買電視機 / 換電視機 集中討論區 (46)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
恭喜巴打~
睇中咗Sony KD-49X9500H 見price.com 入面既鋪頭平過大鋪2-3k
想問下想唔想得過架?
1. 細鋪因為扣起左官方贈品所以先平
2. 巴打去大鋪例如AVLIFE買會有官方贈品例如超市現金卷, 其實扣完價值後同細鋪分別不大, 甚至更平, 大鋪買又更加安全, 安心, 建議去AVLIFE買, 記得問SALES折實價
3. 49X9500H SONY官方贈品係$800超市現金卷, AVLIFE賣緊$9380, 你減番$800現金卷 = $8580
原來qn90a水貨冇55吋
X95j最細又係65吋
睇嚟真係得返x9500h可揀
所以55X9500H係暫時最後 55" X95系列4K旗艦
QN90A水貨係冇55", 只有55QN85A, 不過佢用IPS, 唔值得買
有冇人知用boc sogo card去sogo avlife 買電視係咪都有5%discount
阿澤終於話可以送q80T 65吋
冇 貼左紙寫明冇
恭喜巴打, 65Q80T供應開始恢復, 55"至今仍然難產
非常感謝巴打等待, 希望巴打用得開心愉快~
再一次因為延誤道歉
想問有冇人知邊間大鋪仲有Sony 49‘’ 8500 H 賣
雖然遲左好多, 但維持到舊價比已訂既客戶我覺得算係一點補償, 現在下訂要$10980
謝謝巴打支持佢地
Thanks
因為想去隔離panasonic買雪櫃順便問問
我建議比多少少上49X9500H, 不會後悔~
佢報俾我貴一截,搞到我要諗其他型號
因為你現在先問, 供應商加左價
果位巴打好耐之前用舊價訂, 盛澤蝕住做~
明白 !! 感謝
睇番又其實唔係好耐 4月頭落訂
個價係1月尾問
明白嘅,但行水價差細咗變相又冇咁大誘因買水機,宜家我舊機都未死嘅,睇下過一排會唔會平返多少啦。
巴打都等了快兩個月了, SAMSUNG今年轉款安排得唔好, 搞到熱賣款缺貨
ENJOY~
幾時送貨?
你要睇清楚係65", 行貨Q80T沒有65", 就算有都係17K-18K
55Q80T我就建議去百記買行貨算
ps5同x9500都到晒了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞