買電視機 / 換電視機 集中討論區 (46)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
X90J 個價直頭離L哂地
點解唔直接問店家
83吋A90J喎

行貨65吋要$43,000,分6期無期要$7,150,一期供款仲貴個美水一部機個價錢。

係唔係我計錯數?
83吋水 咁75k好合理,
83吋屈機
原來港行$22,000,又係貴過台灣。
有無人知點解港行會貴過其他地區?
地產稅
香港存倉成本貴,所以愈大部就會貴得愈誇張
咁又係,香港新機要存幾個月,要等其他都區減價先出貨。

其實存咁耐Sony HK都好傷,唔Mark up番貴過其他地區真係蝕住賣。
https://www.emsd.gov.hk/energylabel/tc/households/tv/select_tv_result.php
連A90J A80J Z9J X85J都有註冊左,但X95J都無,睇黎有排等

推出日期
27-05-2021
- Resolves an issue where the TV does not turn off when turning off HDMI devices connected via BRAVIA Sync (HDMI CEC)
- Resolves an issue where an information banner appears randomly while watching content through HDMI connected devices
- Resolves an issue where the TV can’t connect with specific wireless subwoofers
Samsung Q70 618做5679 可以一戰? 聽講話有啲集運可以轉運之前幫你驗貨
samsung 1462.1 要upgrade嗎?
49Q80T係閹割機,要買就55"
要問清楚 我問過幾間都唔肯送集運倉 又唔肯直送
如果無就下個月入x90J 反正都要買
55Q7AT 同55Q80T 比邊個好
一定Q80T
詳細比較可以睇#15
剛搬新屋,我都想買Sony 49X8500
有無Ching 知道邊度有貨?
同邊間買?
細鋪我見有
不過唔知伏唔伏
早兩日裝左
不過未得閒駁PS5試
老婆大人暫時好滿意

本身有新優睇 但係見佢都冇曬q70 所以冇問佢客服 如果港水貨店7300其實真係差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞