買電視機 / 換電視機 集中討論區 (46)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
90j出左價之後,我都果斷買左90h了
9000H幾寸幾多錢?
噚晚入咗手55吋 X9500H 多謝step巴推介
75Q70A vs 75QN85A, VA vs IPS, dual LED vs mini LED..

淨睇畫面,睇戲/netflix多。QN85A是否靚好多?

75QN90A得行貨個價太痴線,暫不考慮。

85寸又有啲太大,海關過唔到。。
明白 謝謝樓主意見 🙇🏻🙇🏻
想問如果上65吋,買LG CX 定Sony 9500好?謝大大
65吋有冇推薦,$40K樓下
八卦問下,d電影上下咪會有一條黑色嘅?咁如果成日睇電影會唔會有嗰兩條線嘅燒印?
接近左上
我都唔會既 要行到勁埋先見到
巴打,55吋led同48吋oled,邊隻好,大vs 靚畫面,已有yamaha 408 soundbar,差小小錢,今日會場價sony 48 a9s 好抵,計哂11000有找
師兄邊度會場,48我有興趣
巴打,55吋led同48吋oled,邊隻好,大vs 靚畫面,已有yamaha 408 soundbar,差小小錢,今日會場價sony 48 a9s 好抵,計哂11000有找
想問三星 冇 dobly vision
如果裝個支援dobly vision既機頂盒 會唔會出到dobly vision
係 qn90 x90j x9500h 決揀緊
九龍灣
德福?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞