[多片] 以巴戰爭 導彈vs防空

981 回覆
306 Like 23 Dislike
連登仔撐新疆蛔但話巴人蛔抵死
咁你想發表啲咩偉論?唔好轉彎抹角等我學下嘢啦

星間戰爭
新疆人都話比支共壓迫緊有共同敵人,巴佬蛔撐國安法都走去撐
你又知我冇講過而且呢個post幾時是討論緊以色列立國俾人圍攻
宜家呢次以巴戰爭是巴勒斯坦把炮到圍攻以色列,定還是以色列炸巴勒斯坦領土先啊文盲死右膠
但國防呢啲嘢
真係料敵從嚴好過輕視佢
自己回帶啦 dllm 廿幾頁睇到你冚棺材
巴人比美以兩兄弟撚足咁多年仲想人撐你
你咪繼續一邊反對香港班狗同極權打壓香港人,一邊支持以色列軍人用武力趕走係巴勒斯坦領土上嘅巴勒斯坦人囉
連登右膠柒頭弱智囉
之前果個台灣youtuber cheap
都有講過中東局勢
不過唔知佢講d野岩唔岩
上台灣&bbc 爬文睇過下就好似係以色列要逼遷一D巴人
之後巴人示威
之後以色列先鎮壓
中間過程就真係唔知咁多
逼遷強拆人地屋企 人地反抗就放tg+stun grenade
連登仔: 巴人抵撚死

冇錯
以色列霸住巴勒斯坦東耶路撒冷,仲要趕走住喺入邊嘅巴人,唔走就武力清場
以色列陰啲陰啲起settlement
點都係滅
有啲連登仔係咁
pro war pro到思覺失調
你上面一句留言都冇
我就全部都睇晒,
1. 咩叫做「連登仔」巴勒斯坦同黎巴嫩都未識分?

我識分,你識分,咁咩叫連登仔唔識分?

2. 永遠企喺雞蛋嗰邊,啱呀,以色列復國被巴狗同阿拉伯圍到乜咁,係巴勒斯坦人自己放棄尊嚴使橫手,同埋支持中國立國安法,以色列係雞蛋有咩問題?定係你對句句子字面上有絕對嘅定義?只要係勁啲嘅群體對付弱啲嘅群體,道理就一定喺弱啲嗰邊?依家仲要以色列反射導彈前有埋通知,疏散埋啲人你仲想點?自行滅國送地畀巴狗你實最開心啦

3. 好呀,美國企喺邊都唔支持得,一支持就叫盲撐
你唔講我都唔知原來唔可以同美國有同樣立場,多謝你提醒
佢鎮壓還鎮壓

但耶路撒冷問題呢度就好難講
入面上千年恩怨因素
冇可能單純用對錯決定

所以要分開2單睇
抵撚死,支持國安法
以色列反擊,呢段好撚癲
>注意音量,好嘈<

https://twitter.com/JackPosobiec/status/1392463857982005251
你咪繼續逐個逐個將本身有勁多前因後果同歷史因素嘅嘢分開嚟睇囉咁樣冇人可以做任何嘢
約旦曾經統治西岸19年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞