[多片] 以巴戰爭 導彈vs防空

981 回覆
306 Like 23 Dislike
雖然對回教有偏見,但想幫回教平反一下
世俗化既回教,例如部份北非國家其實唔係極端保守
呢個其一啦
另外一樣野其實係可能哈馬斯又順勢撥火JER緊阿巴斯就真
其實iron dome 係以色列自己開發,專打低速飛彈
我最唔明就係明知唔夠人打
仲要成日撩事鬥非
咁做又有乜作用呢
平心而論十字軍殺既數字應該多過現代穆斯林
唔知點解民主黨,特別黑鬼馬咁憎以色列

明明大把美國金主係猶太佬
哈馬斯根本就冇心幫自己人,淨係想維持自己既權力
所以近幾年都俾阿拉伯國家背棄
我都係咁希望
識條撚咩班傻閪左膠大中華,分分鍾連Islam 同 tribalism都未撚識,Muslim 前Muslim 後以為其他人恰尻佢,中東大撚把地方係部落文化,靠霸靠搶,完完全全睇血純睇樣,毫無宗教信仰,連state-Nation 呢啲概念都無

宗教派系多撚到數唔晒,一路靠打立國,打唔贏Jews 就扮可憐
應用有唔同
激光燒穿尋標器但彈頭仍在
如果係超音速飛彈仍然會造成傷害
防空導彈係物理擊碎彈頭,變碎片傷害細好多
Prond of 自己啲稅殺死無辜人民?
Proud of 自己啲稅俾政府製造更多武器互相殘殺?
Proud of 自己啲稅可能間接害死自己或者親朋戚友?
你講亞皆老街定軒尼詩道
重點唔係撩是鬥非打唔打
我淨係知道響美國有好幾個世界級富豪係猶太人,咩bill gates,甲骨文創辦人果堆
我發現英國留撚左好撚多蘇州屎 緬甸又係英國問題
請問巴勒斯坦又係一個咩角色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞