既外國brand made in china貨品我覺得冇問題
但如果寫話韓國製,但其實係淘D中國野俾人先係問題,呢D係呃人,佢倒蝕咁賣都係呃人
食水深果D,自己決定囉

本身諗住買嚟試

我都想試手工皂 上次去mk差啲想買

我本來仲諗住試添

一個月前買左celia_cnsc 1 set黎用
對天然野感覺幾好 見到呢間廣告仲諗住試
不過我覺得都幾貴下

我之前壓力大 爛面加玫瑰痤瘡
一路食西藥 反反覆覆爛左3個月 勁多粒粒
一路都係用celia_cnsc 全部野都用佢既
紅泥新鮮面膜勁好用 個時都幫左好多
依家好番都有繼續用 係連粉刺都少d

反而用過一間係旺角有格仔舖同觀塘有門市既
又話自己天然
咩法國白玫瑰補濕精華 頂 成$300
我muji買既都補濕過佢 仲要搞到生粒粒 屌

本身都想話miya d野其實work,
但啱先望下celia d野價錢。。。即刻勁想買
如果仲有用過miya既話真係永久轉會

Celia既野有幾好用?推介下

高度推介紅泥新鮮面膜 :for敏感肌既深層清潔 明顯黑頭粉刺少好多
其實(1)
算不算黑店?
咁算不算黑店?

撚完未

其實個concept有少少錯,大把野外國牌子野都係made in china,
賣/代購香港冇既外國brand made in china貨品我覺得冇問題
但如果寫話韓國製,但其實係淘D中國野俾人先係問題,呢D係呃人,佢倒蝕咁賣都係呃人
食水深果D,自己決定囉

巴打心水清
我想講kikico 雖然佢唔算黑店 但好想講
我親身經驗 我買過好多次野 初頭都好鍾意佢地間鋪既style 同埋覺得佢地好nice 有一次想同佢地留貨 sd左3日都wtsapp都無人應 我自已打上去佢門市 又叫我影會員卡send wtsapp 同佢地講 但佢地最後都無覆 後尾發現係佢地到買完野都覺現自己買貴成100蚊 就無再幫襯 我有follow開佢地自己ig 我有日見到佢地話自己開善堂我真係o左咀 我肯定佢地賺好多 佢地宜家去入貨仲坐Business class 仲可以講自己開善堂。係 佢地多人賣既野係賣到勁平 平過自己去日本買 但少人賣既衫佢地真係賣到好貴。
我親身經驗 我買過好多次野 初頭都好鍾意佢地間鋪既style 同埋覺得佢地好nice 有一次想同佢地留貨 sd左3日都wtsapp都無人應 我自已打上去佢門市 又叫我影會員卡send wtsapp 同佢地講 但佢地最後都無覆 後尾發現係佢地到買完野都覺現自己買貴成100蚊 就無再幫襯 我有follow開佢地自己ig 我有日見到佢地話自己開善堂我真係o左咀 我肯定佢地賺好多 佢地宜家去入貨仲坐Business class 仲可以講自己開善堂。係 佢地多人賣既野係賣到勁平 平過自己去日本買 但少人賣既衫佢地真係賣到好貴。

男店主回應了

男店主回應了

屌佢唔坐國泰果d唔坐business class成本咪唔洗咁貴
出post回應嘅好大機會講中左佢嘅仆街野

男店主回應了

屌佢唔坐國泰果d唔坐business class成本咪唔洗咁貴

賺到錢坐好少少 都無所謂掛
針對返班淘寶撚/copy cat

問個價
覆得好慢,差唔多第2日先覆
慢都唔緊要,當你好多客好忙啦

最黑人憎係冇禮貌

其實佢d水晶quality好差
比心機搵ig/淘寶都好多平過佢又靚過佢既水晶

Btw pinkland_crystal依間兩日先覆我都係咁 仲要態度又係差

Pinkland好撚貴喎
話自己有秘密教學所以咁貴

有冇人中過伏分享下

其實隔離post都有講過,水晶質素高自然能量高
增加能量可以透過晶簇或者拎去寺廟開光做
Pinkland依個價已經可以買到條好靚好靚既水晶
但pinkland d水晶質素其實都唔係幾得,真係可能500蚊一條鏈有400蚊係去左佢個所謂秘密教學到

我梗係覺得個秘密係呃人

佢個秘密就係叫大家係佢度買舊晶簇定一堆石 咁就可以保養個水晶 同埋許下願咁款 堆石仲好似話要幾個月換一次

男店主朋友 又係佢 不如認真學好打字先
其實我都幫襯咗幾多

lazy_closet真係unfollow咗勁耐,其實個店主態度係好好嘅,但賣啲野真係....好劣質,條褲之前買過,洗幾下就爛咗,知道係淘寶嘅,真係dum春

三媽其實都相信佢地嘅衫係自己整嘅,但可能個款會抄下淘寶抄下其他人咁,同埋幫襯過,真係幾大色差,有啲質料都唔係話十分好,三媽似乎後台好勁,ig shop一姐咁,佢whatsapp係秒覆,但市集見佢真人,係串嘴西面啲frd

tear.co呢間啲衫係勁劣質 真係冇野好講 冇再幫襯過 同埋其實佢襯嘅衫都唔靚 係個model幫佢啲衫加小小分

kikico/2littlebob 我相信呢兩間真係韓國日本入貨嘅 我曾經試過係kikico睇啱件毛毛外套 但佢賣到$3xx勁貴 見淘寶有 只要$3x 平勁多 就買咗 但淘寶嚟到後有甩毛 又細 反正勁劣質 同kikico賣個件完全唔同 所以最後我因為太中意 都係買咗kikico個件毛毛外套 然後我都相信佢地係韓國入貨嘅 只不過真係賣到好貴 但又真係好靚 同埋其實佢地個whatsapp廢嘅 次次whatsapp佢地可以隔成隔禮拜先覆

wwhitexxx littledreamerccc 個啲唔詳細講啦 都幫襯過 其實有啲連個牌都係殘體字就知係淘寶 不過係自己衰衝動買咗 所以之後都冇再買過

我覺得賣淘寶態度差都唔算係黑店,有啲店明明拎淘寶貨賣但又扮到係韓國貨,其實係欺騙消費者...呢啲真係黑店

男店主回應了

賺到錢坐好少少 都無所謂掛
針對返班淘寶撚/copy cat

其實我係覺得佢地態度有問題姐 賺幾多都係其麼次 係佢地未賣衫賣日本文具果陣我試過係佢地到買過百五蚊野 果陣好似要入中銀 我放學去到都過哂鐘 我唯入用機入入左二百 我同佢講左佢話取貨果陣俾返我 佢sd俾我個注意事項叫我入完影俾佢 我影完 到左到貨果陣我見佢ig有人話無入數紙拎唔到貨 我即刻問佢係唔係要入數紙先拎到 佢話係 但我好肯定果陣佢send俾我段野淨係叫我影 無話要拎入紙數取貨 但我果陣del左個對話無證據 之後去左門市 女店主同我講可以去銀行申請入數紙 佢話有客人試過 點知我又真係走左去問 結果個銀行職員覺得我玩野 問我有咩可能申請到 如果係咁就個個都可以話自己入左數 咁我同返佢地講佢地就話總之無就無得拎 咁我問可唔可以轉郵寄 佢同我講要係入數紙到寫地址果d 最後連入多左果50蚊都無埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞