[多片] 以巴戰爭 導彈vs防空

981 回覆
306 Like 23 Dislike
阿拉伯國家果邊個個都各懷鬼胎,邊夠膽再幫巴勒斯坦,真係比你中六合彩打得贏,就等比伊朗吞哂
核武應該係留返以色列亡國果陣攬炒用
類似著紅衫跳樓咁
以以色列嘅出嘅物理學家數量

以以色列嘅財力

以以色列係地球嘅人脈

話冇信個個都弱智
呢個問題上, 唔熟書真係唔好講是非對錯.

真係有外國人問香港人點睇的話, 就求其講D鑵頭嘢算數. 例如希望各方保持克制, 坐低落來呢D 唔會得罪任何一方的bullshit.
冇用同擺係到嚇柒你係兩回事

全世界嘅核彈都唔預真係要射(支那就難講啲)但係手上有核一定講野大聲啲

以色列啲核似係用黎攬炒用,當年贖罪日戰爭如果冇美國軍援以色列就可能收皮,但係如果有核就大可以挑機話以色列一旦被攻陷就每個阿拉伯國家首都送一粒核彈,咁一定可以嚇到冇人敢打你

核武最大功能唔係用黎殺人,係用黎拋人,呢幾十年多得有咗核武,人類都唔知避開咗幾多場戰爭
呵, 但中共果位白卡領導人, 我真係唔敢保證啦
邊個敢保證佢壓力大到走投無路果陣, 會唔會用核武? 要全世界陪葬.
一邊係帶領人類文明進步嘅猶太人
一邊係發動恐怖襲擊嘅巴勒斯坦人
崇優鄙劣嘅香港人一定係支持以色列
美國滅左支那你會唔會覺得可惜
其實日本自己都有飛彈預警,叫國民保護情報,或者叫J Alert(J アラート)

早幾年金仔射飛彈就出過,由偵察到飛彈發射到預計落點都一直更新

你講咩呀 人地架j20好勁架
再見螢火蟲

Btw 諗起以前Asiadog有隻Game叫愛國者導彈
以色列有F35已經有絕對制空權、伊朗得啲過期F14、都唔知頂唔頂到一日
j到20次既野仲唔勁呀?
av睇廿次都悶啦
Twitter 讚以色列俾人投訴罰禁言12個鐘
左膠式政治正確嘅言論自由係咁
出 f16都打殘佢
俠義風骨
到底佢今次要左膠大愛定跟隨族人呢?
就咁睇上面啲巴打講既,以色列真係又勁又好人
你睇下猶太人班有錢佬出錢出力支援以色列
再睇下香港人班賤種有錢佬
你就知你最後果句距離有幾遠
買左幾多?幾個%?
深過20m嘅地鐵站
人地有的是錢,佢個防空系統就係咁燒出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞