一人一間黑店igshop名(2)

845 回覆
226 Like 12 Dislike

睇咗35頁都無人講佢
召集所有比佢厄咗用完佢既野爛上加爛既人
同佢反映 只會同你講好轉緊
根本無正視唔系每個人適合用皂
第一次用佢既野唔會邪 諗住真系一次過谷哂出黎無事
再買多次 總共用咗差唔多半年
額頭無瘡都變有瘡
就系因爲佢既皂出事!
推一推!希望搵到有人同我一樣用咗佢所謂針對敏感皮膚product而敏感
還有收貨期系好好好耐
我認我蠢 蠢完一次 蠢多次

燥得制打錯字
#唔信邪

本身諗住買嚟試

我都想試手工皂 上次去mk差啲想買

我本來仲諗住試添

一個月前買左celia_cnsc 1 set黎用
對天然野感覺幾好 見到呢間廣告仲諗住試
不過我覺得都幾貴下

我之前壓力大 爛面加玫瑰痤瘡
一路食西藥 反反覆覆爛左3個月 勁多粒粒
一路都係用celia_cnsc 全部野都用佢既
紅泥新鮮面膜勁好用 個時都幫左好多
依家好番都有繼續用 係連粉刺都少d

反而用過一間係旺角有格仔舖同觀塘有門市既
又話自己天然
咩法國白玫瑰補濕精華 頂 成$300
我muji買既都補濕過佢 仲要搞到生粒粒 屌

本身都想話miya d野其實work,
但啱先望下celia d野價錢。。。即刻勁想買
如果仲有用過miya既話真係永久轉會
其實只要用多兩分鐘,開個集運ac有信用卡/paypal嘅話,自己世界各地寄返嚟連埋運都無埃豬黑店咁貴

屌 條女之前係間vvvin度買左我成千蚊,之後有人爆佢係淘寶野佢話揼晒心口我比錢我仲揼心呀仆街
Btw dokmy之前隔離水晶post有講過佢,
水晶既質素其實好差,但一句秘密加持就賣貴左好多
同埋鋪d人真係好串
屌漏左講,vvvin果幾件野洗兩次就起晒毛粒,不過要去條女屋企先有圖
唔覺意比我搵到
@ymkthk

其實只要用多兩分鐘,開個集運ac有信用卡/paypal嘅話,自己世界各地寄返嚟連埋運都無埃豬黑店咁貴

屌 條女之前係間vvvin度買左我成千蚊,之後有人爆佢係淘寶野佢話揼晒心口我比錢我仲揼心呀仆街

有無得睇係咩淘寶野
同埋鋪d人真係好串

問個價
覆得好慢,差唔多第2日先覆
慢都唔緊要,當你好多客好忙啦

最黑人憎係冇禮貌
整合個post放去beauty exchange應該會多d人睇到
同埋鋪d人真係好串

問個價

最黑人憎係冇禮貌

其實佢d水晶quality好差
比心機搵ig/淘寶都好多平過佢又靚過佢既水晶
同埋鋪d人真係好串

問個價

最黑人憎係冇禮貌

Btw pinkland_crystal依間兩日先覆我都係咁 仲要態度又係差
同埋鋪d人真係好串

問個價

最黑人憎係冇禮貌

Btw pinkland_crystal依間兩日先覆我都係咁 仲要態度又係差

Pinkland好撚貴喎
話自己有秘密教學所以咁貴
同埋鋪d人真係好串

問個價

最黑人憎係冇禮貌

有冇人中過伏分享下
同埋鋪d人真係好串

問個價

最黑人憎係冇禮貌

有冇人中過伏分享下

其實隔離post都有講過,水晶質素高自然能量高
增加能量可以透過晶簇或者拎去寺廟開光做
Pinkland依個價已經可以買到條好靚好靚既水晶
但pinkland d水晶質素其實都唔係幾得,真係可能500蚊一條鏈有400蚊係去左佢個所謂秘密教學到
補充多句 twinker_queen條八婆幾時先肯收皮?
心地咁差,戴幾多水晶都冇用啦
Wildncherish同pony store 真係好無交帶 之前訂左野 無貨又唔講聲 十問九唔應
Mmushroom 前排post左幾款鞋淘寶有
一search就係我唔擺上黎啦鍾意自己search啦

推推

燥得制打錯字
#唔信邪

本身諗住買嚟試

我本來仲諗住試添

不過我覺得都幾貴下

又話自己天然
我muji買既都補濕過佢 仲要搞到生粒粒 屌

本身都想話miya d野其實work,
但啱先望下celia d野價錢。。。即刻勁想買
如果仲有用過miya既話真係永久轉會

Celia既野有幾好用?推介下

英國品牌 ,連logo都抄淘寶,咪話自己邊到攞貨喇 30條都85人仔,一次訂咁多,@lazy_closet唔知佢拎幾錢一條呢?
62.co
呢間賣淘寶野仲要賣貴勁多
個對白色小皮鞋係淘寶賣60幾蚊港紙,佢賣179
[quote]
睇咗35頁都無人講佢
額頭無瘡都變有瘡
就系因爲佢既皂出事!
推一推!希望搵到有人同我一樣用咗佢所謂針對敏感皮膚product而敏感
還有收貨期系好好好耐

燥得制打錯字
#唔信邪

本身諗住買嚟試

我本來仲諗住試添

不過我覺得都幾貴下

又話自己天然
我muji買既都補濕過佢 仲要搞到生粒粒 屌[
/quote]
係咪嗰個咩the nude story?有諗過買 可唔可以分享多啲
同埋鋪d人真係好串

問個價

最黑人憎係冇禮貌

有冇人中過伏分享下

其實隔離post都有講過,水晶質素高自然能量高
增加能量可以透過晶簇或者拎去寺廟開光做
Pinkland依個價已經可以買到條好靚好靚既水晶
但pinkland d水晶質素其實都唔係幾得,真係可能500蚊一條鏈有400蚊係去左佢個所謂秘密教學到

我梗係覺得個秘密係呃人

英國品牌 ,連logo都抄淘寶,咪話自己邊到攞貨喇 30條都85人仔,一次訂咁多,@lazy_closet唔知佢拎幾錢一條呢?

睇咗35頁都無人講佢
額頭無瘡都變有瘡
就系因爲佢既皂出事!
還有收貨期系好好好耐

燥得制打錯字
#唔信邪

本身諗住買嚟試

我本來仲諗住試添

不過我覺得都幾貴下

又話自己天然
我muji買既都補濕過佢 仲要搞到生粒粒 屌[

係咪嗰個咩the nude story?有諗過買 可唔可以分享多啲
mamamamarket 岀名其實有原因 我一直有follow gadgetzoo 佢地兩公婆一直都幾鐘意踢爆其他shop賣假
3媽原本平平無奇,之前仲自己出個斜咩袋仔 同泰國品牌gaga bag 係一模一樣 但改左個名
咁個兩公婆一直有賣gaga bag,就踢爆佢抄襲
3媽死都唔認,個兩公婆就唔知點樣同泰國出gaga bag個人講,人地係facebook岀聲明 開名話無同3媽有任何合作 呢件事 好多人即刻食花生 follow佢地 間接升左3媽人氣 多左好多followers

點解gaga唔告佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞