買電視機 / 換電視機 集中討論區 (46)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
應該是去sony store 先至有
百記都好似有得買PS5但就要食炒價
Step巴 啱啱喺兇宅見到q95t陳列清貨大嘅9k
可以另外加三年保

雖然我知陳列機可能有伏
但係價錢真係幾吸引
想問吓你點睇
唔好買
好啦 多謝你阻止我
電視係消耗品,當佢放左1年,都已經用左3650小時,當你每日睇4小時1年都係1460小時

雪櫃,冷氣機,清衣機陳列品就冇問題
Ok 唔該晒巴打 咁我繼續喺阿澤嗰度等q80t
電視睇Netflix係咪做唔到雙字幕
各位好 又係我地獄黑仔王
部lg c1啱啱先機換機換完冇幾日
剛剛睇睇下突然熄左 開唔返
按開關會隱約聽到tak 一聲但係冇畫面
巴打呢個promo係要喺sony買?
去sony store
百記都有但要食炒到5xxx
想死 點解想好好享受咁困難
明白 thanks🙏🏻
記得去問Sony store d sales先有機會有,佢果日都係暗示我話如果訂xr 可以即時出機ps5
上網當然無
Ching q95t 邊度買?
換係換新機俾你?
ps5 => av amp =>tv

如果2ch amp
ps5 =>光纖=> 2ch amp
ps5=>hdmi => tv

ps5 set音響組合出聲
我部AMP機無HDMI2.1
所以先至要分開插
巴打你係牙澤度買q80t 幾錢?
想買部43或者49/50吋,主要黎睇電視/戲,有冇介紹啊
55" x90h , netflex .4k uhd, hdr好正

恭喜巴打入手好機~
Sony KD-49X8500H
$6900
1. 100hz 廣色域 VA PANEL, 對比度高(4500:1), 黑位更黑, 可視角普通, 畫面順暢
2. 有Dolby Vision, Dolby Atmos
3. 有AirPlay 2, HomeKit, Chromecast
4. ANDROID TV 系統, 多APP
5. 有eARC, 可以回傳高清無損音訊去SOUNDBAR
6. HDMI 2.0*4, 最高支援4K60
7. X1™ 影像處理器
Sony KD-49X9500H
$8830
1. 100hz 廣色域 VA PANEL, 對比度高(5000:1), 黑位更黑, 可視角普通, 畫面順暢
2. 有Dolby Vision, Dolby Atmos
3. 有AirPlay 2, HomeKit, Chromecast
4. ANDROID TV 系統, 多APP
5. 有eARC, 可以回傳高清無損音訊去SOUNDBAR
6. X1™ ULTIMATE 影像處理器
7. 直下式背光, 48分區控制LED光暗, 令黑位更黑
8. 光度高, 睇HDR片光位更真實
9. HDMI 2.0*4, 最高支援4K60
10. 日本製
55X9500H同55QN90A邊部好啲,55 LED中係咪55QN90A最頂級?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞