我和鄰居大姐姐的故事(9)

1001 回覆
572 Like 8 Dislike
正皮-3
但係食女
我記得以前問過一個靚女FD幾時破處 同咩人

結論:中學時期靚仔真係大晒
多謝支持希望啱睇
989巴
係咩
收工
冤枉呀包大人
做咩會合左體架
寫到2046
過500,會加更!
500正評
男不壞,女不愛

大左之後就有錢大晒
一百八十八

二零零五年六月初某個星期六下午。

「小熙熙~」Kitty姐姐終於響銅鑼灣既地鐵站出現。

我望一望錶,皺眉道:「屌妳又遲。」

冇錯,果個電話就係Kitty姐姐打黎,話佢考完晒會考,想我出黎陪佢唱下K輕鬆下。

自從上次同Jessica扑完野之後,我就好撚緊火,佢約我出街正好係一個好機會出火。

可以話,Jessica一役係令我再次沉淪既導火線。

但當然,牛唔飲水又邊㩒到牛頭低?我自己先係最大問題。

成撚日話後悔成日話內疚,我咪又係用下體去思考?

嘿。

離題了。

返去而家個時間先。

「嘻嘻!」Kitty姐姐衝過黎撟住我手臂嬌笑道:「人地都想早啲見到你,但咁耐冇見想打扮得靚啲比你睇吖嘛!」

「駛乜搞咁耐,」我輕挑咁望住Kitty姐姐,笑道:「反正到最後妳都係乜鳩都唔著架喇!」

「衰人!」Kitty姐姐拍左我手臂一下:「你搞到人地而家已經想要喇!」

「咁不如而家就上妳屋企扑野喇!」其實呢個先係我應約既目的。

如果話Jessica係解開返我道德上既枷鎖,Kitty姐姐就直頭打開埋我既潘朵拉之盒,令我下定決心要繼續扑野。

咁耐冇見佢,其實我由佢衝埋黎撟住我果一刻開始已經扯緊旗。

屌,好撚想將呢隻小淫娃就地正法。

不過我唔係佢,我對野外露出冇乜興趣。

「唔…你等一陣先喇!」Kitty姐姐撒嬌道:「我地又未食野,唱K順便食埋個buffet先,好唔好?」

Kitty姐姐叫我等一陣果陣我本來想屌柒佢,但聽到食buffet我心情又即刻靚返晒。

「我仲以為妳好『肚餓』想比我食左先添。」我大大力咁揸落Kitty姐姐蘿友。

Kitty姐姐又拍左我手臂一下,嬌嗔:「喂,衰人,有人架!」旋即又撤下嬌道:「咁我都想你陪下我拍下拖架嘛。」

「屌閪都係拍拖活動既一種,唔係咩?」當然呢句只係笑言,事實係我鬼得閒同佢認真拍拖咩。

「行喇我地。」Kitty姐姐撟住我手臂,向卡啦OK出發。

一路上我都Kitty姐姐就好似返到去啱啱開始砲友關係果陣咁親熱,佢又撟實我、我得閒又錫下佢攬下佢,絲毫冇因為接近半年冇乜點見而生疏到,唔知既一定會以為我地係情侶。

或者呢啲就係砲友既默契?

唔知Jessica同阿邦社長拍拖果陣又係咪咁既呢?

話說回來,Kitty姐姐同佢有興趣果個目標讀書男既進展又點呢?

都成半年,恐怕貪新忘舊既Kitty姐姐一係就放棄左佢,一係就搞完佢之後狠狠咁飛左佢喇。

如果唔係都唔駛搵我喇。

不過佢今次為左果個男仔咁比心機溫書,又修心養性,話唔定真係發展到一段長小小既感情呢。

「係喎,講起黎,會考都完晒,妳個『目標』追成點?」我特別強調目標兩個字,相信Kitty姐姐應該明。

「嘻嘻,我個目標咪係你囉!」Kitty姐姐撟得我更加實,一面嬌笑地回答。

「認真呀屌。」我皺眉道。

「真架。」Kitty姐姐嘻嘻笑道:「你唔信就算。」

我梗係唔信喇。

由我同呢個女人發生關係既第一日開始,我就知道呢個女人口中所講既野、對你既態度,係完全信唔過既。

不過老實講佢講唔講真話我先唔care,我在乎既,只係呢個女人既肉體。

*

就好似之前唱K一樣,我由頭到尾根本都冇唱過一首歌,只係不斷咁出出入入去拎野食。

Kitty姐姐既唱功其實真係一流,就算之前應該因會考而擺低左一排,但而家再唱返既時候,功力同上年社際sing con時相比係絕對冇退步。

所以,一邊聽Kitty姐姐唱歌,一邊享用自助餐,其實都係一大樂事。

最撚正既係,Kitty姐姐一路唱既時候,我忍唔撚住上下其手咁搞鳩佢,又摸佢又錫佢,搞到佢嬌喘連連。

最後我用手伸入佢條底褲入面。

「嘩,濕撚到妳吖。」我一摸Kitty姐姐條底褲,果然濕到不得了:「妳瀨尿黎?」

「啊…小熙熙…」Kitty姐姐隻手仲揸住支咪,但已經忍唔住嬌喘連連:「你好勁…我想要…啊…我而家…就想要喇…」

老實講如果唔係驚啲職員隨時打開門入黎,我已經將Kitty姐姐就地正法。

不過Kitty姐姐鍾意野露出啫,我就冇呢鋪癮。

所以我只係將Kitty姐姐條熱褲褪左小小落黎,用手整到佢高潮就算撚數。

(待續)
你想上訴呀?排下期先喇
又出火
神之手都練埋,啲女俾你食哂喇葉熙威
做乜係咁強調唔鍾意野外露出 唔通
講多十次傻熙都係唔會信kitty個目標係自己
隨手就高潮
條傻熙真係五肢發達,頭腦簡單。
享條街度咁親密,會唔會有朝一日俾有心人撞破姦情架...
享條街度咁親密,會唔會有朝一日俾有心人撞破姦情架...

咪撚quote 文啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞