買電視機 / 換電視機 集中討論區 (46)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我都覺得我買個舊價真係平左好多
11k 我就未必會買佢
LG C1 65 “邊度買最抵玩
LG CX更新最新firmware中伏,畫面明顯暗左,劇院主頁變左同filmmaker mode差唔多光
本身睇岩Q95T賣哂 可以揀邊部65"
想夾埋q950t sound bar,筆直25000-30000
師兄你有冇check 死點?
$25000-30000包埋Q950T SOUNDBAR?
追完POST之後都係搵唔到...
請問49寸如果買唔到SONY 8500, 7000蚊樓下Budget各位師兄有咩推介
有以下新機, 不過規格都比唔上49X8500H, 包括PANEL色域同更新率

Samsung 50AU8000
$6980
1. 50HZ VA PANEL, 對比度高(4500:1), 黑位更黑, 色域高D, 可視角普通
2. 光度 320 nits
3. 有AirPlay 2
4. TIZEN OS系統
5. 有eARC, 可以傳送高清無損音訊去SOUNDBAR
6. Crystal Processor 4K 影像處理器
7. 2聲道, 共20W輸出
8. HDMI 2.0*3, 支援4K60
9. 支援Q-SYMPHONY
多謝, 如果真係買唔到SONY就去睇呢部
我今日去大鋪睇過,49寸得返X8000同X9500,我可以加錢買X9500....
剩電視
如果包埋更好,想玩家庭影院
都係睇定啲先,up咗就返唔到轉頭
啱啱買左65x9500 19900加送2300超市禮券
請問Sony TV 個資訊狀態有無得off 左佢?更新完打PS4幾分鐘就跳一次出黎,煩死
仲有9500h貨?
有 avlife 佢話65淨返幾部 55冇晒
上面v6.7165個 patch 好似解決咗呢個bug
早幾日豐澤做展覽,16800 55吋a8h oled 送2000 超市,似乎抵過95h wo
個patch 要自己dl?電視禁軟體更新無反應我個部係8500F
OTA有時每部機都唔同時間,如果趕up就DL落手指
youtube播4K pixel test逐隻色聞mon咁睇選唔選?
算唔算
水, 澤賣緊23800
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞