買電視機 / 換電視機 集中討論區 (46)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
其實部q80T 使唔使博lan 線定用wifi 已經夠
wifi 已經夠
睇4K
1000mb 寛頻 router wifi 6 係咪已經夠做
夠了
STEP巴其實我幾個月之後先買,一萬蚊以下50以下有咩好推薦
尋日買左55X9500H + Z9F,想問soundbar黎講Z9F 搭 X9500H ok 嗎?
幾個月之後先問~
- Resolves an issue where an information banner appears randomly while watching content through HDMI connected devices

仆你個街要搞成半年先fix到
OK
電視記得set音訊輸出->數位音訊輸出-->自動2
否則可能有DELAY或斷聲
謝step巴,爬左好多文最後決定系斷貨前入手,尋閱買左avlife 尾二一部
夠有突 Q80T 得AC 用唔盡你條WIFI6 唔洗擔心
水貨Q80T貴左咁多既...
因為冇貨
諗緊好唔好買部apple tv 4k 黎博q80T 睇hdr
唔少巴打(包括我)都俾多少少轉咗買行貨
Avlife仲有55X95H
同X90J差$3000圍起條數
心大心細
請問見唔見AV有49X9500H? 我都心大心細緊
好似49無哂貨
55吋就ok
但65 就冇
巴打買左係咪三叔只係包3點死光點先肯換
佢官網係咁寫,但百記sales同上嚟裝機嗰個師傅都不約而同話有事就會係成條線咁壞(可能鳩吹)。暫時睇咗3日都冇咩發現,呢10日都會開多d當煲機(平日多數只係夜晚睇個零鐘),冇問題先去換嗰$1500 coupon。

Q80T要買65”無錯只可以揀水貨,不過現價(唔係你個舊價)實在貴咗太多,雖然係無得揀行貨,但水貨9K幾一跳就跳到11K真係心有不甘。
恭喜巴打~
[url]z9F 應該比較好。雖然g700比較新款。但 Sony 定位z9F 比g700高,而且z9F4千有找,g700要4千幾 [/url]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞