一人一間黑店igshop名(2)

845 回覆
226 Like 12 Dislike

Btw搵到ooohproduccion邊度入貨 全部同一間淘寶店 賺到笑 啲T淘寶人民幣29.9一件 佢賣75
之前記得有絲問呢間嘢
唔怪得去遊英

Btw搵到ooohproduccion邊度入貨 全部同一間淘寶店 賺到笑 啲T淘寶人民幣29.9一件 佢賣75
之前記得有絲問呢間嘢
唔怪得去遊英

真係好撚好搵 喺佢到睇完實物圖自己淘

之前記得有絲問呢間嘢
唔怪得去遊英

真係好撚好搵 喺佢到睇完實物圖自己淘

Btw佢po埋件衫個tag果下笑左 完全肯定到佢係淘寶入

好心佢唔好係到帶喱d眼鏡

有無人知條褲邊到有
有無人知lazy件斜膊藍色直條衫邊到有

比張圖嚟好喎

唔好意思 我唔係好識up圖

幫你啦

反而佢條裙我有 又咪淘寶。。
好似39.99

依個我都search到
但我想要上衣

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【2017夏季新款韩版不规则露肩衬衫女条纹一字领学生上衣女衬衣显瘦】¥UDoitAAtT4¥http://c.b1wt.com/h.SkPJdO?cv=UDoitAAtT4&sm=35d182

唔該哂絲打
但我見佢月銷得1單
唔夠膽買

可以找相似搵其他銷量多嘅舖頭買㗎嘛
有無多啲淘寶IG SHOP分享
淘衫要攞靈感
P字頭個間本身都幾好 但而家PRIVATE左
樓上ohhhproduction好似都幾好 夠易search

basic_hk
淘衫要攞靈感
樓上ohhhproduction好似都幾好 夠易search

gogogo.shop

比張圖嚟好喎

幫你啦

好似39.99

依個我都search到
但我想要上衣

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【2017夏季新款韩版不规则露肩衬衫女条纹一字领学生上衣女衬衣显瘦】¥UDoitAAtT4¥http://c.b1wt.com/h.SkPJdO?cv=UDoitAAtT4&sm=35d182

唔該哂絲打
但我見佢月銷得1單
唔夠膽買

我禁左無可能用手機版睇得唔清楚

比張圖嚟好喎

幫你啦

好似39.99

依個我都search到
但我想要上衣

唔該哂絲打
但我見佢月銷得1單
唔夠膽買

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【2017夏装新款清新文艺时尚不规则纽扣开叉一字领条纹露肩衬衫女】¥6bFPGa2VaY¥http://c.b1wt.com/h.SniUlt?cv=6bFPGa2VaY&sm=80836b

比張圖嚟好喎

幫你啦

好似39.99

依個我都search到
但我想要上衣

唔該哂絲打
但我見佢月銷得1單
唔夠膽買

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【蓝白条纹衬衫女夏季小清新衬衣韩范百搭学院风学生一字领露肩上衣】¥jDBcGa210M¥http://c.b1wt.com/h.SnRXB8?cv=jDBcGa210M&sm=566f98

有冇絲打知道淘寶邊間舖有扎染衫
自己唔會係ig shop 買野,但有間野好撚仆街
yourcaseplus 呢間冚家產真係正宗仆街垃圾 收完錢當無件事 屌佢老母

女朋友中過伏 ,消委會都話幫唔到手 ,好撚戇鳩
yourcaseplus 呢間冚家產真係正宗仆街垃圾 收完錢當無件事 屌佢老母

你有無同佢既對話紀錄,顯示到佢拖貨/唔覆機
我之前試過類似情況,間野收左錢就好耐好耐好耐都唔覆,覆都係就無消息叫我等,我話唔等喇拖太耐要退款,就再無人覆我
去左報警,最後果個店主坐監

我之前試過類似情況,間野收左錢就好耐好耐好耐都唔覆,覆都係就無消息叫我等,我話唔等喇拖太耐要退款,就再無人覆我

間舖賣咩?收咗你幾錢?

間舖賣咩?收咗你幾錢?

係賣啲卡通周邊商品 個時我買支sailor moon香水 收左我500
但個時我係搵到其他一樣比佢呃左既人一齊去報警 你可以試下搵 如果無既自己試下報警都無妨 係晒啲時間 但你無蝕底既

佢啲衫質地好差 之前買左件個名叫超舒服xxxxx既衫啦 點知拮肉到仆街 留言反映番啦 同埋問佢影相個時點攝衫 明明佢咁瘦影出黎好岩身但我肥過佢着都好大件 完全都無講件衫好劣好樣衰既真相 只係想佢講番點攝定係要加扣針會好睇啲 半點要求退貨既說話都無又好聲好氣問 點知係無回音咖

佢啲衫質地好差 之前買左件個名叫超舒服xxxxx既衫啦 點知拮肉到仆街 留言反映番啦 同埋問佢影相個時點攝衫 明明佢咁瘦影出黎好岩身但我肥過佢着都好大件 完全都無講件衫好劣好樣衰既真相 只係想佢講番點攝定係要加扣針會好睇啲 半點要求退貨既說話都無又好聲好氣問 點知係無回音咖

同埋佢好似成日哂生意好多
有冇絲打知道淘寶邊間舖有扎染衫

幾靚喎
淘衫要攞靈感

gogogo.shop

littlewhite.boat都唔錯 啲款好易搵

好撚煩 咩積極like post否則我會被消失

3媽都係咁啦 如果有dislike我會dis撚到你收皮

3媽都係咁啦 如果有dislike我會dis撚到你收皮

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞