我和鄰居大姐姐的故事(9)

1001 回覆
572 Like 8 Dislike
樓主加油
Take care ar葉巴,之前有睇開斷咗一排,依家先追到live. 加油💪🏻
搵秋ny姐姐慰藉下會唔會開心啲
可能就係俾秋ny發現左,所以先心情差
加油葉巴
有心情先會寫得好
多謝大家,其實唔係咩大事,不過真係好差心情啫…

而家繼續
一百九十

其實升左第二間學校都仲可以扑野既(甚至讀唔到書都可以)。

我心諗Kitty姐姐妳考會考果陣我地都見少左好多喇,其實只要好似而家咁星期六、日我地有時間打返幾場友誼波就夠晒喇。

我自己都唔想擺咁多時間落Kitty姐姐度。

「萬一妳真係升唔返原校既話,咪隨時約我出黎囉。」我笑道:「我同妳住得都唔算遠,想扑野幾時都有得扑喇。」

「嗯…」

「妳想去玩同食飯唱k睇戲既話搵我都ok架。」我繼續笑道:「只要係妳出錢既話。」

「衰人,有邊次唔係我出錢。」Kitty姐姐又錫左我一啖:「只要…你肯陪我…」

「妳出到聲我實肯陪妳架。」我氹一氹佢。

總覺得我有啲似男妓。

「嗯。」總係覺得Kitty姐姐無乜精神咁。

似乎會考真係會帶比學生好大既壓力。

無論係秋兒姐姐又好,Kitty姐姐都好,應該直到放榜之前,都會一直受住折磨吧。

我諗到我自己考會考既時候,都係求鳩其考完專心踢職業波算。

我應承過要同阿必拍住上架嘛。

一齊踢職業,一齊入香港隊。

……

打入世界盃!

哈哈,諗起都覺得戇鳩。

離題了。

返黎現實先。

「乖。」我摸一摸Kitty姐姐個頭。

「係呢,秋秋呢排點呀?」Kitty姐姐似乎係刻意轉換話題:「佢好似響麥○勞返緊工喎。」

「係呀。」我答道:「佢今日都要返早更,放五點鐘。」

「秋秋呢排咁忙,搵日佢放假我要搵佢食餐飯先!」Kitty姐姐笑道。

當Kitty姐姐提到秋兒姐姐既時候,我個心沒來由咁抽搐左一下。

因為我又扑左佢好姐妹?

不過響Kitty姐姐面前,我唔可以顯露出黎。

「妳自己又搵唔搵工?」我好奇問。

其實Kitty姐姐咁有錢,就算搵工都係要黎打發下時間既啫。

「我想…」Kitty姐姐又挨住我手臂,道:「好好咁享受埋呢個暑假…」

「嗯…係咪…」我突然出手襲擊小Kitty:「即係咁!?」

「啊…衰人…咁快又黎…」

就係咁,我地又大戰多次。

即使,我做完之後係會有無窮既內疚感。

*

時間轉眼又過去,暑假又到左。

我全靠Jessica幫我打好既根基,再加上秋兒姐姐放工之後陪我溫習,數學既考試總平均分總算拉到合格,可以順利升班。

雖然大家都未知分到邊一班。

但最神奇係阿必竟然掹車邊可以同大家一齊升上中三。

奇蹟可以發生其實好似要歸功於八婆儀。

老實講就算阿必成日激鳩八婆都好,佢地兩個成日鬥咀都好,八婆儀好似都係義無反顧咁樣去幫阿必溫書。

其實有啲似秋兒姐姐同我溫書一樣,只係八婆儀用既方式粗暴好多。

臨考試之前既果段時間,我試過幾次親眼望住八婆儀一放學就即刻衝去2E課室親手將阿必粗暴咁cool住佢條頸帶左佢走…

「球星!球星!救命呀!」阿必望住我發出大聲既哀號。

「你朋友?」亞美問。

「…我唔識佢。」

*

自從同淇淇和好之後,我地共處既時間都多左唔少。而我都有兌現自己既承諾,多左主動打比佢。

每次我咁做佢接聽電話時既語氣都會好開心。

其實有咩咁開心呢?

另外,都話左同淇淇和好左,我就更加唔駛搵彈彈妹攝時間,所以我離遠見到佢既時候,都儘量避撚開佢。

當然總會有避唔到既時候,而佢通常又好撚識做咁會買罐可樂又或者請我食下朱古力呀、糖呀咁,搞到我唔可以直接無視佢。

要食完粒糖先可以無視佢。

不過有時反而會惹黎淇淇唔高興。

淇淇:「你唔係話同Kelly冇野既咩?」

「係冇野呀。」

「咁你就唔好成日要人請你食野,比假希望人喇。」淇淇回應我。

「哦。」

不過第二次見到彈彈妹又請我食野,我又係會忍唔住理返佢。

久而久之,佢黎我避,佢出食物我出現又好似變左常態咁。

不過我睇得出淇淇其實唔係幾鍾意架。

至於我同Kitty姐姐就恢復返炮友關係。

尤其是而家秋兒姐姐星期六、日都要返工,五點先放工,我地兩個就響呢段時間瘋狂做愛。

呃…

間中都會出下街既。

基本上我出街時又唔會阻止佢拖我攬我既,好彩既係我地主要活動都係做愛為主,唔算出得太多次街,而且就算出街都係去遠小小既地方,所以都未試過撞到熟人。

你問我有冇罪惡感?

梗係有。

只不過…

重遇返Kitty姐姐之後,我真係忍唔住了。

響我砌過幾條女入面,佢真係最好砌果個,無論係樣、身材同技巧反應,都係最撚正最撚淫。

點可以仲忍得住禁慾?

就係咁,中二升中三既暑假來了。

(待續)
終於升中三
淇淇仲有一年就得㗎喇,加油呀
間唔中描述返下同kitty扑嘢嘅過程都得 佢真心最好想像
秋兒姐姐努力工作既時候 你地兩個就係度扑野
差唔多200章終於升中三
樓主加油
臨考試之前既果段時間,我試過幾次親眼望住八婆儀一放學就即刻衝去2E課室親手將阿必粗暴咁cool住佢條頸帶左佢走…

八婆儀咁撚好力嫁咩
阿必扮野爭扎咋 佢心底不知幾enjoy
呢樣真 傲嬌
秋ny响廚房煮飯俾你食,你就响客廳屌鳩佢姐妹,好有畫面呀
Lm
Push
由頭追起先發現睇過ocamp故
熙數學唔合格但知道0變2係無限倍唔係兩倍咁叻仔
btw佢隔離位升唔升到班
睇左咁多甜故,自己其實有個故事,係唔知邊寫成故好

個故係我買左個單位,日日洗完衫浪果陣就望到對面樓下個女仔喺到沖涼,好好J,佢沖果陣又唔閂窗,仲會一路沖一路跳舞,有時又會自慰。

但因為佢塊面向下 一直睇唔到佢個樣 有一日唔駛返工 特登去樓下先搭lift食早餐,終於等到個女仔出黎返學,知道佢邊間中學之後上網查,原來個女仔係果間學校校花

之後唔知點寫
寫比人捉左去坐監
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞