買電視機 / 換電視機 集中討論區 (46)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
A9g ~ master series ,喇叭靚啲 ,build quality 靚d, 可以做中置喇叭
A8h ~ lower input lag, better BFI, X-Motion Clarity

真係各有支持者
但係出面講master series 正路應該較色得靚啲,但係rtings 又係另一回事,喇叭又係,真係睇到R晒頭
9g薄身d,x motion clarity係乜黎
a8h光d,其實睇d好黑既片係好好多
呢個價認真抵屌啦, 仲要送埋原廠掛牆
隔離台吹奏緊個部支那代工「歐洲機」都講緊要8K, 仲要係48"
邊個隔離台?
數字討論區
柒陸台都是多人講音響,小D人講電視
理論上呀下,兩部都係用X1 Ultimate處理器
除左表列既subwoofer, tv speaker as the center channel之外同埋設計唔同,機能上就應該無分別既
a9g 就扣埋超市同信用卡15000左右
唔追XR既話屌得過(XR 55A90J我預罪大會開價接近30K)
話晒A9G都係2019-2020 OLED旗艦
請問收機有咩要注意,有咩要check,我知光點死點係其一,仲有冇其他?
好,收藏先,唔該巴打
停每一個color 專心睇
特別是黑白色
明白
冇32吋4k ,唯有買32吋 1080p
$7000 用盡,可以買到咩型號,求ching推介
銀聯買6000回500,咁買夠12000係唔係回1000?
巴打諗多咗了
我都諗緊買邊部
早兩日喺度講到, 預計65吋A90J 出嗰時應該會掂到5字
超成皮野budget

諗左兩日65"水CX, 今日決定同阿澤訂$19,800
點知呀澤話 今年新出部C1水仲抵玩
65吋都係$23,800

上網睇左陣, 好啦
真係好抵, 訂左C1
期待裝修好後收貨

索尼, 都係要兩年後先再諗你喇
太無良 太狼死, 預4皮 都買唔起死仆街
搵牙澤裝機都可以試呢個??
你地買oled電視過保會唔會續保? 係豐澤買,買唔買埋佢個保養好,以前電話買過豐澤個保養,真係試過過保整,claim返幾千蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞