我和鄰居大姐姐的故事(9)

1001 回覆
572 Like 8 Dislike
中二嘅食女數已經多過人地成世
找咗今日條數先啦
係加藤葉熙威
今日十二點開始睇到而家 終於睇完
巴打你個故幾好睇 加油
仲有 秋兒姐姐世界第一
有冇追埋O camp故
呢個真係有排等
Kitty的特殊屬性
多謝,希望鍾意
就黎讀完中二喇
山區巴
主角光環嘛
毛巴
今個星期六日會架喇
個名越黎越長
多謝,希望你鍾意睇喇!
一百八十九

「衰人…搞到成地都係水喇…」Kitty姐姐伏響我膊頭上面喘住氣道:「我條褲都濕晒…點算好…」

「咁妳咪仲興奮?」我笑鳩Kitty姐姐:「一陣出到去實個個都聞到妳陣閪水味,又見到妳成褲都濕晒,妳實好鍾意喇。」

「我…仲想要…」Kitty姐姐咬住唇個發姣樣好撚正:「我而家就想要…」

我唔似Kitty姐姐咁係個暴露狂,可以放開懷抱地響呢個K房扑野,於是我輕輕咬佢耳仔道:「咁埋單返妳屋企?」然後舔一舔佢耳仔再道:「妳屋企有冇人?」

「啊…」Kitty姐姐呻吟左一下:「冇呀…」

「咁埋單喇。」我準備拎起個電話call埋單。

「等陣…」Kitty姐姐突然將自己條熱褲仔同底褲除落黎,然後淨係著返條熱褲仔:「咁好似舒服啲…」

我心下暗笑,心諗Kitty姐姐口中所講既舒服係指佢唔駛比條濕撚既底褲噏住既舒服、定係唔著底褲為佢帶黎既果種快感?

Kitty姐姐收返埋條底褲之後我地就埋單走人。唔知啲職員清潔果陣見到成地水會唔會以為我地有人瀨尿呢,嘿嘿。

一路上Kitty姐姐都好似個人成身發晒軟蹄咁靠落我度,成塊面紅卜卜,仲要不停嬌喘,唔知仲以為佢唔舒服。

事實上中間真係試過有個西裝友走埋黎問Kitty姐姐係咪唔舒服,駛唔駛幫手。

Kitty姐姐呢個時候就緊緊攬住我大大力咁錫左我一啖,再向西裝友甜美地笑道:「我冇事呀,況且我男朋友會睇住我。」講完又再錫多我一啖。

呢條女真係癲架。

我覺得佢而家已經好興奮。

條西裝友呆左咁走左之後,我皺眉問Kitty姐姐:「我幾時又變左妳男朋友?」

老實講我永遠唔撚會忘記當日佢同我第一次扑完野時果副咀臉。我對佢有興趣既,永遠都只係佢果副誘人既身軀。

呃…

仲有佢請我食飯時啲錢既。

「嘻嘻,玩下啫。」

「好呀,玩下。」我笑道:「一陣玩到妳死下死下呀。」

「你話架。」

*

我同Kitty姐姐由未入佢屋企已經響佢屋企門口瘋狂激吻。

入到屋之後我三扒兩撥已經將Kitty姐姐身上面所有除得既野都除晒,將佢變成一條赤裸裸既淫娃。

果一日既下晝,我同Kitty姐姐由客廳大戰到廚房,再由廚房大戰到佢既廁所,再由廁所再大戰到佢父母既睡房,再屌到去佢睡房。

呢一個下晝真係好瘋狂,無論係我同Kitty姐姐都好,都好似將積壓左好耐既性慾一次過釋放出黎。

全屋都遍布晒我既精液、Kitty姐姐既淫水,要清潔都有排清。

我就話忍左半年,上個月先同Jessica扑完唔夠喉啫,莫非Kitty姐姐響會考期間都全面禁欲?

「嘩妳餓左好耐呀?」我訓坐響Kitty姐張床上面問佢:「妳睇妳啱啱飢渴到?」

「咁人地好耐冇同你做喇嘛。」Kitty姐姐攬住我嬌嗲地道。

「冇同第二個男人做咩?」我問。

「冇呀…」Kitty姐姐道:「之前我要專心讀書吖嘛。」

「為左果個男仔?」我特登咁問,想再chok下佢。

Kitty姐姐深深咁望左我一陣,再響我唇上一吻,笑道:「唔知呢?」

嘿,唔講就算撚數。

「咁妳忍左咁耐…」我搣一搣Kitty姐姐既乳頭,問:「妳冇自己搞掂咩?」

「啊…衰人!」Kitty姐姐拍左我一下:「唔話你知呀!」

「哈哈。」我轉換左個話題:「係呢,妳咁比心機準備個會考,應該都會考得唔錯喇?」

妳個姣婆霸住左我既秋兒姐姐咁耐,唔好浪費秋兒姐姐一番心血呀!

「唔知呀…」一講起會考,Kitty姐姐既心情就好似有小小沉左落去,道:「我儘左力架喇,但好似好多都唔係好識…」又嘆左口氣,再道:「我真係好希望可以夠分響原校升讀…」

「如果夠分升中六係咪就算唔響原校升都仲可以響第二間中學讀上去架?」我問。

因為中二既我都仲未需要接觸呢方面既資訊,於是我就趁呢個機會問埋Kitty姐姐。

Kitty姐姐呆呆出神,再喃喃地道:「正常就係…」

「正常就係?會有唔正常既咩?」我奇道。

「啊?」Kitty姐姐回過神來,笑道:「都係既,不過我自己梗係想升返原校喇,又可以繼續同你曳曳…」

我笑道:「妳升左第二間學校都得架,我又唔撚會走左去既。」

「點同呢!」Kitty姐姐又挨住我嬌嗲地道:「會見少好多架嘛。」

(待續)
淫娃瘋狂明示
未 驚劇情上追唔上 由中二跳到去大學
feel到Kitty唔夠分原校升跟住要去外國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞