[多片] 以巴戰爭 導彈vs防空

981 回覆
306 Like 23 Dislike
黎生d伙記
事實係以色列不斷擴大緊自己領土
唔洗講喇
快柒啲考狗隊咪可以體驗以色列保家衛國既快感囉
睇定熟習下 可能遲d香港都係咁
收皮啦,蛔狗,你幾撚時返支那?
勁,攣都俾你講到直
lod?
你條食屎狗幾時考狗隊我咪幾時上去囉
賭撚呀笨柒
巴勒斯坦支持中國立港區國安法
https://lih.kg/2044916

到底樓上嗰班係真係咁撚善忘,定係純粹想嘩眾取寵,支持伊斯蘭教呢啲邪惡宗教都算,仲要走去支持敵人
點攣、點直法?你肯討論未
留名睇片
近期由於以色列政府加強驅逐耶路撒冷東部區域的巴勒斯坦居民,激怒許多巴勒斯坦人進行大規模示威。 5 月 7 日,以色列鎮暴警察以武力鎮壓在耶路撒冷 Al-Aqsa 清真寺外的示威活動,造成多名巴勒斯坦人被捕及受傷後,巴勒斯坦武裝組織「哈瑪斯」與以色列軍方之間的武裝衝突也日益加劇。
https://technews.tw/2021/05/12/hamas-fired-130-a120-rockets-attacking-tel-aviv/
呢個係佢哋弱智,冇得傾

更何況巴勒斯坦班高層根本靠仇恨以色列去維持低生活水平獨裁管治班巴勒斯坦人,所以都唔係乜好野

我只係覺得要用道德處景去區分好人壞人,本身就係最on9嘅野
嗱你唔好搞錯
49年個時以色列=香港 巴勒斯坦=支那
巴勒斯坦持住自己同班阿拉伯兄弟掌控住石油玩戰蝗外交要滅絕以色列班猶太人
然後班歐洲國家同聯合國又真係比佢大到個個ATNA
點知道班猶太人個個冇屋企冇老豆老母冇包袱本身移民美國既唔走返去打都出金鑽魔法
又真係比佢地一抽多打贏立國
巴勒斯坦仲唔識死仲要打多幾次搞到宜家根本已經叫滅國
現實係宜家冇正式公認既巴勒斯坦領土
係得武裝組織既佔領區
你當以巴衝突係打格鬥game條怒氣bar就fit

唔同既事件係增加怒氣值, 去到100就會爆
爆完去返50, 再慢慢加上去...
loop
我都係睇呢個
覆你唔洗咁認真
以色列加油
戰勝蛔撚毒瘤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞