[多片] 以巴戰爭 導彈vs防空

981 回覆
306 Like 23 Dislike
如果領野至少飽住上路

有戰機大炮就唔可以大條道理打人因為會「變咗唔係雞蛋」
明晒

我分得好清,就係你一句就形容晒上面所有支持以色列嘅連登仔都係因為盲撐美國,我叫你講多啲你就爆句粗當解釋咗,然後我照你字面意思解就話我閱讀理解攞U原來咁樣都有問題,睇嚟覆人之前應該要識隔mon讀心先?
但點解有心去掃呢啲我真係唔太清楚
我覺得一定仲有原因
始終英文差
Btw,以色列除咗iron dome先進之外

防空經驗應該世界頭幾

之前有以色列有個訪問,佢哋直頭會分粒火箭值唔值得截

因為有時就算粒野100%中民居,截咗啲碎片反而傷害會更大
有多少穆斯林科學家獲得了諾貝爾獎,你知道嗎?
http://www.hkislam.com/e15/e/action/ShowInfo.php?classid=17&id=8568
我求其google都有

另外, 中史打左咁多年飛機既鄭和下西洋, 其實路線本身就係回教佬制訂, 距離仲遠好多添

你呢個論述同中東既人覺得美國四周圍挑起戰爭無貢獻分別不大
猶太人冇周圍炸人

大衛王酒店爆炸案是發生1946年7月22日,極右翼猶太復國主義恐怖組織伊爾貢針對英治巴勒斯坦政府發動的恐怖襲擊,襲擊目標是設於大衛王酒店內的政府總部。這宗爆炸案共造成91人死,46人傷。[1]這次襲擊是要報復英國在巴勒斯坦進行亞加大行動中對包括猶太事務局在內的大規模搜索和拘捕。在英國託管巴勒斯坦時期,以英國為目標的襲擊中以這次的傷亡最嚴重。[2]這次的傷亡人數也超出後來巴以衝突中發生的任何一次爆炸案。[3]

仲好意思屌人放炸彈 現代恐怖始祖咪你班猶太狗囉
巴人見你炸得咁開心炸完仲建埋國咪學你囉
"炸人果陣就惡撚過狗 比人打撚番轉頭"
你日日攞戰機炸人就得 巴人反抗就扮撚曬慘話人恐怖份子
屌你就一句anti semite撻過嚟
耶撚既我一定係Shand with 以色列
唔係美國
如果海外香港人係幾百年後返香港復國唔知會唔會比未來連登仔話香港人恰鳩支那人呢
點解你認為以色列人主流意見係想種族滅絕?
但穆斯林唔世俗化保守到咁又真係麻9煩
知又點唔知又點?
無樓無錢邊度搬到?
加沙呀師父
你收皮啦死左膠,你咁撚鍾意咪一齊去做炸彈人囉
我認同
伊朗
唔洗講咁多,香港人係支那人眼中咪又係「分裂國家嘅邪惡之徒」

用呢種二元分化去睇事,一係弱智仔,一係PR搞事

幫到你嘅就係好人,反之就係壞人,世界就係咁
你條右柒咁鍾意蝦人咪考狗隊打香港人囉
fit哂你啦屌你老味閪
就歷史黎講 唔覺以色列有滅人地族既需要
最多都係趕人走
屌你老母臭閪,敵人就係敵人啦,佢哋咁撚支持國安法咁撚支持中國呢啲極權,而家咪比佢哋體驗下俾人蝦囉,佢哋係根本抵撚死,佢哋而家係享受緊佢哋支持嘅嘢
巴勒斯坦支持中國立港區國安法
https://lih.kg/2044916
Chill af
依家lod 就係以色列阿拉伯人暴動緊 以色列右翼政綱其中一樣就係永遠唔會同阿拉伯人政黨合作組閣
第一段片入面應該係以色列嚟(希伯來文),但企係度嘅應該有阿拉伯人嚟

其實一直響住民主嘅阿拉伯人寧願住係以色列
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞