一人一間黑店igshop名(2)

845 回覆
226 Like 12 Dislike
http://d.o.k.my 啲塔羅水晶真?

佢有好多fans同識做生意

想講好耐但又驚佢大把盲粉 有次去佢到條隊排到落5樓 一入去條女就話你地2個咩事架 態度差到喊又西口西口 我同個fd卜左塔羅2位佢又話月曆淨係mark左一個但前提係我地已經係出面等左一個鐘 之後比返佢睇wtapp record先死死氣話哦好啊兩位 串撚到仆街 入到去塔個陣講到勁細聲又勁撚快趕你走咁款 真係冇下次

佢啲塔羅準唔準先

想講好耐但又驚佢大把盲粉 有次去佢到條隊排到落5樓 一入去條女就話你地2個咩事架 態度差到喊又西口西口 我同個fd卜左塔羅2位佢又話月曆淨係mark左一個但前提係我地已經係出面等左一個鐘 之後比返佢睇wtapp record先死死氣話哦好啊兩位 串撚到仆街 入到去塔個陣講到勁細聲又勁撚快趕你走咁款 真係冇下次

佢啲塔羅準唔準先

我玩過,覺得佢唔準
有冇人知barbieconshop?我個朋友叫我同佢夾份買,所以我入左去睇d con款,但就俾我發現佢用同一張圖賣兩款con
dueba lucky

dream colour都係用呢張

疑惑之下我就google左lucky到底係點既樣,但就發現dueba似乎並冇岀lucky呢款con

但反而另一牌子EOS有岀

但明顯唔一樣,直徑大d而且淺色好多

佢賣既其他款con都有呢種情況
佢po既典雅灰con款圖

google到既典雅灰,亦係完全唔同款,而且搵唔到以上con款

利申定並冇話佢賣假con,但到底佢賣緊既con係叫咩名,咩牌子,邊到生產?實在令人疑惑

仲有一件事,因為咁最後我冇同我朋友一齊買,但佢買完之後發現有一副con唔係佢想要個款,佢發現之後就問個店主點解唔係個款?個店主答佢因爲驚個款個紋唔靚佢唔鍾意所以轉左第二款俾佢,但明明佢要既係自然款 不過我朋友份人冇咩所謂所以都係要左

想搵依兩件 佢地賣到好貴

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【春季新品中长款半身裙韩版学院风复古高腰显瘦A字百褶裙大摆伞裙】¥NuaXtHExTt¥http://c.b1wt.com/h.hm9Dgm?cv=NuaXtHExTt&sm=39288d

想搵呢件褸 有冇絲打可以幫拖
有冇人知barbieconshop?我個朋友叫我同佢夾份買,所以我入左去睇d con款,但就俾我發現佢用同一張圖賣兩款con
dueba lucky

疑惑之下我就google左lucky到底係點既樣,但就發現dueba似乎並冇岀lucky呢款con

google到既典雅灰,亦係完全唔同款,而且搵唔到以上con款

利申定並冇話佢賣假con,但到底佢賣緊既con係叫咩名,咩牌子,邊到生產?實在令人疑惑

仲有一件事,因為咁最後我冇同我朋友一齊買,但佢買完之後發現有一副con唔係佢想要個款,佢發現之後就問個店主點解唔係個款?個店主答佢因爲驚個款個紋唔靚佢唔鍾意所以轉左第二款俾佢,但明明佢要既係自然款 不過我朋友份人冇咩所謂所以都係要左

佢賣大部分係大陸con 而且食水勁深 行家同我講 信不信由你

之前買左佢一條水晶,的確自我感覺良好,應該係'菇媽'解答我問題同幫我收錢,感覺幾nice。之前有諗過搵佢占卜但覺得唔值,同埋自己都買咗副塔羅研究緊。買咗本星座書,又係好'行',過多一排就unfollow咗。
dueba lucky

佢賣大部分係大陸con 而且食水勁深 行家同我講 信不信由你

我信,因為我google d con既名彈岀黎既好多係簡體字網 其實好恐怖,你根本唔知戴緊既con到底係邊一副
三媽態度勁西 好撚扮野
bittymoon衰乜?
本身仲想買嘢
dueba lucky

我信,因為我google d con既名彈岀黎既好多係簡體字網 其實好恐怖,你根本唔知戴緊既con到底係邊一副

絲打你可以試下beibeiconshopv3v,我幾對con係佢度買,大部分都係韓國con,返工十幾個鐘都未算話好乾 仲要記得我鐘意自然con俾建議我 whatsapp都算覆得幾快 呢架做左熟客仔 con呢家嘢小心啲好,有啲朋友係第間igshop買到簡體字樽
dueba lucky

絲打你可以試下beibeiconshopv3v,我幾對con係佢度買,大部分都係韓國con,返工十幾個鐘都未算話好乾 仲要記得我鐘意自然con俾建議我 whatsapp都算覆得幾快 呢架做左熟客仔 con呢家嘢小心啲好,有啲朋友係第間igshop買到簡體字樽

private左
唔好上網買con啦 來源地不明 又冇視光師幫你檢查 一d保障都冇
如果你唔係成日帶 去眼鏡舖配下day con 2個禮拜既份量都係洗你300
眼黎咖喎 唔係手指尾腳皮呢d普通身體部位 賣比你果d mk店主都唔知中學讀完未
http://kiki.co其實發生咩事?都有幫襯過幾次
我估呢間shop幾多死忠fans 近幾次去都有d女勁興奮咁係到讚佢d野
個店主係幾識襯衫既 但d衫都偏貴 如果唔係極鐘意都唔捨得買 但呢間shop因咩事比人推到上黑店

推推先 想知自己有冇中伏

想搵依兩件 佢地賣到好貴

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【春季新品中长款半身裙韩版学院风复古高腰显瘦A字百褶裙大摆伞裙】¥NuaXtHExTt¥http://c.b1wt.com/h.hm9Dgm?cv=NuaXtHExTt&sm=39288d

我買過佢條黑色裙 真心好貴 絲打被個條淘寶link除左無拉鏈位外全部相同
唔好上網買con啦 來源地不明 又冇視光師幫你檢查 一d保障都冇
如果你唔係成日帶 去眼鏡舖配下day con 2個禮拜既份量都係洗你300
眼黎咖喎 唔係手指尾腳皮呢d普通身體部位 賣比你果d mk店主都唔知中學讀完未

100度洗con水
有無人記得三媽以前有買過佢話到好撚勁既番梘?
上面講果間Miya's work我有用過
但真係冇你地講既爆粒粒果啲
用佢個中草皂一排少左黑頭
我仲拎黎沖涼因為手臂有啲粒粒印
啲印仲淡左 不過沖涼真係有啲乾
不過好撚貴轉用左其他洗面反而心思思想買返佢
真心覺得好用喎點解會係黑店黎

仲介紹左比幾個fd 好驚佢地又爛面之後屌我..
利申返我真係唔係打手黎

最近仲買左佢金盞花爽膚水 未有結論
http://kiki.co其實發生咩事?都有幫襯過幾次
我估呢間shop幾多死忠fans 近幾次去都有d女勁興奮咁係到讚佢d野
個店主係幾識襯衫既 但d衫都偏貴 如果唔係極鐘意都唔捨得買 但呢間shop因咩事比人推到上黑店

我都想知詳情,幾有興趣買,但太貴
其實ig shop都應該係返大陸攞批發啫
咁啱間批發有淘寶店都有賣
可能d店主自己都唔知佢地攞d貨淘寶有

betweem之前行深水埗d批發衫店都見到有件衫wwhitetale有賣

上身求link

呢間食水勁深
推撚到你班臭閪八婆收撚皮

betweem之前行深水埗d批發衫店都見到有件衫wwhitetale有賣

黑店原因就係掛住外國製但明明就內地製 姐係個名你寫住made in china 啲人應該無咁嬲 我諗
三媽以前年少無知買過好幾件
不得不承認有幾款衫係幾好着,但大部分都係伏多
見佢有開feedback ig我就打左篇ok長既評語俾佢,內容讚多過彈。
入面有提到有條褲甩色,同有件tee個領洗兩洗就爛左。
唔知係咪因為咁,佢無post我篇野

teas.on終於有人講
之前佢地成日係outlet執貨返黎賣
唔知係咪因爲咁,件件都oversize
個時冬天買左d冷衫,係幾暖既,但真係勁大件
有時買d福袋,全部野都oversize
之後幫襯過佢d皮銀包,d手工真係麻麻... 仲要d膠水無痴好,拉鏈仲有膠水漬。
同佢講返,佢叫我寄返俾佢睇睇,佢就同我痴返好塊皮,但係膠水漬就由佢(咁我都估到既)
個次好失望之後就唔再幫襯lu

而家淨係買wwhitetale
希望佢只係撞批發唔係堅係淘寶啦

黑店原因就係掛住外國製但明明就內地製 姐係個名你寫住made in china 啲人應該無咁嬲 我諗

咁我都仲肯幫襯wwhitetale既,
佢d衫都無講明邊度攞貨
自家製個d都應該係真既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞