買電視機 / 換電視機 集中討論區 (46)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
但Q800T係8K?
同埋如果Q800T上年機款半價買到呢?

佢地兩者最大分別係邊
65 qn90A 同80T 分別大嗎?
QN90A
8K現階段沒有用
想由Sony A1 upgrade 去4k 120 電視打ps5
但係睇左好多款都唔覺得畫質有upgrade 到
兩者不同級數, QN90A仲好過Q95T
浪費金錢~
出年水尾買QN90A就真係無敵
係咪無野好升級
呢個電視樣樣好,係比個垃圾remote 同android tv 搞衰哂
决定買個apple tv 唔駛用佢個垃圾介面
2017年機CPU仲用緊MTK5891, 行ANDROID TV係慢D架啦
加個CHROMECAST WITH GOOLGE TV就可以解決
今日响誠哥度睇咗陣,真係好靚
其實呢個Soundbar 係買GX OLED 電視跟埋 free 俾你 所以正價冇參考價值 有價冇市 細舖拆出嚟賣 所以可以好平 ...

但撇除價錢 呢個Soundbar 掂唔掂?
都係既 多謝巴打嘅寶貴意見 😊
燒印又唔同你整先再諗upgrade啦
我都係用緊A1玩PS5
你係咪又係支remote甩晒色?
我而家甩到有啲掣要搵電筒照先知係咩黎
SAMSUNG QN32Q50R 香港冇行貨
外國網站買返黎香港用成功嗎??
千幾個分區 三星肯支援埋DOBLY VISION 就真係完美
想問下師兄邊間分店可以做到送$2300 現金卷😱
坑口東港城
$2000 要拎label 去Sony 度換
$300 AV life 即場俾你

係咪要買呢D黎用完全唔識
部QN32Q50R 係食110V (美國)
$17580就無LG 贈品啦,得超市禮卷$1000
多謝報料👍👍

笑撚死,兩部電子垃圾分別唔夠半個月同一個星期就跌幾百
俾得錢買X80J不如買9000H同9500H
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞