買電視機 / 換電視機 集中討論區 (46)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
LM
LM
Lm
其實無幾千銀,一千蚊左右
C1畫質係靚過CX,但CX會光d
冇聽過唔知道
有巴打話q70t soundbar個低音爭d
我本來都諗住平平地入手,而家想換新既Q700A
我只知道Q700A可以用新款後置ATMOS喇叭
我只睇到佢哋LG可以買6年全保
燒換新
六年全保幾錢?
LG 一向都唔是話唔保燒OLED嗎?
見55Q80R係一條專用線駁住個插線盒,但宜家d新機又唔係咁玩,如果第時條線有咩問題要買過,會唔會俾三星劏到仆街?
旗艦機先會有one connect box

Q80R現在沒有行貨了,2019年機黎,水貨都要訂先有

電視有事無論有冇插線盒都一樣架啦
Lg d soundbar 掂唔掂 佢出左條新野
Q95t vs x9500h 點揀好,HDMI 2.1 vs Dolby vision .打機睇戲來講Samsung係咪優勝啲,啱啱問啲舖頭職員佢哋話Samsung果部畫面靚啲,但係嗰部冇dolby vision 唔知爭得遠唔遠
step巴
我都喺阿澤度訂咗55Q80T等緊
考慮唔等轉訂55Q80R
但我睇rtings見到佢input lag果版咁寫

請問即係Q80R唔support 4K@120Hz嗎?
43JX800H幾時會開賣
Q80R更新後可以支援
拎左ps5 等緊新電視送貨
55Q80T ,百老匯扣埋啲禮券,行貨$9xxx,有4年保,仲有禮品送。Q80R水貨要$8xxx,乜都無。但啲畫質真係靚過80T好多。
我都考慮緊Q80T定Q80R,未決定到揀邊部。
幾時有電視收?
聽晚送 55" x90j, 驗收有咩要注意?
裝機師傅黎之前唔好自己開箱
都是播youtube 片睇有無LED 會無發光(死點)
你是香港買?已經有得送貨?
我都仲未有消息
阿澤 水貨
岩岩買左x9500h 星期六送貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞