[多片] 以巴戰爭 導彈vs防空

981 回覆
306 Like 23 Dislike
睇下#27 回覆係咪 講緊黎巴嫩?
咁你乖乖地唔好出聲做返隻死狗啦大家會開心啲
唔好阻住人討論。
個邊係咪咩什葉派與遜尼派?
我地香港有黎字派
佢一個人代表40萬個連登仔?你乖啦,靜啦。
小朋友你早啲返去老母個閪度討論啦
以色列一個城市,啱啱宣佈緊急狀態。likud 同反對黨其中最大分別就係likud 反對比阿拉伯人公民權。
香港黎字派最大
嘈唔過你呀
戰爭
唔好意思巴打,唔係好熟以色列D 地方名
討論區唔畀人討論
「小朋友」你都拗唔贏好心你唔好咁羞家,仲打字覆我show自己底線
你咪繼續帶風氣囉,我唔會再覆。
呢個真,我認同

如果香港未來有機會好似以色列咁一樣報到中国班撚樣仇,我都會支持,亦唔想做中立撚懶係企喺道德高地話過咗去唔應該再打。

巴勒斯坦一開始嘴賤撩交打,搞到以色列立國,再比人打翻佢轉頭是幾戇鳩。
依家咁搞法只係打生打死打到一邊滅族先會停止
fact 黎既
有冇咩意思係睇你點 interpret
以色列其實都好奶支,佢好早就承認PRC,背棄中華民國
再者政權立場可以代表到人民?你支持統一台灣?你支持清洗新疆?
北韓勁多飛彈 唔好睇小佢
擁有核彈
知既話咪打仗個陣第一時間走左先
你明知自己屋企係人地target你會唔走?
只要唔係第一個炸你都仲有生機
無樓無錢唔可以生存?
清洗新疆蛔狗有乜問題
回教狗死全家就啱
點解以色列去清真寺掃人?以色列係唔係年年呢個時間都掃?其實係唔係只係for武肺防疫,唔想咁多人聚集清真寺,爆發群聚感染嘛?

搞清楚埋佢掃人原因好d喎。
連燈仔私怨大過天,人哋政權支持國安法又唔係代表民眾投票,講到要滅絕晒人哋成個國家咁
冇咩意思
成篇都只是我最近睇翻嚟嘅事實,純粹講多少少比大家了解多啲
論防疫,目前以色列人應該係打哂疫苗的,但我唔知巴勒斯坦人打哂未?
以色列放tg驅散<- 會唔會太輕描淡寫...
北韓最大威脅係用幾萬枝火炮對住首爾,飛彈擋到火箭彈擋到都冇用,首爾咁近38線,人地北韓坐係屋企就可以炮打司令部,所以南韓傾咗好多年話想遷都
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞