[多片] 以巴戰爭 導彈vs防空

981 回覆
306 Like 23 Dislike
台灣好需要
你太睇少佢地兩族既仇恨
佢地宗教大過一切
齋睇fact/act冇意思,最後都係睇大家stand for乜嘢價值觀去做呢d嘢
究竟係以軍定以警
贏就贏梗
睇咗咁多頁,連登仔真係好可悲

1) 巴勒斯坦同黎巴嫩都未識分
2) 又話永遠企係雞蛋果邊?
3) 總之美國企係邊度就盲撐
估唔到防空速度咁慢
Oh 咁請問佢同約旦又咩關係
但東亞要坦支那
日韓其實放落北美以外其他位都可以當大國
台灣都足夠入二流
但放落東亞就成日危危乎feel
呢個我都唔明,睇過某啲評論話以色列唔忍心武力入侵,但可信度唔高
上面有人講左
所以咪話係價值觀之爭攞。阿拉伯人企佐喺支持Nazi呢d痴撚線價值觀果邊,而猶太人亦因為被Nazi迫害企佐喺歐美嗰邊。

只能夠話阿拉伯人支持的唔係Wolfenstein版有黑科技的Nazi,但以Nazi Aryon最優越的種族主義,得到世界之後唔會清洗埋阿拉伯人?特別係講緊Wolfenstein版 Nazi有黑科技加持,使鬼睇阿拉伯人面色
Proud of 自己d稅可以保護到自己

唔通連攔截火箭都反對?
定係要支持接收穆斯林,和平共處,好似歐盟國家咁?
其實巴勒斯坦人有好多個唔同嘅勢力,包括哈馬斯、巴勒斯坦自治政府、巴勒斯坦解放組織等,所以話巴勒斯坦支持國安法其實就好似民建聯譴責美國之後就話香港人支持獨裁一樣咁脫離背景關係
支那係得國土大,吹到14億人口,實際上係唔係紙老虎大家心裏有數

中共唔係玩到,要迫歐美拆開中國paper tiger的真相嘛
防到咪型,防唔到你整到freedom咁款都無撚用
猶太人原來連登有咁多fans
印度人中國人猶太人三大閪巨頭
平時日日係到鳩叫蝗蝻蛔蟔,一見以巴衝突就即刻跳出黎幫返回教佬

成日咁樣唔會好易思覺失調嘅咩

套野一向實戰開,唔係今日先用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞