買電視機 / 換電視機 集中討論區 (46)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
美水有DHL送好好多
邊間有得dhl直送?
用左2日9500h 好開心 打ps5好正要買就快
恭喜巴打,話左X9500H打PS5都冇問題架啦,HDR效果仲好過X9000H
不過最大問題係 我係9500h裝左 vlc player 讀番我nas/imac d 1080p/720p 動畫 好鬼蒙 ,睇番4k 果d就冇事
唉早幾日去完av life問完x9500h
諗住隔幾日諗真啲係咪真係買
而家見到你地話冇貨真係想死
b&h photo 以前有直送
屌...X900H 75 寸1798 usd 平到癲,但就係唔可以直運嚟香港
睡房用49tv 加27imac 岩岩好 ,一邊打機一邊搵攻略
仲要之前係用 8000d 同而家95系爭勁遠 果陣我買8000d仲要買得幾貴下
果然tv 真係水尾買番上年最top果架最抵玩
即係今次A90J行貨真係準備重返當年A1一出個價
A1 一出個價是?
55" 37K
比多$900多部PS4 Pro比你拎去放
巴打覺得X8000D同X9500H差D咩?
邊方面有提升?
XR 電視可以原價買PS5
我買機佢送左sony 電視架包裝但個架係無得拉出黎
我而家部電視係55"個架有得拉 方便食飯轉方向
聽日虔貨我應該用返佢個架等師傅裝好定用返自己個nb 架好?

sony 師傅裝一定角度好準同專業但就無得拉
用返自己個架因為本身55"而家65"唔肯定要唔要重新度位鑽隆

可以俾d 意見嗎
耐無睇電視機
Q80T55吋水貨今年仲要比上年貴咗2000
估唔到竟然係貴咗唔係平咗
仲要冇貨
要買就買行啦
聽講是咁
1. Sony 只會搞佢個架 佢見你個NB 架佢唔會搞你個架
因為有事佢要上身
2. Sony 是有權話安裝時有人為問題,所以佢要保養就只係用佢個架 或者是坐桌安裝,如果用佢個架就要拆額外200 至300俾師傅
3. 至於你可否叫佢私人同你安裝,你可以同佢傾,我都希望你成功
4. 55變65應該是大左少少,大約上下會各多6-8cm 左右會各多10cm
你要計下位,因為明日師父都應該問你裝邊度

我都等緊65吋,但我本身有nb架
同你情況一樣
希望你聽日順利,可以的話上水話我知
https://av.watch.impress.co.jp/docs/news/1317835.html
【A90Jシリーズ】(OLED)
A90J 83型「XRJ-83A90J」110万円前後 7月10日発売
A90J 65型「XRJ-65A90J」55万円前後 5月1日発売
A90J 55型「XRJ-55A90J」38万5,000円前後 5月1日発売

計番香港應該55吋要hkd37k
65吋要hkd50k
83吋要hkd93k
想買部55"電視
我見Sony X90J水貨喺X澤都係八千多少少
大概呢個價位會唔會有其他更加好既選擇
聲畫 都唔同級數
兩樣都好有提升
唔知係咪我仲要由ps4 pro 轉埋上ps5既原因

95h光得黎 隻feel同8000d唔同 好難易容 d色係靚特,
特別我拎黎玩 小島果隻 death stranding 個feel勁正
沒有更加好既選擇
恭喜巴打~
星期一去AVLife到買,55x9500H好似得番4-5部,Q95T直頭賣晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞